neden herkes üstüme geliyor (boşanmak dünyanın sonumu)

Gilmors

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
5.082
1.063
698
evet başlık net
ancak aileme ve yakın çevreme bunu kabullendiremiyorum
eşimle anlaşamıyruz 5 yıldır çok çaba sarfettim ama olmuyor
mal paylaşımı nı yaptık
anlaşmalıya karar verip çekişmeli mahkemeyi kaldırdık
gel görki öncelikle benim babam
onun babası
kardeşim
.....
hiç kimse ayrılmamızı istemiyor ancak rüyalarımda bile ben onu görünce mutsuz oluyorum
hatta rüyalar bile ayrı olduğumuza kanaat getirdi
velhasıl iki çocuk var ayrılmayın basklıları bunalttı beni
bunlar normalmi
genel manada boşananların karşılaştığı sorun mu yoksa benim çevrem çok mu abarttı
net bir dille elimden geleni yaptım artık gücüm kalmadı dedğim halde
dün gerçekten artık kaçıp gidesim geldi

Ailelerin çoğu mutsuzluğu boşanma sebebi olarak görmüyor. Nacizane tavsiye; Beş senedir evlisin iki çocuğun olduğuna siz sevişmişsiniz yani yakın zamana kadar en azından son bir yıldır aranızda bozuk sanırım. Biraz fevri davranıyor olabilir misin?
Bu arada gerçekten ortada somut birşey yokken ayrılan kişiler şımarıklık yapmış olarak görülüyor. Hem kadın hem erkek böyle. Benim kuzenim de böyle oldu ailede artık onu takan yok.
Bence asi davranmadan ailenize yaşadıkları nızı anlatım ki kimse sizi suçlu bulmasın

Ya hani sevişmiş iseniz aranız bozuk değildir; tezinden yola çıkarak bunu söyledim ama bilemicem tabi.

Eski konularında da birşey göremedim. Neyse. Sadece destek istiyorsun galiba. O zaman destekliyoruz ne diyelim

Eğer kararınız kesinse kimseyi dert etmeyin kendinize
Yakın Çevremdeki birinden biliyorum.
Aynılarını onada söylediler.Ama boşandıktan sora herkes gördü ki ikiside ayrılınca daha huzurlu oldu.Kimse bir yuvanın dağılmasını istemez.o yüzden konuşur. Ama kimse bilmez ki bir kadın da kolay kolay yuvasını dağıtmak istemez.
Akşam olup kapınızı kapattığınızda ne olduğunu Siz bilirsiniz.Uzaktan yargılamak her zaman kolay gelir.Böyle mutlu olacağınızı düşünüyorsanız kulak asmayın.hakkınızda hayırlısı olsun..

Sorun nedir eşinle peki. Bazen anne babalar bizi bizden iyi tanıyor. Mesela bende boşnamaya kalksam benim ailem de aynı tepkileri verir çinkü ben biraz deliyim karar verir gurur yapar sonra pişmanlıktan ölürüm. (Ortada şiddet,aldatma yoksa)

Ayrilma sebebinizi ciddiye almiyorlardir.
Bi de oncesinde ayrilma girisimleriniz olduysa ve her seferinde baristiysaniz nasil olsa barisirlar mahkemeye gitmesinler diye dusunuyorlardir.

benim çocuk bile yok ona rağmen boşanmayı düşündüğümde en "kesin arkamda duracak mutsuz olmamı istemez asla" dediğim babam boşanmayayım diye 1 saat dil döktü bana. söz verdirtti 6 ay daha sabret gözlemle ani karar verme vs vs... ben de beklemeye karar verdim o sırada toparladık, babama malum olmuş demek...

2 çocuk olsa hayal edemedim... herkes öyle yani. sen kulaklarını tıka. mutsuzluğu onlarla yaşamıyorsun sonuçta, hayat senin, en iyisini sen bilirsin..

ilk zamanlarda karşı çıkıyorlar benim ailem de öyleydi. ilk bir kaç seferde onların dediği olsun diye geri döndüm ama en sonunda artık yeter dedim isteseniz de istemeseniz de ben o eve dönmem dedim. Ve o şekilde bitti gitti. Eğer gerçekten istemiyorsasnız sırf aileniz ya da çevreniz istiyor diye evliliğinize devam etmeyin. Neler yaşadığınızı sadece siz biliyorsunuz. Onlar sadece anlattığınız kadarını biliyor. Bir daha gelmiyorsunuz dünyaya unutmayın

Her ikinizinde, dışarıdan uyumlu bir çift izlenimi verdiğini,aslında sorun her ne ise o olmadığını düşünüyorlardır,yani basit görüyorlardır...

