neden hep suçlanıyorum ?

deepsimply

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2010
5.180
7.600
Merhaba Kızlar ,

Yepisyeni sevgilim dün sabahtan akşama kadar mesaj attı ,akşam buluşalım diye :KK34:
Akşam beni işten aldı tam 1 saat yol gittik plan evde pizza, film ,sohbet sonra uyku onun evine yakın bir yerde toplantım vardı sabaha tamam hepsi güzel :KK51:

Eve gittik üstümüzü değiştik oturduk yayıldık,pizzamızı söyledik ,film almıştık .izlemeye başladık herşey güzel .
Obru önce fazla yediği için midesi bozuldu hasta oldu ben onu pışpışlarken tak fabrika müdür aradı telefon geldi ,yurtdışından gelen misafirlerin uçağı iniyormuş sen neredesin ? beyefendi unutmu gitmesi gerek
Kalktım giyinmeye başladım bişi söylemeden,evime taksiyle dönmeyi bile teklif ettim.
Yol boyunca yok efendim neden yüzüm düşmüş ,şimdi beni taksiyle gönderse bin tane laf edermişim bıdı bıd söylendi .

Ya neden hep ben suçlu oluyorum ,bi kere de yüzüm gülmüyecek mi benim :2:
 
Küstü konuşmuyor benimle ,yeni yeni kendimi toparlıyorum eski nişanlımdan ailesinden çektiklerimden sonra buda tuz biber oldu :113:

AYY KIYAMAM YA.İKİNİZEDE ASLINDA BURADA.ZATEN RAHATSIZLANMIŞ.ÜSTÜNE İŞİNİ UNUTMUŞ.ARTI YENİ SEVGİLİSİNE MAHÇUP OLMUŞ.O SİNİRLE VE ŞAŞKINLIKLA SİZE PATLAMIŞ.BİR SORUN YOK BENCE.NAZAR BONCUĞU OLSUN.:nazar: İLERDE BİR HATIRA OLMUŞ.
 
çok güzel bi plan yapmışsınız
bu plan birden bozulunca doğal olarak sinirler gerilmiştir diye düşünüyorum
bence üzülme canım büyük bişi yok ortada :KK34:
 
Nasıl bir nazar boncuğu olacak bilemiyorum ama hala konuşmuyoruz bide ben gecenin körü nasılsın diye aradım ,durumunu sordum :KK50:

Yuh olsun ona :KK47:
 
Şey diyecektim profilinize girip bakiyordum ki bu konuya rastladim konu baya eski merak ettim de hala sevgili misiniz belki de evlendiniz Ne yaptiniz anlat bakam :dondurma:
 
Arakadaşlar konu açamadım buraya yazıyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. Rosenoirenin kızıyım. Birini seviyordum sürekli onu arayan soran hep bendim 5 yıl oldu. İlk yıl o üstüme düşerdi. Dün bana dediki bana kızdığı bir gün telefon numaramı rehberinden silmiş . Viber ve whatsapında yokmuşum. Bıgün ona facebookda yazdım. Dedimki telefonumu rehberine eklemeyecek misin. Bana cevap yazmadı. Cevap dedim ??? Dediki eeeee telefonla mı konuşuyoruz. Çağ internet çağı. Dedimki bu nasıl kaba bir cevap. Dediki cevap istedin verdim. O zaman ben ayrılıyorum dedim. Hiç bir şey demedi. Bende onu sildim. Kızlar ben ne dedimki bu şekilde çirkin cevap verdi. İlk telefon numaramı verdiğimde gece sevinçten uyuyamayacağını diyen bir adam bu !! Her ayrılıkta onu ben aradım. Yine kesin arayacağım düşünüyor. Hasta oldum bu arkadaşlık yüzünden mutsuzum. Allagım güö versin aramayayım. Desteğinize ihtiyacım var
 
X