Neden Hep Ben.

Kelebek02

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2018
323
262
18
32
Hanımlar Merhaba;
Genel olarak çok aşırı samimiyet lerden hoşlanmıyorum, çevremdeki herkes ile belli bir mesafe olmasından yanayım Ama nedense çevremdeki insanlarla bu mesafeyi kuramıyorum. Evime geldikleri zaman ikramda ve misafirperverlik de kusur etmem bundan mütevellit genelde kiminle görüşüyor isem, hep tepemde buluyorum.
Bildiğiniz gibi benim 2 tane çocuğum var. sevdiğimde bir komşum var. Kendisini genel olarak seviyorum İyi bir kadın fakat bazen bunalıyorum Onun da çocukları var,çocukları sürekli bize gelmek istiyor Komşumun çocuklarının annesi yokken gelmesinden rahatsız olduğumu, çok fazla yaramazlık yaptıklarını söylüyorum ama bir türlü anlamıyor çocuğu kapıdan göndermek zorunda kalıyorum. Daha sonra telefonum çalıyor işte Çocuk ağlıyor gelsin Sen de biraz oynasınlar diye.
Evine gidiyorum oturmaya çağırıyor bakıyorum küçük bebeği elimde kadın iş yapıyor. anlıyorum Onun da yardıma ihtiyacı var ama neden ben.
Ben ondan yardım için bu şekilde isteklerde bulunmuyorum ama, o sürekli benden bir istek halinde. Misafirim var gel çocuğa bak. Yada sabah telefonum çalıyor gene çocuklarla alakalı bir istek.
Ben misafirim olduğunu söylediğimde de çocuğunu bize gönderiyor. Sizce fazla mı abartıyorum? Yani bir insanla her gün görüşmek zorunda değilim bazen evimde oturmak istiyorum. Gürültüden bunalıyorum. Dışarıdan bir gözle bakın istedim.

çocukları annesi yokken eve kabul etmeyin.
gerekçe olarak da emanet çocuk bakmak istemediğinizi, bir zarar görürse canınızın sıkılacagını söyleyin. ki bence kimsenin çocuğunu da emanet almayın bu şekilde.
ısrar ederse eşinize atın topu, asla istemiyor laf arasında bahsettim çok kızdı vs...
kendisi ile geldiğinde de sık sık sözlü uyarın.
lütfen çocugu alsan, şuraya zarar veriyor
yada elinde yemek dolaşmasın ben de çocuklarla temizlikte zorlanıyorum gibi...

Valla yedek bakıcı gibi olmuşsunuz istemiyorsanız net söyleyin diyecem ama muhakkak küsecek, en iyisi araya mesafe koyun. Aradığında gelmesin müsait değilim diyin. Böyle böyle uzaklaşır sizden.

çocukları kabul etmeyin kesinlikle. düşer kalkar başınıza kalır.
ona gittiğinizde de baktığınız kucağınıza çcouk veriyor. ya şu işim vardı deyip kalkıp gidin.

Sevdiğiniz komşunuz sizi sevmiyor sanırım... “misafirim var gel çocuğa bak” benim için birdaha yüzüne bakmamak için yeterli bir sebeptir mesela.

Komşuluğu sevmiyorum ya, iyi ki de sevmiyorum...

Söylüyorum, bu sefer de ben çocuğumu bilmiyor muyum diyor. hani yaramaz olduğunu biliyor bu şekilde bir sıkıntı da olsa ben çocuğumun yaptığını biliyorum sen de alakalı bir şey yok diyor.

çocukları kabul etmeyin kesinlikle. düşer kalkar başınıza kalır.
ona gittiğinizde de baktığınız kucağınıza çcouk veriyor. ya şu işim vardı deyip kalkıp gidin.
Kalkıyorum Bu sefer de küçük çocukları bize gelmek istiyor inanın gitmemek için türlü bahaneler buluyorum ama yok olmuyor.

Valla yedek bakıcı gibi olmuşsunuz istemiyorsanız net söyleyin diyecem ama muhakkak küsecek, en iyisi araya mesafe koyun. Aradığında gelmesin müsait değilim diyin. Böyle böyle uzaklaşır sizden.
Evet tamamen küsmesin istemiyorum yani illaki komşuyuz Aynı apartmanda konuşuruz sıkıntılarımız olur ama hani abartmamak şartıyla Yani bazen bunaldığımı hissediyorum.

Söylüyorum, bu sefer de ben çocuğumu bilmiyor muyum diyor. hani yaramaz olduğunu biliyor bu şekilde bir sıkıntı da olsa ben çocuğumun yaptığını biliyorum sen de alakalı bir şey yok diyor.

eşim asla müsade etmiyor diyin bitti gitti.
ve almayın. aranız mı bozulur? neden çekiniyorsunuz?
gerçekten emanet çocuk almayın.
annesi yanında yokken yeğenime baksam tedirgin oluyorum. bir gün kuaföre giderken bıraktı annesi, gelene kadar çocugu kucağımda taşıdım desem yalan değil.
siz hangi cesaretle komşu çocuğunu emanet alıyorsunuz?

Bu kadınla aranıza mesafe koyun 3 arasa 2 sini açmayın kapıyı acmayın siz hiç gitmeyin gelirse de birinde kapıyı açın diğerinde açmayın böyle rahatsız etmeye hakkı yok

Ben de çok korkuyorum Çünkü çocuklar küçük ve çok yaramazlık yapıyorlar koltuklardan alıyorlar, olmadık yerlere çıkıyorlar. İnada bulunuyorum ama açıkça söyleye bilecek bir yapım yok. Eşim zaten çocukların gelmesin müsaade etmiyor bunu komşum biliyor. ama eşim yokken gönderiyor gene

imada bulunmayın. açıkça söyleyin.
bir yakınınızın evinde komşusunnn cocugu düşmüş, çocukla çok uğraşmışlar hastane vs diye girin lafa, bundan sonra asla çocukları göndermeni istemiyorum. böyle bir sorumluluk alamam diyin.

En mantıklısı böyle söylemek

Hic abartmiyorsunuz bazi insanlar yuz bulunca astarini ister bu da onlardan. Uzak durun.

Ben cocuklara üzüldüm ya kapidan geri göndermeler falan onur kirici ... anneleri onlari bu duruma düsürmemesi lazim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…