Söylüyorum, bu sefer de ben çocuğumu bilmiyor muyum diyor. hani yaramaz olduğunu biliyor bu şekilde bir sıkıntı da olsa ben çocuğumun yaptığını biliyorum sen de alakalı bir şey yok diyor.çocukları annesi yokken eve kabul etmeyin.
gerekçe olarak da emanet çocuk bakmak istemediğinizi, bir zarar görürse canınızın sıkılacagını söyleyin. ki bence kimsenin çocuğunu da emanet almayın bu şekilde.
ısrar ederse eşinize atın topu, asla istemiyor laf arasında bahsettim çok kızdı vs...
kendisi ile geldiğinde de sık sık sözlü uyarın.
lütfen çocugu alsan, şuraya zarar veriyor
yada elinde yemek dolaşmasın ben de çocuklarla temizlikte zorlanıyorum gibi...
Kalkıyorum Bu sefer de küçük çocukları bize gelmek istiyor inanın gitmemek için türlü bahaneler buluyorum ama yok olmuyor.çocukları kabul etmeyin kesinlikle. düşer kalkar başınıza kalır.
ona gittiğinizde de baktığınız kucağınıza çcouk veriyor. ya şu işim vardı deyip kalkıp gidin.
Evet tamamen küsmesin istemiyorum yani illaki komşuyuz Aynı apartmanda konuşuruz sıkıntılarımız olur ama hani abartmamak şartıyla Yani bazen bunaldığımı hissediyorum.Valla yedek bakıcı gibi olmuşsunuz istemiyorsanız net söyleyin diyecem ama muhakkak küsecek, en iyisi araya mesafe koyun. Aradığında gelmesin müsait değilim diyin. Böyle böyle uzaklaşır sizden.
Söylüyorum, bu sefer de ben çocuğumu bilmiyor muyum diyor. hani yaramaz olduğunu biliyor bu şekilde bir sıkıntı da olsa ben çocuğumun yaptığını biliyorum sen de alakalı bir şey yok diyor.
Kalkıyorum Bu sefer de küçük çocukları bize gelmek istiyor inanın gitmemek için türlü bahaneler buluyorum ama yok olmuyor.
Ben de çok korkuyorum Çünkü çocuklar küçük ve çok yaramazlık yapıyorlar koltuklardan alıyorlar, olmadık yerlere çıkıyorlar. İnada bulunuyorum ama açıkça söyleye bilecek bir yapım yok. Eşim zaten çocukların gelmesin müsaade etmiyor bunu komşum biliyor. ama eşim yokken gönderiyor geneeşim asla müsade etmiyor diyin bitti gitti.
ve almayın. aranız mı bozulur? neden çekiniyorsunuz?
gerçekten emanet çocuk almayın.
annesi yanında yokken yeğenime baksam tedirgin oluyorum. bir gün kuaföre giderken bıraktı annesi, gelene kadar çocugu kucağımda taşıdım desem yalan değil.
siz hangi cesaretle komşu çocuğunu emanet alıyorsunuz?
Evet haklısınız.o zaman hiç evine vs gitmeyip samimiyeti azaltacaksınız
Ben de çok korkuyorum Çünkü çocuklar küçük ve çok yaramazlık yapıyorlar koltuklardan alıyorlar, olmadık yerlere çıkıyorlar. İnada bulunuyorum ama açıkça söyleye bilecek bir yapım yok. Eşim zaten çocukların gelmesin müsaade etmiyor bunu komşum biliyor. ama eşim yokken gönderiyor gene
En mantıklısı böyle söylemekimada bulunmayın. açıkça söyleyin.
bir yakınınızın evinde komşusunnn cocugu düşmüş, çocukla çok uğraşmışlar hastane vs diye girin lafa, bundan sonra asla çocukları göndermeni istemiyorum. böyle bir sorumluluk alamam diyin.
Evet kesinlikle katılıyorum. Ben öyle çok gidip gelmeyi seven bir insan değilim hep kararınca ama bazıları çok abartıyor.Hic abartmiyorsunuz bazi insanlar yuz bulunca astarini ister bu da onlardan. Uzak durun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?