- 19 Temmuz 2007
- 4.347
- 5.676
- 773
- Konu Sahibi ticaretcikiz
-
biliyor muydunuz başkası ile çıktığınıSevdiğim çocuk başka kızla çıkarken bana da umut verdi. Erkeklerin uyguladığı politika işte. Aynı anda 50 kıza umut verip hangisi olursa onunla çıkmak... Bu yüzden kötü dedim
Hayır bilsem kesinlikle uzak dururdumbiliyor muydunuz başkası ile çıktığını
Aşağılık birinden kurtulmuşsun yani bu demek oluyor ki gerçek yüzünü sevgili olmadan görmüşsün şanslısın arkadaşım.Hayır bilsem kesinlikle uzak dururdum
Bu da yetmezmiş gibi arkadaş grubunda benim hakkımda konuşup adımi cikardi. Hiç tanımadığım insanlar bile bana düşman oldu
Instagramda canlı yayında dalga geçti benimle
Daha ilk mesajlarinizda adi cikmis insanlara kotu diyordunuz simdi benim adimi cikardi diyorsunuzHayır bilsem kesinlikle uzak dururdum
Bu da yetmezmiş gibi arkadaş grubunda benim hakkımda konuşup adımi cikardi. Hiç tanımadığım insanlar bile bana düşman oldu
Instagramda canlı yayında dalga geçti benimle
İstemiyorum tipini...diyecek erkekleri istemeyin. Hiçbirşey için de acele etmeyinAskta özellikle. Bakıyorum kötüler hep mutlu. Beni üzen insanlar da mutlular ama ben mutsuzum. Bu sene üniye başladım ama bir türlü hayatımı monotonluktan kurtaramiyorum. Aşk konusunda zaten umudumu kestim. Karsima bi erkek cikiyor istemiyorum tipini s... diye kufrederek engelliyorlar. Ben bu kadar çirkin miyim? Neden aşkta yüzüm gülmüyor?
Ben de mutluyum çok şükür ama kötü bir insan olduğumu düşünmüyorum. Yaptığınız genelleme yanlış. Tek bir şeyi mutluluk kaynağı olarak görüyorsunuz anladığım kadarıyla, sevgiliniz olmasa da mutlu olabilirsiniz. Herkesin sevgilisi ve benim yok psikolojisinden kurtulun önce.
İftira falan değil gerçek. Sevgilisi oldugu halde başka kızların adını sayiklayan bi pislikti kendisi. Ben de ilk başta inanmadım ama sevgilisi varken bana umut verince anladım ne mal oldugunuDaha ilk mesajlarinizda adi cikmis insanlara kotu diyordunuz simdi benim adimi cikardi diyorsunuz
Sizcede soyledikleriniz cok tutarsiz degil mi
Cifte standart yapiyorsunuz o zaman
Baskalarinin adi cikinca a pis pu kaka
Sizin adiniz cikinca iftira
Belki onlara da iftira atildi?
Yaşınız daha çok genç. Okulunuza ve kariyerinize yoğunlaşın. Fikirleriniz, hayata bakış açınız daha çok değişecek. O zaman sevdinizi sandığınız insanlar için ben bunun için mi üzülmüşüm diye düşüneceksiniz.Sevgili olmasa da olur ama aşkta hep platonigim. Ben bir sevgili istemiyorum ben aşk istiyorum. Ama ne yazık ki kimi sevsem uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?