evliliklerde su büyüklerin araya girip yuva kurtarma fılmlerınden hıc haz almıyorum.sankı aynı catıda onlar var aynı yatakta onlar var.sizene kardesımmm siii zeee neeee ister barısırlar ister bosanırlar cokta umursarsınız ya umursadıgınız cevrenız o karı-koca deilllYine dayım kayinpederlere git mis konuşmaya onlar bana dusunun şart koşmus okuduğum okulu şunu bunu çıldırdım o da gelip Özür dileyecekmis benden hazırmis hersey çözülecekmiş iyice hirslandim birini asip kesesim var oda benim gereksiz dayim
Ben bu düşünceye hiç katılmıyorum. Evlilik içi tecavüz diye bir gerçek olduğunu bizim insanımız unutuyor. Ya da onlara göre normal birşey herhalde bu, kocan değil mi, yapar... mantığı.Ya hani sevişmiş iseniz aranız bozuk değildir; tezinden yola çıkarak bunu söyledim ama bilemicem tabi.
Evlilik içi tecavüz var fakat ertesi gün hapı denen birşey de var. Hatta bir haftaya kadar da etkili.Ben bu düşünceye hiç katılmıyorum. Evlilik içi tecavüz diye bir gerçek olduğunu bizim insanımız unutuyor. Ya da onlara göre normal birşey herhalde bu, kocan değil mi, yapar... mantığı.
güya kendince iyilik yapıyor çocukları mi düşünüyor ama beni küçük düşürüyorYahu dayın mı evli o adam ile nefret ediyorum şu kendini bir halt sananları kusura bakma dayın da olsa küfür edesim var yani
babamda dahil hepsi aynı ben ayrılsam dahi eşimle dost hayatı yasarmisim yada iki ay sonra evleneyim dermisim düşüne biliyormusunuz adamın derdi benim boşanmış bir evlat olmamevliliklerde su büyüklerin araya girip yuva kurtarma fılmlerınden hıc haz almıyorum.sankı aynı catıda onlar var aynı yatakta onlar var.sizene kardesımmm siii zeee neeee ister barısırlar ister bosanırlar cokta umursarsınız ya umursadıgınız cevrenız o karı-koca deilll
Benim aklım mantığım bu derece mal paylaşımı yapıp cirkinlesen anasının sözünden çıkmayan adamdan biran önce kurtul diyorcanim en iyisini sen bilirsin yasayan bilir cunku bunu ki bende yasadim bunlari o yuzden senin aklin mantigin ne diyorsa onu yap kendine de guveniyorsan geriye bakma hic onun bunun lafinada dikate alma cunku bu durumda seni bilmezler anlayamazlar da.
İstemeden olunca resmen tecavüz dayım diyoki o da senin kamburun olsun sen erkek olBen bu düşünceye hiç katılmıyorum. Evlilik içi tecavüz diye bir gerçek olduğunu bizim insanımız unutuyor. Ya da onlara göre normal birşey herhalde bu, kocan değil mi, yapar... mantığı.
ikinci çocuk gerçekten saçma sapan bir zamanda tamamen istek dışı oldu ama iyiki olmuş isim var allaha şükür imkan saglarim her türlüEvlilik içi tecavüz var fakat ertesi gün hapı denen birşey de var. Hatta bir haftaya kadar da etkili.
cnm benim uaa snejn içinde çok üzüldüm 8 yılın sırf 5 yili ben bu adamı bosamaliyimla geçti bu yüzden bu kadar serin kanliyim ağlayıp sizlamiyorum kalbim ona karşı soğudu ama işte çevre baskı yapınca onların zoruyla ikna olur gelir diye korkmaya başladım ama dün mesaj attım dayım benden habersiz yapıyor dedim snejn gönlün varmı deidm Hayır çocuklar için bir kez denerim ama gücüm yok dedi sen diye sorduİnsanın ne yaşadığını,icinde ne fırtınalar koptuğunu kimse bilmiyor.sizde aldatma var ve hala devam et diyorlar.Allah akıl versin..kendilerini sizin yerinize koyabilseler mideleri bulanır..
Ben seni çok iyi anlıyorum..böyle bir aldatma değil ama yıllardır sözleriyle,gozyaslariyla kandırılma..telafisi olmuyor bazı şeylerin..bu da aldatma!! A ma onlara göre değil..
Madem öyle niye iki çocuk yaptin diyende bilmiyor ki..böyle bir adam olduğunu bilsek yapmazdı k..
Ben suan hem çalışıp hem de mühendislik kazandım ona başladim ama kV tarafının gönlü olmadı okula muaf olduğum dersler var haftada iki gün gidiyorum onu bana şart koşmus lar anneme gelmeyecekmjsjm annem bakıyor cocuklarima kV bakmadı bana guvenipmi doğurdunuz dedi ama benim aklı kit kocam anasının ne mal olduğunu anlamayamadiOkuduğunuz okulu şart koşmaları ne demek anlayamadım.
