neden herkes üstüme geliyor (boşanmak dünyanın sonumu)

Ne kadar güzel özetledin Cnm yaa onca yılım heba oldu mutsuz bir şekilde
Yeter artık belki bir ihtimal mutlu olurum diye bütün çabam

Çok iyi anliyorum sizi evli falan degilim ama sevgililerimle ayrilacagim zaman bile boyle aman iyi birakma diye diretiyorlardi. Yasayan bilir yani

Eşim iyi olsa zaten ayrıyiz birde izne geldiği zman benden ayrılırken küsüp gidermi anasının gaziyla bana teRS davranir mi hele yıllar önce aldattığıni hiç söylemiyorum

ben nedenini şimdi okudum aldatılma varsa ve de eşiniz pişmanlık belirtisi göstermiyorsa haklısınız

Benim gördüklerim hiç keşke boşanmasaydım demiyor biri de benim. Mutsuzlarsa da sebebi boşanmış olmaları değil genelde...
Tatlım yaa aynen Bend e ne yalan sölim hiç görmedim ha çocuklar la biraz zor olacak ama ben zaten her işi kendim hallediyordum

Tatlım yaa aynen Bend e ne yalan sölim hiç görmedim ha çocuklar la biraz zor olacak ama ben zaten her işi kendim hallediyordum
Hayatın zorlukları var evet ama onlarla uğraşmak bile evlilikteki mutsuzluk kadar boğmuyor insanı bence... İnşallah sizin için de hayırlısı olur..

Zor zman lar atlatmis biri olarak hiç pişman oldunmu kararından
Ben boşanma sürecinde bocaladım evet.
Ama boşandığım günden itibaren hiç pişman olmadım.
Keşke karşımdaki insanlar insan olmayı becerebilseydi dedim evet, ama oldukları hali hiç özlemedim...

Ben boşanma sürecinde bocaladım evet.
Ama boşandığım günden itibaren hiç pişman olmadım.
Keşke karşımdaki insanlar insan olmayı becerebilseydi dedim evet, ama oldukları hali hiç özlemedim...
hayırlısı inşallah iki çocuğum önceliğim bundan sonra sanmıyorum Bende pişman olacağımı ara sıra iyi anılarımız aklıma geliyor eee o kdar da olur diyorum kendime

hayırlısı inşallah iki çocuğum önceliğim bundan sonra sanmıyorum Bende pişman olacağımı ara sıra iyi anılarımız aklıma geliyor eee o kdar da olur diyorum kendime
Evet bir yaşanmışlık var sonuçta, üzülmek de doğal yıpranmak da bu süreçte. Mühim olan sonunda mutlu olabilmek. İnşallah siz mutlu olanlardan olursunuz..

Evlilik içi tecavüz var fakat ertesi gün hapı denen birşey de var. Hatta bir haftaya kadar da etkili.
Var da herkesin bünyesi aynı mı? Herkes için çözüm olmuyor demek ki. Bahane bulmaya yer arıyor bizim millet. Evlilik içi tecavüzü sorun etmek gerekirken ertesi gün hapı vardı, şu vardı bu vardı deyip suç yine kadının üzerine atılıyor. Türkiye'de kimse evlilik içi tecavüzü dert etmiyor, çözüm aramıyor nedense. Hemcinslerimiz için çözüm üretmek, onlara kulak vermek destek olmak yerine onları suçluyoruz, bravo.

Suçlama derken ?
Evlilik içi tecavüz yaşamış üstüne aldatılmış birinin yapması gereken bosanmaktir. Konu sahibi 8yildir ( sanırım) evliyim diyor. Biraz iğnenin ucunu kendimize batırmalıyız. Ben burada onun evlilik içi tecavüz üne bir müdahalede bulunamam. Ama böyle birşey yaşamış bir kadının yapması gereken o adamdan doğacak çocuğu en erken bi şekilde engelleyip bosanmaktir.
Konu aile içi tecavüz'e dönmüş. Ama ben zannetmiyorum olayın böyle olduğunu.

ne kadar iğrenç sizi umursamaz yaklaşımları..d..ktir et gitsin yaaa..görme,duyma,engelle..güya seni kayırıyor mu oluyor bunlar şimdi

Ayrılık yaşamadım desem yalan olur yaşadım desem yine yalan olur başkalarına göre benim şu durumum saçmalık 9aydır eşimden ayrıyım bende bir boşan diyorlar bir yuvanı yıkma sizin çocuğunuz varmış benim oda yok neyi bekliyorsam bilmiyorum.

Evlilik içi tecavüz de mahkeme direk boşuyor diye biliyorum. Avukat bile ilk önce onu soruyor. Yatak odasında şiddet varmı istismar var mı diye.

kızlar konu başka bir boyuta dönmüs ben ikinci çocuğu yapmisjm artık olmuşa care varmı hem ben iyiki oğlum var diyorum.bir kiz bir oğlan dahada istemem çocuk mocuk
Kesinlikle evlilik çekilmez olduysa yapilan tum cinsel yaklasim tecavüzdur ki buna bir dur denip kadinalarimiza sahip çıkılmalı

ne kadar iğrenç sizi umursamaz yaklaşımları..d..ktir et gitsin yaaa..görme,duyma,engelle..güya seni kayırıyor mu oluyor bunlar şimdi
Evet güya kayıriyor sanki ben ellerinde fazlalık olmuşum
Biraz eşimle akrabalik söz kknusu dayimda bu yüzden iki başlı bizim diye diretiyor ama her ne olursa olsun benim kararima saygı lazim
Yavrum sevmiyirsan neyi bekliyorsun ki sevsen ayrı kalamazdin ayrica oda kalamaz bu noktaya gelmezdiniz çocuk olunca ayrılık daha bir zor sen veremiyorsan dilekceyi onla konuş o versin çevre de üstüne gelmez senin
Evlilik içi tecavüz de mahkeme direk boşuyor diye biliyorum. Avukat bile ilk önce onu soruyor. Yatak odasında şiddet varmı istismar var mı diye.
Evlilik içi tecavüz var demedim ki nerden cikti ben ikinci çocukta aldatilmisma supelerim ve eşimın inkarlariyla teredutteydim yani zorla bir durum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…