Neden hep böyle oluyor 🥺

Evet canım iş yerimdendi önceki ve su an konuştuğum kişi ikisinin de amacı başka çıktı çok ağırıma gitti. Asla sosyal medyadan insanlarla tanışmam zaten bana ters

Asla üzmek için söylemiyorum ama belirli yaştan sonra cinsellik beklemeleri doğal değilmi?
Evlenmek istemiyorum diyorsunuz e ne olmasını bekliyorsunuz?
15 yaşında gibi sadece el ele tutuşmak istemeyecekler heralde.
Tabi ilk günden yaşamak istememeniz normal ama ilişki biraz sürdüğünde cinsellik beklemeleri gayet normal geldi bana.
Siz ne bekliyorsunuz?
Sevgili gibi herşeyi yaşayıp sadece öpmeyi ve cinselliği çıkarmayımı?

Güvendikten sonra belki evet haklısınız ama daha on gündür konuştuğumuz insan öpmedim bile şikayet edemez bence Ya. Tanımadan güvenmeden yakınlaşamıyorum ben

Güvendikten sonra belki evet haklısınız ama daha on gündür konuştuğumuz insan öpmedim bile şikayet edemez bence Ya. Tanımadan güvenmeden yakınlaşamıyorum ben

Bilemedim bana biraz çocukça geldi hareketleriniz.
İlk günden yatın demiyorum ama 10 gün sonra öpücük için bile bukadar katı davranmak bu yaşta biraz saçma.
Sanırım sizde nekadar uzun süre beklersem okadar zor veya ulaşılmaz görünürüm algısı var ama öyle olmuyor.
Ayrıca sadece arkadaş gibi ara ara görüştüğünüz insanları nekadar tanıyabilirsinizki?

Öyle bi algım olmadı hiç bi zaman. Sadece bana cinsellik olarak bakmalarından korkuyorum. Bir yakınlaşırsam hakkımda kötü düşünürler diye korkuyorum bir de ben tamamen bağlanmadan bi şey yaşamaya hazır hissetmiyorum yoksa öyle zoru oynamak falan cocuk gibi plan yapmıyorum

Bu son darbeden sonra buna karar verdim. Müdürlük sınavına çalışacağım kariyer yapacağım

Kariyerinizi geliştirin ama karşı cins ile aranıza da mesafe koymayın hiç bir zaman.
3 yıl olmuş boşanalı. birini hayatınıza almak için bence tam zamanı. Ayrıca bu öküz böyle yaptı diye herkes böyle yapacak diye birşey yok.

Kardeşin haklı, zamane erkekleri artık böyle.
Şimdi linç yiyeceğim ama bence zamane kadinlari da böyle olmali artık. Canınız istiyorsa yatın kalkın defedin gitsin (ama iyi korunun ) Erkek dediğin başka bı işe yaramıyor ki zaten, hele hazırda çocuk da varsa ne gerek var illa bı daha evlenip koca kayinaile elti görümce kahrı tribi çekmeye....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…