- 28 Mart 2011
- 1.018
- 854
- 123
- 49
Ya insanlara ne bakıyorsun canım, kadın dayak yiyor ,evindir yuvadır deyip geri gönderiliyor, ondan sonra o koca denen mahluk tarafından öldürülüyor. Boşanmasına izin verilmediği için..evet başlık net
ancak aileme ve yakın çevreme bunu kabullendiremiyorum
eşimle anlaşamıyruz 5 yıldır çok çaba sarfettim ama olmuyor
mal paylaşımı nı yaptık
anlaşmalıya karar verip çekişmeli mahkemeyi kaldırdık
gel görki öncelikle benim babam
onun babası
kardeşim
.....
hiç kimse ayrılmamızı istemiyor ancak rüyalarımda bile ben onu görünce mutsuz oluyorum
hatta rüyalar bile ayrı olduğumuza kanaat getirdi
velhasıl iki çocuk var ayrılmayın basklıları bunalttı beni
bunlar normalmi
genel manada boşananların karşılaştığı sorun mu yoksa benim çevrem çok mu abarttı
net bir dille elimden geleni yaptım artık gücüm kalmadı dedğim halde
dün gerçekten artık kaçıp gidesim geldi
bu durumda çok haklısınız.keşke bu kadar beklemeseydiniz aldatıldıktan sonra..kadın affedemiyorsa, içi almıyorsa dönmemeli barışmamamlı..sonrası daha zor işte sizinki gibi...
bence en doğrusuu yapmışsınız..
bu durumda çevreyi boşverin,o eve o yatağa kendileri girmiyorlar...dışardan söylemek kolay yaşamak zor..
yeni hayatınızda mutlulklar dilerim size..
arkadaşım süreç sancılı çünki bende boşanma davamı açmış gün verilmesini bekleyen biriyim.ruh halim çok karmaşık lakin bu hayat bizim.aile işte aferim boşan kızım demezlerki sonuçta herkes kabul edicek.psikiyatra gidebilirsin ilaçlar sersemletsede bu gibi durumlarda gerekli bence.5 yılda 2 çocuk fazla olmuş gerçekten.sorunlarınız neydi ne değildi bilemiyorum kendi ayaklarının üstünde duruyorsan hersey yoluna girer diye düşünüyorum...
hayat sizin nasıl mutlu olacaksan öyle yap kimseyi düşünme kendinden ve çocuklarından başka.
Mutsuzsanız ayrılacaksınız tabi.
Sizi kimsenin onaylamasına ihtiyacınız yok.
Ortada gözle görülür bir şey olmadığı için, aileler bunu istemiyordur.
Ama sizin ruh sağlığınızdan ve mutsuzluğundan daha önemli bir sebep yok ki...
Ayrıca aldatılmış, buna rağmen denemişsiniz.
Sorun ailenize, başka ne sebep gerekirmiş boşanmak için?
Ya insanlara ne bakıyorsun canım, kadın dayak yiyor ,evindir yuvadır deyip geri gönderiliyor, ondan sonra o koca denen mahluk tarafından öldürülüyor. Boşanmasına izin verilmediği için..
Boşanmaya kesin kararlı isen kendi ayaklarının üstünde durup kimseye bakma derim, insanların her Konuda her zaman fikri olur , kendilerine gelince iş değişir
dayım ve babm şuan ortlaığı ayağa kaldıranOrtada aldatılma varsa hiç beklemene gerek Yok canım. Bu hayat senin ve sen böyle olmasını istiyorsan böyle olur. Çocukların mutsuz bi anneyle büyümesinden daha mı önemli tabi li değil. Sen mutlu ol onlar da mutlu olacak
dayım ve babm şuan ortlaığı ayağa kaldıran
dayıma mesaj attım dedimki
elimden geleni yaptım olmadı olmayacakta ve ben dün gece İNTİHAR etmeyi düşündüm
benim üstüme gelmeyin kabullenin artık onu rüyalarımda bile istemiyorum
Keşke en başında bassaymışsın tekmeyi.dayım ve babm şuan ortlaığı ayağa kaldıran
dayıma mesaj attım dedimki
elimden geleni yaptım olmadı olmayacakta ve ben dün gece İNTİHAR etmeyi düşündüm
benim üstüme gelmeyin kabullenin artık onu rüyalarımda bile istemiyorum
Tabii ki uçmuyordur. Ama bbelki çocuklar olduktan sonra mutsuzlukları başlamıştır başkalarının. Konu Sahibi beş yıllık evli olduğuna göre çocuklar küçük. Ben şahsen mutsuz evliliğe çocuk getirilmesini uygun bulmuyorum. Bir de ihtimali yazdım kesin demedim="Cok da Seyapmamak Lazim, post: 48720426, member: 564629"]ay her çocuklu aile aşktan mutluluktan havaya uçuyor sanki
olmuyor ise olmuyor maddi durumun nasıl işin vs var mı ?kesinlikle beni bir kendi halime bıraksalar kararlarıma saygı duysalar
senın sevgın yokkı bosan ve dınleme çevreni.banada baskı yaptılar kımse kapısını acmadı bosanınca ama ben yenı bir hayat kurdum ve daha mutluyum kızlarımla.eskı esımı rüyamda görüyor ve süreklı korkuyordum.bana salyalarını akıtıp saldırıyordu.bu kabusları süreklı görüp korkuyordum.suan iyiyim ve mutlu.kımsede umrumda degılevet başlık net
ancak aileme ve yakın çevreme bunu kabullendiremiyorum
eşimle anlaşamıyruz 5 yıldır çok çaba sarfettim ama olmuyor
mal paylaşımı nı yaptık
anlaşmalıya karar verip çekişmeli mahkemeyi kaldırdık
gel görki öncelikle benim babam
onun babası
kardeşim
.....
hiç kimse ayrılmamızı istemiyor ancak rüyalarımda bile ben onu görünce mutsuz oluyorum
hatta rüyalar bile ayrı olduğumuza kanaat getirdi
velhasıl iki çocuk var ayrılmayın basklıları bunalttı beni
bunlar normalmi
genel manada boşananların karşılaştığı sorun mu yoksa benim çevrem çok mu abarttı
net bir dille elimden geleni yaptım artık gücüm kalmadı dedğim halde
dün gerçekten artık kaçıp gidesim geldi
Yahu dayın mı evli o adam ile nefret ediyorum şu kendini bir halt sananları kusura bakma dayın da olsa küfür edesim var yaniYine dayım kayinpederlere git mis konuşmaya onlar bana dusunun şart koşmus okuduğum okulu şunu bunu çıldırdım o da gelip Özür dileyecekmis benden hazırmis hersey çözülecekmiş iyice hirslandim birini asip kesesim var oda benim gereksiz dayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?