Neden hep ben terkediliyorum?

busekarakan98

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2013
581
350
303
Merhaba, uzun zamandır aklımı kurcalayan bir durum bu
4 sevgilim oldu hepsi de beni terketti. Aldatma yalan dolan falan hiçbir şey yok. Flörtlerimde aynı şekilde hep bir anda mesela bitiveriyor. Sorun bende de olabilir elbette ama bakıyorum ne bir kavgamız oluyor ne bir tartışma, dünya güzeli değilim ama yinede suratıma bakılmayacak bir çirkinliğim yok bakımlıyımda. Bana göre her şey iyiyken hoş sohbetken bir anda bitiyor. Sadece cinsellik için gelenler de oluyor tabi onlarla anında kesiyorum iletişimi baştan belli ediyor onlar çünkü.
Şimdi yine aynı şekilde flört bir anda kesti sohbeti. Yani bu neden oluyordur sizce? İnsanlar artık tahammülsüz ciddiyetsiz o yüzden mi? Sıkıldım artık bu durumdan

Ayriliklar sadece kavgadan, aldatmaktan olmuyor ki hatta kavga etseniz belki terkedilmezdiniz. 😃 Kavga dedigim de kufur kiyamet anlamayin yani ufak anlaşmazliklar olmali gibi geliyor bana, bi iliskide en ufak anlaşmazlik yoksa bir taraf devamli "he he" diyip baş salliyor demektir.

Flort ettiklerinizle enerjiler tutmuyordur.
Sıkıcılıkta iliski bitiren bir sey.
Bazi insanlar bazi insanlara sıkıcı gelir. Mesela kendine has bi karakter, farkli sohbet tarzi olmayan, aklimda kalacak bir özelligi olmayan insanlarla ben de birlikte olmayi sevmem.

Kader motifini araştırmanızı öneririm
Biz çocukken bize iyi gelen kötü hisleri
Yetişkin olduğumuz zamanda üzerimize çekiyoruz
Çünkü bizim normalimiz kötü hissetmek kötü insanları üzerimize çekmek
Bu bir travma
1 kere olsa karşı taraftandır derim ama 4 ve üzeri… Çok aşikar 😢

Çünkü sürekli neden benim başıma geliyor bu olumsuz durum diye düşünüyorsun "kendini gerçekleştiren kehanet" aklıma gelen başıma geldi durumu düşüncelerini değiştir. İyiye yormaya çalış. Yaşadığın olaylardan ders çıkarmaya çalış. Hep benim başıma gelir gibi cümleleri hayatından çıkart

Bunu biz bilemeyiz ki ama. Karşı tarafa verdiğin enerji, hâl tavrın, karakterin vs vs. bunlar etkiliyordur. Çok mu üstlerine düşüyorsun acaba? Ya da kendini çok mu geri çekiyorsun ister istemez. Pek çok sefer aynı şekilde bittiyse bu senden kaynaklıdır. Kendine dışardan bi bak ve yorumla

4 sevgilim oldu hepsi de beni terketti. Aldatma yalan dolan falan hiçbir şey yok. Flörtlerimde aynı şekilde hep bir anda mesela bitiveriyor. Sorun bende de olabilir elbette ama bakıyorum ne bir kavgamız oluyor ne bir tartışma, dünya güzeli değilim ama yinede suratıma bakılmayacak bir çirkinliğim yok bakımlıyımda. Bana göre her şey iyiyken hoş sohbetken bir anda bitiyor. Sadece cinsellik için gelenler de oluyor tabi onlarla anında kesiyorum iletişimi baştan belli ediyor onlar çünkü.
Şimdi yine aynı şekilde flört bir anda kesti sohbeti. Yani bu neden oluyordur sizce? İnsanlar artık tahammülsüz ciddiyetsiz o yüzden mi? Sıkıldım artık bu durumdan
Çok üstüne dusuyorsun popisleri havalanıyor.

