neden herkes üstüme geliyor (boşanmak dünyanın sonumu)

hayat sizin nasıl mutlu olacaksan öyle yap kimseyi düşünme kendinden ve çocuklarından başka.

Mutsuzsanız ayrılacaksınız tabi.
Sizi kimsenin onaylamasına ihtiyacınız yok.
Ortada gözle görülür bir şey olmadığı için, aileler bunu istemiyordur.
Ama sizin ruh sağlığınızdan ve mutsuzluğundan daha önemli bir sebep yok ki...
Ayrıca aldatılmış, buna rağmen denemişsiniz.
Sorun ailenize, başka ne sebep gerekirmiş boşanmak için?

Ya insanlara ne bakıyorsun canım, kadın dayak yiyor ,evindir yuvadır deyip geri gönderiliyor, ondan sonra o koca denen mahluk tarafından öldürülüyor. Boşanmasına izin verilmediği için..
Boşanmaya kesin kararlı isen kendi ayaklarının üstünde durup kimseye bakma derim, insanların her Konuda her zaman fikri olur , kendilerine gelince iş değişir

Ortada aldatılma varsa hiç beklemene gerek Yok canım. Bu hayat senin ve sen böyle olmasını istiyorsan böyle olur. Çocukların mutsuz bi anneyle büyümesinden daha mı önemli tabi li değil. Sen mutlu ol onlar da mutlu olacak

hayat sizin nasıl mutlu olacaksan öyle yap kimseyi düşünme kendinden ve çocuklarından başka.

dayım ve babm şuan ortlaığı ayağa kaldıran
dayıma mesaj attım dedimki
elimden geleni yaptım olmadı olmayacakta ve ben dün gece İNTİHAR etmeyi düşündüm
benim üstüme gelmeyin kabullenin artık onu rüyalarımda bile istemiyorum

arkadaşım babayı anladım da dayıya neden izahat veriyorsun.
kestir at herkesi ben çektim ben yaşadım ben seçtim ben ayrılıyorum bu benim hayatım karışmayın destek olacaksanız olun olmayacaksanız susun de lütfen.
bu süreçte bir de bu muhabbetler iyice seni yıpratacak çünkü hiç gerek yok.
bazı aileler böyle maalesef torunları için evlatlarını yakmayı göze alıyorlar. ama evlatları mutlu olunca torunlarını daha mutlu edecek bunu anlayamıyorlar.
benim annemle babam 10 sene önce boşandı dedem anneannem bişey demedi destek oldular ama rahmetli dedem ölmeden önce bile annemin babamla belki tekrar olabileceğini söyler dururdu.. eski fikirler kolay değişemiyor. sen net dur yeter.
kimse olmasa bizler buradayız

Keşke en başında bassaymışsın tekmeyi.

Biz d iki kişi değil iki aile evlenir olumsuz bir şey olursa da zorlayarak daha beter ederler.

Benim çocukluk arkadaşım erkek eşi aldattığı halde sen şimdilik affet bilmen ne diye iki taraf da boşanmalarına izin vermediler delillerle boşandı başka şehire yerleşti kendi ailesi ile de görüşmüyor şimdi.

Sen de nasıl mutluysan öyle yaşa zorlama hiç kendini

zamanla alışmak zorundalar... aldatılmış bir bayan olarak o adamla aynı evde olamayacağınızı anlamaları gerekirdi, ne diyelim zor bir süreç olacak sizin için ama sonuçta kafanız rahat olacak.

E aldatıldığınızı aileniz bilmiyor mu?
Dul kadın da dul erkek de aileler için sorundur. Öyle görürler. Hemen yeniden baş göz etmeye çalışırlar. Çünkü onlar için ortada dolaşan bir saatli bombasınızdır. Bu yüzden boşanıp başlarına "belâ" olmanızı istemezler. Ama yaşayan bilir. Bunca yıldır iki çocuğa rağmen birşeyler yürümüyorsa, yürümeyi bırakın bi de aldatma varsa zaten kangren olmuştur. İnşallah hayatınıza istediğiniz gibi bir yön verirsiniz, Allah ailenize insaf versin.

Ayyyyy içim bayıldı!!!! Nefretlik geldi böyle insanlardan.
''Çocuğun var ama ayrılma sabret, düzelir.'' ''Çocuk yapın,evine bağlanır.''
''Çocuk yap boşayamaz, Çoçuk yap düzelir.''
''Hiç yoksa çocuk için bir arada kalın.''

Yeter yaa anlaşamayan insanları inatla ve inatla bir arada tutma çabası nedir? O çocuk aile durmadan kavga ederken çok mu mutlu olacak. Annesi ağlarken babası başka kadınlarla fingirderken mutlu çocuk nasıl olacak?

Siz de bir insansınız ve hayatınız var. Sadece çocuk için mutsuz olduğunuz ve düzelmeyeceğini bildiğiniz bir şeyi devam ettirmeyin.

kesinlikle beni bir kendi halime bıraksalar kararlarıma saygı duysalar

="Cok da Seyapmamak Lazim, post: 48720426, member: 564629"]ay her çocuklu aile aşktan mutluluktan havaya uçuyor sanki
Tabii ki uçmuyordur. Ama bbelki çocuklar olduktan sonra mutsuzlukları başlamıştır başkalarının. Konu Sahibi beş yıllık evli olduğuna göre çocuklar küçük. Ben şahsen mutsuz evliliğe çocuk getirilmesini uygun bulmuyorum. Bir de ihtimali yazdım kesin demedim

Boşanmak dünyanın sonu değil tabii
Anlaşamıyorsanız boşanırsınız ki artık çoğu insan boşanıyor anormal değil
Keşke ikinci çocuk için acele etmeseydiniz

Boşanmak bazı evliliklerde çıkış kapısı vardır. İşin içinde zulüm varsa boşanmalısın. İslamiyet kolaylık dinidir. Allah c.c sana boşanma nimetini vermiş. Kimsenin bişey demeye hakkı yok. Çocukların huzursuz bir ortamda büyüyeceğine sen mutlu ol seninle huzurlu huzurlu büyüsünler. Diret çünkü böyle zaman geçmez kendine çocuklarına edersin. Kimsenin karışmaya hakkı yok.

senın sevgın yokkı bosan ve dınleme çevreni.banada baskı yaptılar kımse kapısını acmadı bosanınca ama ben yenı bir hayat kurdum ve daha mutluyum kızlarımla.eskı esımı rüyamda görüyor ve süreklı korkuyordum.bana salyalarını akıtıp saldırıyordu.bu kabusları süreklı görüp korkuyordum.suan iyiyim ve mutlu.kımsede umrumda degıl

Yine dayım kayinpederlere git mis konuşmaya onlar bana dusunun şart koşmus okuduğum okulu şunu bunu çıldırdım o da gelip Özür dileyecekmis benden hazırmis hersey çözülecekmiş iyice hirslandim birini asip kesesim var oda benim gereksiz dayim

Yahu dayın mı evli o adam ile nefret ediyorum şu kendini bir halt sananları kusura bakma dayın da olsa küfür edesim var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…