güya kendince iyilik yapıyor çocukları mi düşünüyor ama beni küçük düşürüyor
babamda dahil hepsi aynı ben ayrılsam dahi eşimle dost hayatı yasarmisim yada iki ay sonra evleneyim dermisim düşüne biliyormusunuz adamın derdi benim boşanmış bir evlat olmam
Benim aklım mantığım bu derece mal paylaşımı yapıp cirkinlesen anasının sözünden çıkmayan adamdan biran önce kurtul diyor
İstemeden olunca resmen tecavüz dayım diyoki o da senin kamburun olsun sen erkek ol
ikinci çocuk gerçekten saçma sapan bir zamanda tamamen istek dışı oldu ama iyiki olmuş isim var allaha şükür imkan saglarim her türlü
cnm benim uaa snejn içinde çok üzüldüm 8 yılın sırf 5 yili ben bu adamı bosamaliyimla geçti bu yüzden bu kadar serin kanliyim ağlayıp sizlamiyorum kalbim ona karşı soğudu ama işte çevre baskı yapınca onların zoruyla ikna olur gelir diye korkmaya başladım ama dün mesaj attım dayım benden habersiz yapıyor dedim snejn gönlün varmı deidm Hayır çocuklar için bir kez denerim ama gücüm yok dedi sen diye sordu
Bende benim de yok deidm
Dayin ararsa konuşurum dedi baskı kurmasin dedi
En azından bir konuda anlaştık
Sorma ya sürekli ben yokken annemin yanına gelen düzeltme peşindeki üçüncü şahıslar kızımın iyice psikolojini bozdular biz zaten eşimın işi gereği ayrıyiz kimse anlamıyor sadece gölgesi kalkacak ortadanAklı sıra dayılık yapıyor en büyük zararı da bu 3.kişiler veriyor o çocuklad sağlıksız ortam da daha mı olacak sanki ?
aynen tatlım asla eskisi gibi olamayız ben onun artık benden ayrılıp kendine göre biriyle evlenip artık benden vazgeçmesini istiyorumişin var aynı anda mühendislik okuyorsun . Çocuklarına zaten annen bakıyor . Eşinle velilik hayatı diye bir şey kalmamış . Ha kimliğinde medeni durumu evli yazmış ha bekar ne fark eder . 5 yılını iyi düşün ... Asla o evliliğin ilk 2 yılına dönemezsiniz ...
Sorma ya sürekli ben yokken annemin yanına gelen düzeltme peşindeki üçüncü şahıslar kızımın iyice psikolojini bozdular biz zaten eşimın işi gereği ayrıyiz zaten kimse anlamıyor sadece gölgesi kalkacak ortadan bide beni bos bırakmaz mis kimse güzel kadinmisim ailemin Basi derde girermis
Bende niye giriyormus ben kimseye taviz vermem ayrıca bana yaklasan evlenmek için yaklaşır bence ikinci kez evlenmek te hiç bir mahsur yok ddim
Canım Boşanma nedenini basit buluyolardır ama mutsuzsun sonuçta yapcak bişey yok Allah yardımcın olsunevet başlık net
ancak aileme ve yakın çevreme bunu kabullendiremiyorum
eşimle anlaşamıyruz 5 yıldır çok çaba sarfettim ama olmuyor
mal paylaşımı nı yaptık
anlaşmalıya karar verip çekişmeli mahkemeyi kaldırdık
gel görki öncelikle benim babam
onun babası
kardeşim
.....
hiç kimse ayrılmamızı istemiyor ancak rüyalarımda bile ben onu görünce mutsuz oluyorum
hatta rüyalar bile ayrı olduğumuza kanaat getirdi
velhasıl iki çocuk var ayrılmayın basklıları bunalttı beni
bunlar normalmi
genel manada boşananların karşılaştığı sorun mu yoksa benim çevrem çok mu abarttı
net bir dille elimden geleni yaptım artık gücüm kalmadı dedğim halde
dün gerçekten artık kaçıp gidesim geldi
Ne kadar güzel özetledin Cnm yaa onca yılım heba oldu mutsuz bir şekildeTürk toplumunun genel yapisi budur. Dövse affet kocandır dover de sover de, ceneni de tut elinde de tut saygida kusur etme (cunku muhtac! oldugumuz turk erkegi hazretlerimizin narin totolarini her zaman kaldirmaliyiz) Aldatsa aman kadin aklini celmistir yoksa gunahsiz melek evinin diregi erkeklerimiz yapar mi yapmaz kadinlar seytan affet nikahi sende derler. He tum bunlar normal karsilanirken iki bireyin anlasamayip duzgunce ayrilmayi istemesi tabiki kabul edilemez. Toplum olarak boyle gelip boyle gidecegiz bu kafayla bu donemde duzelme sansimiz da tabiki kocaman sifir... Allah yardimciniz olsun umarim yipranmayip destek gorerek atlatabilirsiniz su donemi
evet başlık net
ancak aileme ve yakın çevreme bunu kabullendiremiyorum
eşimle anlaşamıyruz 5 yıldır çok çaba sarfettim ama olmuyor
mal paylaşımı nı yaptık
anlaşmalıya karar verip çekişmeli mahkemeyi kaldırdık
gel görki öncelikle benim babam
onun babası
kardeşim
.....
hiç kimse ayrılmamızı istemiyor ancak rüyalarımda bile ben onu görünce mutsuz oluyorum
hatta rüyalar bile ayrı olduğumuza kanaat getirdi
velhasıl iki çocuk var ayrılmayın basklıları bunalttı beni
bunlar normalmi
genel manada boşananların karşılaştığı sorun mu yoksa benim çevrem çok mu abarttı
net bir dille elimden geleni yaptım artık gücüm kalmadı dedğim halde
dün gerçekten artık kaçıp gidesim geldi
Eşim iyi olsa zaten ayrıyiz birde izne geldiği zman benden ayrılırken küsüp gidermi anasının gaziyla bana teRS davranir mi hele yıllar önce aldattığıni hiç söylemiyorumeğer boşanman için çok geçerli neden yoksa eşin iyiyse tekrar düşün çok pişman olursun, çevremde boşanan bayanlar hep pişman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?