Neden hep buyük konuştugun başına gelir ki

Ben tup bebek surecini kimseye anlatmadim. Esimle oyle karar aldik. Hamilelik olunca da ilk 3 ay kimseye aciklamadik. Haftasonu annemdeyken ignelerimi ilaclarimi odaya girip gizli gizli yaptim. Keske siz de kimseye bahsetmeseydiniz. Ama olan olmus artik. Madem soylediniz artik kontrolunuzden cikmis. Insanlar konusacak soracak.

Gören görmüştür zaten başka derdiniz mi yok?

Bebek olur paylaşırsınız da, hamilelik haberi nasıl storyde paylaşılıyor , ne gereksiz durumlar... sağlıkla kucağınıza alın inşallah ..

Bizde kimseye anlatmayacagiz diye anlaştik hani boyle durup dururken tup bebek yaptiriyoruz da demedik. Bizim araç bozuldu babaminkini istedik haliyle sordular bizde sehirdisina gidecez gezmeye dedik. Ee bizim arac daha yapilmayinca birkac kez daha alacagimizi soyleyince hemen anladilar. Cunku olmadigini biliyorlardi. Yani hep bi aksiliklerden dolayi ögrenen ögrendi. Keske bizde sizin gibi yapabilseydik.

Duruma atınca zaten herkes görmüş olmuyor mu? Post paylaşmaktan farkı ne?

Benim rehberimde 35 kisi var. Annemde orta yasli bir insan oldugu icin rehberinde calistigi isyerindeki insanlar cogunluklu ve akrabalar yok. Sadece bikac tanidik onlarin da akrabalarimla alakalari yok.

Yeni degistirdi hattini ve konusmadigimiz kimsede numarasi yok. Ama sosyal medya oyle degil cok tanidik var.

Ne güzel haber hamilelik.
HAYIRLI olsun Rabbim biz isteyenlere de nasip etsin inşallah.
Boşverin kim paylaştıysa paylaşmış anneniz de heyecanlanmıştır şahsen benimde olsa annem ennn uzak akrabamı bile arar
Ayyy bizlerde dua edin bizde bir gün o pozitifi görelim

Insllah canim rabbim her isteyene yasatsin bu duyguyu ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…