Bunu biz bilemeyiz ki ama. Karşı tarafa verdiğin enerji, hâl tavrın, karakterin vs vs. bunlar etkiliyordur. Çok mu üstlerine düşüyorsun acaba? Ya da kendini çok mu geri çekiyorsun ister istemez. Pek çok sefer aynı şekilde bittiyse bu senden kaynaklıdır. Kendine dışardan bi bak ve yorumla
İlk ilişkim çok üstüne düştüğüm için bitmişti bunu kabul ediyorum. Ama diğerlerinde özellikle dikkat ettim bu hatayı yapmamaya yine de olmadı mesela. İnanın çok düşündüm dışarıdan da baktım ama bilmiyorum bi sonuca varamadım kendimde değiştirmem gereken şeyi bulamadım

ya fazla anaçsın üzerlerine düşüyorsun yada fazlasıyla eril geliyor bazı davranışların ama yapbozun bir parçası gibi illa ki parçanı bulacaksın
Burcum balık yükselen yengeç 😂 dağa taşa bile anaç davranıdım😂 ama bunun farkındayım azalttım bu durumu

Durduk yere aldatma kavga fln yokken bitiyorsa bir şeyler olmalı.
Ya çok tripli sürekli sorun çıkaran bir yapıdasınız yada hoş sohbet kafa dengi bir insan değilsiniz. Sohbetiniz açmıyordur. Tüm yamuk insanlar size gelmişse bilemem tabii

Merve sen misin?

kötü bi denk gelme de olabilir
senden kaynaklı bi durum da olabilir
bana senden kaynaklı gibi geldi açıkçası
yani farkında olmadığın bi hata yapıyorsun bence
hiç kavga tartışma olmuyorsa taraflardan biri devamlı alttan alıyordur
muhtemelen sen her şeye okey diyen birisin
mesela ben senin yerinde olsam o konuşmayı kesen flörte kışkırtacak bişi söylerim
konuşmayı kesti dediğine göre şuan mesaj ve aramalarına cevap vermiyor gibi algıladım
ben olsam ona bi msj atarım
tam olarak neden korkuyorsun çekiniyorsun da msjlarımı cevapsız bırakıyorsun ?
özgüvenli insanlar bi problem varsa bunu karşısındakine açıkça söyler
senin yaptığın gibi sesi içine kaçmış gibi davranmaz
seni özgüvenli biri sanmıştım ama buradan bakınca yanıldığımı anladım şu an

yazardım .

Durduk yere aldatma kavga fln yokken bitiyorsa bir şeyler olmalı.
Ya çok tripli sürekli sorun çıkaran bir yapıdasınız yada hoş sohbet kafa dengi bir insan değilsiniz. Sohbetiniz açmıyordur. Tüm yamuk insanlar size gelmişse bilemem tabii
Sürekli tripte atmam muhabbet de ederim yani, ilk zamanlar sürekli sabahlara kadar sohbetler oluyor mesela o zaman hiç bi sıkıntı yok. Sonradan bozuluyor her şey. Ben mükemmelim demiyorum ama inanın çok düşündüm bi sonuca varamadım bi psikologa bile gitmeyi düşünüyorum danışmak için

kötü bi denk gelme de olabilir
senden kaynaklı bi durum da olabilir
bana senden kaynaklı gibi geldi açıkçası
yani farkında olmadığın bi hata yapıyorsun bence
hiç kavga tartışma olmuyorsa taraflardan biri devamlı alttan alıyordur
muhtemelen sen her şeye okey diyen birisin
mesela ben senin yerinde olsam o konuşmayı kesen flörte kışkırtacak bişi söylerim
konuşmayı kesti dediğine göre şuan mesaj ve aramalarına cevap vermiyor gibi algıladım
ben olsam ona bi msj atarım
tam olarak neden korkuyorsun çekiniyorsun da msjlarımı cevapsız bırakıyorsun ?
özgüvenli insanlar bi problem varsa bunu karşısındakine açıkça söyler
senin yaptığın gibi sesi içine kaçmış gibi davranmaz
seni özgüvenli biri sanmıştım ama buradan bakınca yanıldığımı anladım şu an

