neden herkes üstüme geliyor (boşanmak dünyanın sonumu)

evliliklerde su büyüklerin araya girip yuva kurtarma fılmlerınden hıc haz almıyorum.sankı aynı catıda onlar var aynı yatakta onlar var.sizene kardesımmm siii zeee neeee ister barısırlar ister bosanırlar cokta umursarsınız ya umursadıgınız cevrenız o karı-koca deilll

canim en iyisini sen bilirsin yasayan bilir cunku bunu ki bende yasadim bunlari o yuzden senin aklin mantigin ne diyorsa onu yap kendine de guveniyorsan geriye bakma hic onun bunun lafinada dikate alma cunku bu durumda seni bilmezler anlayamazlar da.

Ya hani sevişmiş iseniz aranız bozuk değildir; tezinden yola çıkarak bunu söyledim ama bilemicem tabi.
Ben bu düşünceye hiç katılmıyorum. Evlilik içi tecavüz diye bir gerçek olduğunu bizim insanımız unutuyor. Ya da onlara göre normal birşey herhalde bu, kocan değil mi, yapar... mantığı.

Ben bu düşünceye hiç katılmıyorum. Evlilik içi tecavüz diye bir gerçek olduğunu bizim insanımız unutuyor. Ya da onlara göre normal birşey herhalde bu, kocan değil mi, yapar... mantığı.
Evlilik içi tecavüz var fakat ertesi gün hapı denen birşey de var. Hatta bir haftaya kadar da etkili.

İnsanın ne yaşadığını,icinde ne fırtınalar koptuğunu kimse bilmiyor.sizde aldatma var ve hala devam et diyorlar.Allah akıl versin..kendilerini sizin yerinize koyabilseler mideleri bulanır..

Ben seni çok iyi anlıyorum..böyle bir aldatma değil ama yıllardır sözleriyle,gozyaslariyla kandırılma..telafisi olmuyor bazı şeylerin..bu da aldatma!! A ma onlara göre değil..

Madem öyle niye iki çocuk yaptin diyende bilmiyor ki..böyle bir adam olduğunu bilsek yapmazdı k..

Yahu dayın mı evli o adam ile nefret ediyorum şu kendini bir halt sananları kusura bakma dayın da olsa küfür edesim var yani
güya kendince iyilik yapıyor çocukları mi düşünüyor ama beni küçük düşürüyor

babamda dahil hepsi aynı ben ayrılsam dahi eşimle dost hayatı yasarmisim yada iki ay sonra evleneyim dermisim düşüne biliyormusunuz adamın derdi benim boşanmış bir evlat olmam

canim en iyisini sen bilirsin yasayan bilir cunku bunu ki bende yasadim bunlari o yuzden senin aklin mantigin ne diyorsa onu yap kendine de guveniyorsan geriye bakma hic onun bunun lafinada dikate alma cunku bu durumda seni bilmezler anlayamazlar da.
Benim aklım mantığım bu derece mal paylaşımı yapıp cirkinlesen anasının sözünden çıkmayan adamdan biran önce kurtul diyor
İstemeden olunca resmen tecavüz dayım diyoki o da senin kamburun olsun sen erkek ol
Evlilik içi tecavüz var fakat ertesi gün hapı denen birşey de var. Hatta bir haftaya kadar da etkili.
ikinci çocuk gerçekten saçma sapan bir zamanda tamamen istek dışı oldu ama iyiki olmuş isim var allaha şükür imkan saglarim her türlü

cnm benim uaa snejn içinde çok üzüldüm 8 yılın sırf 5 yili ben bu adamı bosamaliyimla geçti bu yüzden bu kadar serin kanliyim ağlayıp sizlamiyorum kalbim ona karşı soğudu ama işte çevre baskı yapınca onların zoruyla ikna olur gelir diye korkmaya başladım ama dün mesaj attım dayım benden habersiz yapıyor dedim snejn gönlün varmı deidm Hayır çocuklar için bir kez denerim ama gücüm yok dedi sen diye sordu
Bende benim de yok deidm
Dayin ararsa konuşurum dedi baskı kurmasin dedi
En azından bir konuda anlaştık

