Aynen tatlım kararliyim bu iş bitecekKararlı olun. Er yada geç kabul edecekler...
Benim gördüklerim hiç keşke boşanmasaydım demiyor biri de benim. Mutsuzlarsa da sebebi boşanmış olmaları değil genelde...eğer boşanman için çok geçerli neden yoksa eşin iyiyse tekrar düşün çok pişman olursun, çevremde boşanan bayanlar hep pişman...
Ne kadar güzel özetledin Cnm yaa onca yılım heba oldu mutsuz bir şekilde
Yeter artık belki bir ihtimal mutlu olurum diye bütün çabam
Eşim iyi olsa zaten ayrıyiz birde izne geldiği zman benden ayrılırken küsüp gidermi anasının gaziyla bana teRS davranir mi hele yıllar önce aldattığıni hiç söylemiyorum
Tatlım yaa aynen Bend e ne yalan sölim hiç görmedim ha çocuklar la biraz zor olacak ama ben zaten her işi kendim hallediyordumBenim gördüklerim hiç keşke boşanmasaydım demiyor biri de benim. Mutsuzlarsa da sebebi boşanmış olmaları değil genelde...
Hayatın zorlukları var evet ama onlarla uğraşmak bile evlilikteki mutsuzluk kadar boğmuyor insanı bence... İnşallah sizin için de hayırlısı olur..Tatlım yaa aynen Bend e ne yalan sölim hiç görmedim ha çocuklar la biraz zor olacak ama ben zaten her işi kendim hallediyordum
İnşallah cnm benim temennim de o yöndeHayatın zorlukları var evet ama onlarla uğraşmak bile evlilikteki mutsuzluk kadar boğmuyor insanı bence... İnşallah sizin için de hayırlısı olur..
Zor zman lar atlatmis biri olarak hiç pişman oldunmu kararındanHayatın zorlukları var evet ama onlarla uğraşmak bile evlilikteki mutsuzluk kadar boğmuyor insanı bence... İnşallah sizin için de hayırlısı olur..
Ben boşanma sürecinde bocaladım evet.Zor zman lar atlatmis biri olarak hiç pişman oldunmu kararından
hayırlısı inşallah iki çocuğum önceliğim bundan sonra sanmıyorum Bende pişman olacağımı ara sıra iyi anılarımız aklıma geliyor eee o kdar da olur diyorum kendimeBen boşanma sürecinde bocaladım evet.
Ama boşandığım günden itibaren hiç pişman olmadım.
Keşke karşımdaki insanlar insan olmayı becerebilseydi dedim evet, ama oldukları hali hiç özlemedim...
Evet bir yaşanmışlık var sonuçta, üzülmek de doğal yıpranmak da bu süreçte. Mühim olan sonunda mutlu olabilmek. İnşallah siz mutlu olanlardan olursunuz..hayırlısı inşallah iki çocuğum önceliğim bundan sonra sanmıyorum Bende pişman olacağımı ara sıra iyi anılarımız aklıma geliyor eee o kdar da olur diyorum kendime
Var da herkesin bünyesi aynı mı? Herkes için çözüm olmuyor demek ki. Bahane bulmaya yer arıyor bizim millet. Evlilik içi tecavüzü sorun etmek gerekirken ertesi gün hapı vardı, şu vardı bu vardı deyip suç yine kadının üzerine atılıyor. Türkiye'de kimse evlilik içi tecavüzü dert etmiyor, çözüm aramıyor nedense. Hemcinslerimiz için çözüm üretmek, onlara kulak vermek destek olmak yerine onları suçluyoruz, bravo.Evlilik içi tecavüz var fakat ertesi gün hapı denen birşey de var. Hatta bir haftaya kadar da etkili.
Suçlama derken ?Var da herkesin bünyesi aynı mı? Herkes için çözüm olmuyor demek ki. Bahane bulmaya yer arıyor bizim millet. Evlilik içi tecavüzü sorun etmek gerekirken ertesi gün hapı vardı, şu vardı bu vardı deyip suç yine kadının üzerine atılıyor. Türkiye'de kimse evlilik içi tecavüzü dert etmiyor, çözüm aramıyor nedense. Hemcinslerimiz için çözüm üretmek, onlara kulak vermek destek olmak yerine onları suçluyoruz, bravo.
