Neden her şeyin en kötüsünü düşünüyorum? Güzel düşün güzel olsun derler, yapamıyorum.

Teşekkür ediyorum Benim de gitmem gerekiyor sanırım.

Boşanma aşamasında mısınız ? Yoksa olur da birgün bosanirsam mi diyorsunuz. Çünkü normal giden bir evlilikte bir tartışma ya da fikir ayrılığında bosanirsam anlaşmalı mi çekişmeli mi seviyesine gelinmez de . En fazla 2-3saat küs kalınır 1 günde trip yapılır. Her kavgada boşanma konusu saçma .

Bosanmaya hazir olmadigin icin, bilincaltin sana kurgular urettiriyor.

Kendini hazir hissettigin o nokta gelince "cani cehenneme o kim ki" deyip tekmeyi basacaksin.

Bu bahanenin arkasına sığınmışsın. Diğer konundan belli ki kocanın senin peşine falan düşmeyeceği. Boşanmak istemiyorum de şuna. Ya da boşanırsam nasıl yaparım tek başıma bilmiyorum de. Ama kocam benim peşime düşerse yok haberlerdeki gibi olursam falan senaryo yazmaya gerek yok. Belli yani senin kocan öyle biri değil. Sanki bütün adamlar boşanacak diye karısını öldürüyor.

Eşiniz neden kafayı yesin ya ... Sakamisiniz siz

Valla adam mantıklı bir cümle kurmuş:Anlaşmalı ayrılırız devam ettiremezsek derdi.
senin kendi paranoyalarını bir kenara bırakıp eşin normalde şiddet eğilimli biri mi ondan bahsetmemişsin.
Ya tam tersi olur da hiç umursamazsa eşin, yeni bir hayata yelken açarsa...
Şu cümleyi söyleyen insandan kötü bir durum bekleyemedim.

Şiddet eğilimi var canım. Ama ona bu yüzü vermediğim için cesaret edemedi bana. Sevgiliyken bir kere yaptı ben de ona saldırınca bir daha benzerini bile yapmadı. Ama meyilli. Laflarına güvenilecek bir insan değil o yüzden anlaşmalı boşanalım lafına da güvenmiyorum tedirgin oluyorum

Kocan seni sevmiyor. Ayrılsanız koşarak başka kadınlara gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…