- 3 Nisan 2016
- 912
- 628
- 23
- Konu Sahibi esmeringunlugu
-
Amma konu açtın kız esmer :)
Bence bunu kendinden taviz vermeyecek seviyede tut. Suistimal edilmesine izin verme. Onun dışında gayet iyi bir özellik. Pozitif tarafları görünce hayat çekilir kılınır.
Ne mutlu güzel düşünüyorsun. .
Fotoğraftaki sensen çok güzelsin . .
Sen de haklısın, öyle bir hayatın var ki film gibi. 100 konu açsan yeridir.Ay dimi yazdim da yaziyorum kac gundur :)
Ama coook hosuma gidiyor buralar
Evet, eskiden kendimden taviz de verirdim ama astim bunu.
Ben de olaylara iyi tarafından bakarım olduğu kadar. Ve bu şekilde gamsız gayet mutluyum. Ölümden başka her şeye çare var. Tabii iyi yönünden bakarken gerçeklerden soyutlaşmamak lazım. Fazla hayalperest olursan "kendini kandırmaktan" yorulur bunalırsın artık. Sorunlara aynı zamanda çözüm odaklı yaklaşmak lazım.
Sen de haklısın, öyle bir hayatın var ki film gibi. 100 konu açsan yeridir.
Bence zorlukları atlatıp mutlu olmanın sırrı senin bu pozitifliğinde. İyi düşün iyi olsun derler ya, sen bunu uygulayıp pozitifliğinle güzel şeyleri kendine çekmişsin. Bu huyunu asla bırakma.
Sakin olun ve kotu olan herseyden UZAK durun. insnalar dahil. Bu kadar basit.Evet sorunum bu, basima kotu ne gelirse gelsin icinden iyi bir sey ayiklayip mutlu olmaya calisiyorum ve oluyorum da.
Ama kotu sey her zaman baskin taraf oluyor bu sayede de uzuluyorum.
...
Yoksa bu yaptigim dogru bir sey mi?
Sakin olun ve kotu olan herseyden UZAK durun. insnalar dahil. Bu kadar basit.
Sinirlenmek= kaybetmektir.
Eneeeem bi ara kendimi okuyorum sandim vallahi bugüne kadar nekadar iyi niyetli davrandiysam hep nankörlük gördüm hep laf yiyen ben oldum bi laf sokamadim eşim in en sinir oldugu seydir hic kötü düsünmem hep olaylara iyi bakarim hep ben laaaaps diye atlarim ama sonra nolur gene hüsrana ben ugrarim ama gercekten ögrendimki az insan cok huzur demekmis
Ya hamileyken böyleydim ben
normalde karakterime ters....kurarım da kurarım....
ama güzeldi bea!
böyle kal hep....
Bir gün büyük bir darbe yerseniz geçer.O zaman da kötümser yaklaşırsınız çoğu şeye.Bu olay bende de vardı ama yoruldum bir süre sonra.Daha gerçekçi olmaya başladım.Çünkü insanlar bunu kullanıyor iyiniyet demiyor aptal yerine koyuyor.Dengeli olmaya çalışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?