Peki bu mutsuzlugun esinden mi kaynakliyor? Sen mutsuzsun da faturayi eşine cikartiyor olabilir misin? Ya da bosanirsan aradigin mutluluğa kavuşacak misin? Aslında TDK 'yi acip "mutluluk" tanimi neymis bir bak. Belki o zaman bu dünya üzerinde mutlak mutluluk diye bir şeyin olamayacagini anlarsin.

anlaşamamak tan kasıt nedir? hangi konuda sıkıntınız var,boşanmadan önce her yolu denediğinize inanıyor musunuz?
belki de bunları tekrar gözden geçirmeniz gerektiği içindir.

Eski nesile göre dövse de sövse de kocandır... aldatsa, erkektir yapar.. sen kendini düşün boşver, kimse kimsenin içini bilemez. Çocuklar icin ise, huzursuz mutsuz bir evde baba anne bir arada mı yaşasınlar?

5 senedir anlaşamayan bi çiftin iki çocuğu olabileceğine ihtimal vermiyolardır belki.

Eski konularında da birşey göremedim. Neyse. Sadece destek istiyorsun galiba. O zaman destekliyoruz ne diyelim

Zamanla alışırlar ,hakkınızda hayırlısı olsun

Ayrilma sebebinizi ciddiye almiyorlardir.
Bi de oncesinde ayrilma girisimleriniz olduysa ve her seferinde baristiysaniz nasil olsa barisirlar mahkemeye gitmesinler diye dusunuyorlardir.

ay her çocuklu aile aşktan mutluluktan havaya uçuyor sanki

Her ikinizinde, dışarıdan uyumlu bir çift izlenimi verdiğini,aslında sorun her ne ise o olmadığını düşünüyorlardır,yani basit görüyorlardır...

anlaşamamak tan kasıt nedir? hangi konuda sıkıntınız var,boşanmadan önce her yolu denediğinize inanıyor musunuz?
belki de bunları tekrar gözden geçirmeniz gerektiği içindir.
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
neden derseniz farklı fikirlere kesinlikle ihtiyacım var
öncelikle eşimle 8 yıllık evliliğimizin üçüncü yılında kzıım dünyaya geldi
hiç ummadığım anda
ALDATILDIM
hayallerım yerle bir oldu güvenim umudum sevgim herşey
sırf 2 yılım depresyonla geçti zar zor affettim ama geçimsiz bir çift olduk
bu uğurda tam 5 yılım gitti
defalarca boşanma aşamasına geldik
hep birileri dönderdi
eşim hiç pişmanım demedi hep inkar etti
neticede ne o beni nede ben onu sayar hale geldik
ikinci çocuk bu yüzden benim hatam ama iyi ki olmuş diyorum
işim var aileme yük olmayacam
ev için borçluyum biraz banka kredisine arabayı ona verdim çekti gitti başka şehirde çalışıyor
suan acil bir ufak tefek araç bulmam lazım
çocuklarım annemde gidip gelmem için
eğer şu cevre bunaltmasa artık herşey normale girdi
gerçekten beni yine zorda bırakıyorlar
çocukalrı bahane ederek
başkasıyla evleneceğim korkusundalar
çocuklara en iyi babaları bakar modundalar
cidden bıktım

bu durumda çok haklısınız.keşke bu kadar beklemeseydiniz aldatıldıktan sonra..kadın affedemiyorsa, içi almıyorsa dönmemeli barışmamamlı..sonrası daha zor işte sizinki gibi...
bence en doğrusuu yapmışsınız..
bu durumda çevreyi boşverin,o eve o yatağa kendileri girmiyorlar...dışardan söylemek kolay yaşamak zor..
yeni hayatınızda mutlulklar dilerim size..

arkadaşım süreç sancılı çünki bende boşanma davamı açmış gün verilmesini bekleyen biriyim.ruh halim çok karmaşık lakin bu hayat bizim.aile işte aferim boşan kızım demezlerki sonuçta herkes kabul edicek.psikiyatra gidebilirsin ilaçlar sersemletsede bu gibi durumlarda gerekli bence.5 yılda 2 çocuk fazla olmuş gerçekten.sorunlarınız neydi ne değildi bilemiyorum kendi ayaklarının üstünde duruyorsan hersey yoluna girer diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…