Neden hep kadınlar eşlerini alttan almak zorunda

• Konu Sahibi Konu Sahibi as25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Valla tebrik ediyorum sizi,gerçekten fevkalade anlatmışsınız,tam da bu söylediklerinizle ilgili sorunlar yaşadığım bu günlerde nasıl tercüman oldunuz düşüncelerime.Teşekkür ediyorum

sanırım erkek egemen bır toplumda yasadıgımız ıcın her ne kadar devır degıstı dense de kadınlar çalışsa da güçlü erkekler bence bız kadınlar da bu gücü sevıyoruz sanırım ve ılk sayfada bı arkadas yazmıs ona katılıyorum bastan buna gore hareket edıp yelkenelrı suya ındırıyoruz bende kızıyorum ama yapıyorum malesef hıcte onaylamııyorum hatta femınıst gecınen bırıyım am auygulama zor oluyor malesef

çünkü kadınlar daha sakin daha sabırlı.bir de bizim toplumumuzda hep yuvayı dişi kuş yapar sözleriyle büyütülyoruz herkes bir şekilde eşinden çekmiş sende çekersin zamanla akıllanır düzelir diye düşünüyoruz ama böyle böyle kadın çok yıpranıyor işte.tabiki evlilikte yeri gelince alttan alınmalı ama bunu hep bir taraf yapmamalı.evlilik o zaman da sağlıklı yürmüyor bence

ekonomik olarak nesiller boyu erkegin daha guclu olmasindan kaynaklaniyor bence bu. dominantlik genlerine islemis. e zaten hormonlar da oyle... bir testosteronla kadinlik hormonlarinin etkisi bambaska.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…