ne kadar iğrenç sizi umursamaz yaklaşımları..d..ktir et gitsin yaaa..görme,duyma,engelle..güya seni kayırıyor mu oluyor bunlar şimdigüya kendince iyilik yapıyor çocukları mi düşünüyor ama beni küçük düşürüyor
babamda dahil hepsi aynı ben ayrılsam dahi eşimle dost hayatı yasarmisim yada iki ay sonra evleneyim dermisim düşüne biliyormusunuz adamın derdi benim boşanmış bir evlat olmam
Benim aklım mantığım bu derece mal paylaşımı yapıp cirkinlesen anasının sözünden çıkmayan adamdan biran önce kurtul diyor
İstemeden olunca resmen tecavüz dayım diyoki o da senin kamburun olsun sen erkek ol
ikinci çocuk gerçekten saçma sapan bir zamanda tamamen istek dışı oldu ama iyiki olmuş isim var allaha şükür imkan saglarim her türlü
cnm benim uaa snejn içinde çok üzüldüm 8 yılın sırf 5 yili ben bu adamı bosamaliyimla geçti bu yüzden bu kadar serin kanliyim ağlayıp sizlamiyorum kalbim ona karşı soğudu ama işte çevre baskı yapınca onların zoruyla ikna olur gelir diye korkmaya başladım ama dün mesaj attım dayım benden habersiz yapıyor dedim snejn gönlün varmı deidm Hayır çocuklar için bir kez denerim ama gücüm yok dedi sen diye sordu
Bende benim de yok deidm
Dayin ararsa konuşurum dedi baskı kurmasin dedi
En azından bir konuda anlaştık
Ayrılık yaşamadım desem yalan olur yaşadım desem yine yalan olur başkalarına göre benim şu durumum saçmalık 9aydır eşimden ayrıyım bende bir boşan diyorlar bir yuvanı yıkma sizin çocuğunuz varmış benim oda yok neyi bekliyorsam bilmiyorum.evet başlık net
ancak aileme ve yakın çevreme bunu kabullendiremiyorum
eşimle anlaşamıyruz 5 yıldır çok çaba sarfettim ama olmuyor
mal paylaşımı nı yaptık
anlaşmalıya karar verip çekişmeli mahkemeyi kaldırdık
gel görki öncelikle benim babam
onun babası
kardeşim
.....
hiç kimse ayrılmamızı istemiyor ancak rüyalarımda bile ben onu görünce mutsuz oluyorum
hatta rüyalar bile ayrı olduğumuza kanaat getirdi
velhasıl iki çocuk var ayrılmayın basklıları bunalttı beni
bunlar normalmi
genel manada boşananların karşılaştığı sorun mu yoksa benim çevrem çok mu abarttı
net bir dille elimden geleni yaptım artık gücüm kalmadı dedğim halde
dün gerçekten artık kaçıp gidesim geldi
Var da herkesin bünyesi aynı mı? Herkes için çözüm olmuyor demek ki. Bahane bulmaya yer arıyor bizim millet. Evlilik içi tecavüzü sorun etmek gerekirken ertesi gün hapı vardı, şu vardı bu vardı deyip suç yine kadının üzerine atılıyor. Türkiye'de kimse evlilik içi tecavüzü dert etmiyor, çözüm aramıyor nedense. Hemcinslerimiz için çözüm üretmek, onlara kulak vermek destek olmak yerine onları suçluyoruz, bravo.
kızlar konu başka bir boyuta dönmüs ben ikinci çocuğu yapmisjm artık olmuşa care varmı hem ben iyiki oğlum var diyorum.bir kiz bir oğlan dahada istemem çocuk mocukSuçlama derken ?
Evlilik içi tecavüz yaşamış üstüne aldatılmış birinin yapması gereken bosanmaktir. Konu sahibi 8yildir ( sanırım) evliyim diyor. Biraz iğnenin ucunu kendimize batırmalıyız. Ben burada onun evlilik içi tecavüz üne bir müdahalede bulunamam. Ama böyle birşey yaşamış bir kadının yapması gereken o adamdan doğacak çocuğu en erken bi şekilde engelleyip bosanmaktir.
Konu aile içi tecavüz'e dönmüş. Ama ben zannetmiyorum olayın böyle olduğunu.
Evet güya kayıriyor sanki ben ellerinde fazlalık olmuşumne kadar iğrenç sizi umursamaz yaklaşımları..d..ktir et gitsin yaaa..görme,duyma,engelle..güya seni kayırıyor mu oluyor bunlar şimdi
Yavrum sevmiyirsan neyi bekliyorsun ki sevsen ayrı kalamazdin ayrica oda kalamaz bu noktaya gelmezdiniz çocuk olunca ayrılık daha bir zor sen veremiyorsan dilekceyi onla konuş o versin çevre de üstüne gelmez seninAyrılık yaşamadım desem yalan olur yaşadım desem yine yalan olur başkalarına göre benim şu durumum saçmalık 9aydır eşimden ayrıyım bende bir boşan diyorlar bir yuvanı yıkma sizin çocuğunuz varmış benim oda yok neyi bekliyorsam bilmiyorum.
Evlilik içi tecavüz var demedim ki nerden cikti ben ikinci çocukta aldatilmisma supelerim ve eşimın inkarlariyla teredutteydim yani zorla bir durum yokEvlilik içi tecavüz de mahkeme direk boşuyor diye biliyorum. Avukat bile ilk önce onu soruyor. Yatak odasında şiddet varmı istismar var mı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?