Okuduğunuz okulu şart koşmaları ne demek anlayamadım.
Ben suan hem çalışıp hem de mühendislik kazandım ona başladim ama kV tarafının gönlü olmadı okula muaf olduğum dersler var haftada iki gün gidiyorum onu bana şart koşmus lar anneme gelmeyecekmjsjm annem bakıyor cocuklarima kV bakmadı bana guvenipmi doğurdunuz dedi ama benim aklı kit kocam anasının ne mal olduğunu anlamayamadi

Bide şunu farkettim dayım sırf yuva dagilmasin diye kocan Özür dileyecek bosnmak istemiyor kocan diye bana yalan söylemiş dün whatsap tan sordum ordan açığa çıktı

Aklı sıra dayılık yapıyor en büyük zararı da bu 3.kişiler veriyor o çocuklad sağlıksız ortam da daha mı olacak sanki ?

işin var aynı anda mühendislik okuyorsun . Çocuklarına zaten annen bakıyor . Eşinle velilik hayatı diye bir şey kalmamış . Ha kimliğinde medeni durumu evli yazmış ha bekar ne fark eder . 5 yılını iyi düşün ... Asla o evliliğin ilk 2 yılına dönemezsiniz ...

Aklı sıra dayılık yapıyor en büyük zararı da bu 3.kişiler veriyor o çocuklad sağlıksız ortam da daha mı olacak sanki ?
Sorma ya sürekli ben yokken annemin yanına gelen düzeltme peşindeki üçüncü şahıslar kızımın iyice psikolojini bozdular biz zaten eşimın işi gereği ayrıyiz kimse anlamıyor sadece gölgesi kalkacak ortadan
birde beni kimse bos bırakmaz mis
güzel kadinmisim ailemin Basi derde girermis
Bende niye giriyormus ben kimseye taviz vermem ayrıca bana yaklasan evlenmek için yaklaşır bence ki
ikinci kez evlenmek te de hiç bir mahsur yok ddim

aynen tatlım asla eskisi gibi olamayız ben onun artık benden ayrılıp kendine göre biriyle evlenip artık benden vazgeçmesini istiyorum

Onların hayal gücü geniş kafaların da neler kuruyorlardır kim bilir ben de 3.kişi oldum ve dersimi aldım nasıl kör olduğumu gördüm benzer olay da ondan dolayı çok iyi anlıyorum seni

Olan sana oluyor belki eşinde boşanma isteğin de ama sürekli dır dır dır dır hayat bitmiyor boşanınca

Canım Boşanma nedenini basit buluyolardır ama mutsuzsun sonuçta yapcak bişey yok Allah yardımcın olsun

Türk toplumunun genel yapisi budur. Dövse affet kocandır dover de sover de, ceneni de tut elinde de tut saygida kusur etme (cunku muhtac! oldugumuz turk erkegi hazretlerimizin narin totolarini her zaman kaldirmaliyiz) Aldatsa aman kadin aklini celmistir yoksa gunahsiz melek evinin diregi erkeklerimiz yapar mi yapmaz kadinlar seytan affet nikahi sende derler. He tum bunlar normal karsilanirken iki bireyin anlasamayip duzgunce ayrilmayi istemesi tabiki kabul edilemez. Toplum olarak boyle gelip boyle gidecegiz bu kafayla bu donemde duzelme sansimiz da tabiki kocaman sifir... Allah yardimciniz olsun umarim yipranmayip destek gorerek atlatabilirsiniz su donemi

Ne kadar güzel özetledin Cnm yaa onca yılım heba oldu mutsuz bir şekilde
Yeter artık belki bir ihtimal mutlu olurum diye bütün çabam

eğer boşanman için çok geçerli neden yoksa eşin iyiyse tekrar düşün çok pişman olursun, çevremde boşanan bayanlar hep pişman...

eğer boşanman için çok geçerli neden yoksa eşin iyiyse tekrar düşün çok pişman olursun, çevremde boşanan bayanlar hep pişman...
Eşim iyi olsa zaten ayrıyiz birde izne geldiği zman benden ayrılırken küsüp gidermi anasının gaziyla bana teRS davranir mi hele yıllar önce aldattığıni hiç söylemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…