yazardım .
Dediğini yapıcam 👍🏻 haklısın teşekkür ederim
Ama mesela en son flört soğuk yaptı sordum bi sıkıntı mı var konuşmak istemiyosan konuşmayalım diye yok hayır falan dedi sonra ertesi gün yok oldu bi anda adam. Bu insanlarıda anlamıyorum istemiyosan istemiyorum de yani. Ama seninde dediğin gibi biraz da sert çıkmak gerekiyor bunlara çok sağol

Dediğini yapıcam 👍🏻 haklısın teşekkür ederim
Ama mesela en son flört soğuk yaptı sordum bi sıkıntı mı var konuşmak istemiyosan konuşmayalım diye yok hayır falan dedi sonra ertesi gün yok oldu bi anda adam. Bu insanlarıda anlamıyorum istemiyosan istemiyorum de yani. Ama seninde dediğin gibi biraz da sert çıkmak gerekiyor bunlara çok sağol
bi dahaki sefere bence kimseye konuşmak istemiyorsan konuşmayalım gibi bi cümle kurma
sadece sorun mu var demen yeterli
bence sen benim dediğim mesajı atabilirsin kendisine
nasıl yok oldu peki sildi mi her yerden ?

bi de şu da var bu terk edilme durumların flört evresinde yaşanıyorsa
şimdi insanlar aynı anda 3-5 kişiyle flört ediyor
nasıl olsa flörtüz henüz ilişki başlamadı kimseye söz vermedim diye düşünüp
istediğiyle görüşebilmeyi aynı anda , kendinde hak görüyor
o sebeple ben daha flört aşamasında yaşanan uzaklaşmaları pek kendime yormuyorum
bi başkası daha ağır basmıştır diye düşünüyorum her zaman
çünkü öyleler sende öyle olacaksın
bu durumu kafaya takmamanın yolu bu bence

bi dahaki sefere bence kimseye konuşmak istemiyorsan konuşmayalım gibi bi cümle kurma
sadece sorun mu var demen yeterli
bence sen benim dediğim mesajı atabilirsin kendisine
nasıl yok oldu peki sildi mi her yerden ?

bi de şu da var bu terk edilme durumların flört evresinde yaşanıyorsa
şimdi insanlar aynı anda 3-5 kişiyle flört ediyor
nasıl olsa flörtüz henüz ilişki başlamadı kimseye söz vermedim diye düşünüp
istediğiyle görüşebilmeyi aynı anda , kendinde hak görüyor
o sebeple ben daha flört aşamasında yaşanan uzaklaşmaları pek kendime yormuyorum
bi başkası daha ağır basmıştır diye düşünüyorum her zaman
çünkü öyleler sende öyle olacaksın
bu durumu kafaya takmamanın yolu bu bence
her yerden silmedi şöyle ailecek tanıdığımız birisi zaten ailesini falan tanıyoruz. Bu yüzden yaptığı şeyi doğru bulmuyorum dürüstce istemediğini söyleyebilir. Benim üzüldüğüm şey bu zaten insan yerine koymuyorlar yani konuştuk ama ben istemiyorum demesi yeterli. Bir anda konuşurken mesajıma cevap yazmadı bu bana göre hoş bişey değil.
Dediğin gibi de olabilir bir başkasını bulmuştur o sebepledir haklısın. Ama yazdığını sorucam kafama yattı dediğin haklısın

Belki ortak noktalarınız azdır. Bence niye terkediliyorum serzenişi yerine ufkunuzu açın, kendini geliştirmeye motive etmeye vakit ayırın. Siz kendinizi geliştirin ki yeni adaylarda kendini geliştirmiş , sosyal iletişimi güçlü adaylar olsun

Back
X