Neden hep kötüler mutlu?

ticaretcikiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2019
320
78
18
27
Askta özellikle. Bakıyorum kötüler hep mutlu. Beni üzen insanlar da mutlular ama ben mutsuzum. Bu sene üniye başladım ama bir türlü hayatımı monotonluktan kurtaramiyorum. Aşk konusunda zaten umudumu kestim. Karsima bi erkek cikiyor istemiyorum tipini s... diye kufrederek engelliyorlar. Ben bu kadar çirkin miyim? Neden aşkta yüzüm gülmüyor?

Küfrederek engellemekte nedir?ne iğrenç insanlar var ya...kötü kalpliler

Sen güzel bi kızsın boşver onları sen insanlardan kime hayır gelmiş bak şöyle çevrene daha ane babalar çocuklarına bakmıyor,yaşlanınca çocukları anneleri babalarına dediğin gibi insanlar kötü malesef ama aralarında seni sevecekleri kaçırma derim.
Ben sevdim seni gız bi çay koy da neşemiz gelsin :)

Belkıde onlar daha ıyılerdır bizden.

Olur

Benim de çok çok iyi olup bekar olan arkadaşlarım var.
Hem güzeller
Hem akıllılar
Hem bekarlar.
Lütfen bekarlığı bliliği öyşe düşünmeyin.
Evli olan herke bi kere mutlu deil.
Bazısı sırf evde kalmıyım diye önğne çıkan biriyle evleniyor, istekleri düşük yani.
Bi laf var ya
Armutun sapı, üzümün çöpü derken evde kalacaksın diye.. o hesap.
Benim bekar arkadaşlarımın da kısmetleri olmadı mı olduu, ama beğenmediler yani. Çööş o da mı evlenöiş dedikleri kızların eşleri acaba o beğenmedikleri erkeklerden iyi mi?
Bi de böyle bi düşünün derim.
Yani sizin de kısmetiniz çıkıyordur da siz belki de hiç düşünmüyorsunuzdue bile? Olabilir mi?

Zannetmiyorum açıkçası

Kime gore kotu neye gore kotu
Her anlasamadiginiz aranizda anlasmazlik olan insani kotu ilan edip niye mutlular diye deliriyorsaniz soyleyeyim bu sekilde devam edersiniz yillarca
Guzel seyler beklemediginiz anlarda gelir
Bende onceden sizin gibi dusunuyordum elime hicbir sey gecmedi kendi kendimi yemekten baska.
O yuzden oncelikle her seye pozitif ve sevgiyle bakmayi deneyin
Siz pozitif oldukca hayatiniza da pozitif ve guzel seylere cekeceksiniz
Sikayet sadece daha cok sikayet edilecek olaylari cagirmaktir.
Ne guzel okula baslamissiniz sukredin buna. Hayatinizda olan her sey icin sukredin. Bu yaziyi yazabilen elleriniz oldugu icin mesela.
Hayata bu sekilde bakmaya basladiginizda cok guzel seyler yasayacaksiniz
Tecrubeyle sabit.

Ayrica o sekilde terbiyesiz insanlarin hayatinizda olmasi hakaret asil. Bu kadar kaba yaratiklarla nasil ayni türden olabiliyoruz aklim almiyor

Ohoo çok var etrafımda
Cehenneme bekçi olacak kapasitedekiler
İyi insan rolü yapıyorlar
Mutlu mesutlar
Ha elbet düşerler
Ama düşsünler diye beklentiye girmem kendi hayatıma bakarım
Düşerlerse sağlam keyiflenirim herkese kahve ısmarlarım
Bu dünyada göremezsem asıl dünyada sorulur hesabı buna istinaden kalbimi ferah tutarım

Sadece ben kötü demiyordum o şahısların okulda adı çıkmıştı mesela
Tabi elimden geldiği kadar şükrediyorum. Ve bir hedefim var. Kariyer yapacağım.

Hayatta öyle herşey kolaycacik olmaz zamanla mucadeyle olur bi bekle bi dur bakalım sanki evde kaldin

Hayatta öyle herşey kolaycacik olmaz zamanla mucadeyle olur bi bekle bi dur bakalım sanki evde kaldin

Zaten yıllardır mücadele ediyorum artık yoruldum. Bir kere de ben sevmek yerine sevilsem... Benden bir yaş küçük bi akrabamiz sevdiğiyle sözlendi. Aynı şekilde okul arkadaşım benden bir yaş büyük sevdigiyle evlendi. Ben hemen evlilik vs istemiyorum ama sevilmemek zor

Sözlenmek evlenmek bir mertebe değil yahu bi halt sanma sende
Senden 1 yaş küçük büyükler kaç yaşındalar 18? 19? 20?
Senin gibi düşünsek ben 26 yaşındayım 27 olucam benim torunlarıma don dikmem lazım boş zamanlarımda

Bir yaş küçük 18 büyük de 20
Bir halt değil ama herkes mutlu ben hep mutsuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…