- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
-
1 kısının hatası var dıye tum akrabaların mı cagrılmayacak?
buarada soylemeden edemeyecegım sunnet dugunu hayatımda en sacma buldugum organızasyon
Neden demediniz siz benim akrabalarım da gelecek oğlumun sünnetine diye. O kişiyi cagirmazsiniz olur biter.
hayır hiçte normal değil ki kendi çocuğumun sünnetine kimi çağırıp çağırmayacağıma kp karar veremez!!!!!Günaydın arkadaşlar, sabah sabah içimi dökmeye çok ihtiyacım var. Yakın tarihte oğlumun sünnet düğünü var. Hazırlıklara başladık, fakat ortada sanırım ciddi bir sorun var. Eşim ve ben aynı memleketliyiz sadece köylerimiz farklı. Kayınpederim benim bir akrabamla tartıştı daha doğrusu kavga etti desek daha doğru olur. Bu olay geçen yıl oldu. Dün akşam oraya kayınvalidemlere gittik, düğünden davetiyelerden konuşurken kayınpederim sadece xx köylüleri (kendi köylerini kastediyor) çağıracağız diye bir laf etti. Şok oldum hiçbir şey diyemedim. Yani benim akrabalarımı çağırmayı düşünmüyor kendince. Eşimle konuştum akşam babama saygısızlık yaptı biliyorsun dedi (evet akrabamda olsa yaptığı saygısızlıktı) bende evet ama şu an sizde bana saygısızlık yapıyorsunuz dedim. Anlayacağınız eşimde babasıyla aynı mantıkta hareket ediyor. Sizce tüm bunlar normal mi? Akşamdan beri çok öfkeliyim.
hayır hiçte normal değil ki kendi çocuğumun sünnetine kimi çağırıp çağırmayacağıma kp karar veremez!!!!!
normal değilGünaydın arkadaşlar, sabah sabah içimi dökmeye çok ihtiyacım var. Yakın tarihte oğlumun sünnet düğünü var. Hazırlıklara başladık, fakat ortada sanırım ciddi bir sorun var. Eşim ve ben aynı memleketliyiz sadece köylerimiz farklı. Kayınpederim benim bir akrabamla tartıştı daha doğrusu kavga etti desek daha doğru olur. Bu olay geçen yıl oldu. Dün akşam oraya kayınvalidemlere gittik, düğünden davetiyelerden konuşurken kayınpederim sadece xx köylüleri (kendi köylerini kastediyor) çağıracağız diye bir laf etti. Şok oldum hiçbir şey diyemedim. Yani benim akrabalarımı çağırmayı düşünmüyor kendince. Eşimle konuştum akşam babama saygısızlık yaptı biliyorsun dedi (evet akrabamda olsa yaptığı saygısızlıktı) bende evet ama şu an sizde bana saygısızlık yapıyorsunuz dedim. Anlayacağınız eşimde babasıyla aynı mantıkta hareket ediyor. Sizce tüm bunlar normal mi? Akşamdan beri çok öfkeliyim.
ben yerinizde olsam anında cevabını verirdim ve eşime de derdim ki ne olduysa oldu koca insanlar kendi aralarında halletsinler ben herkesi bu mecliste görmek istiyorum yok o gelsin bu gelmesin dersen düğüm müğün yapmayız olur biter derdim ki sünnette abartılacak birşey değil zaten gereksiz masraf ve tantanadan başka şey değil...yeni hiç düğün yapmasanız bile birşey kaybetmezsiniz...İşte bende bu yüzden kayınpederimden çok eşime sinirliyim babasının ağzına bakıyor resmen.
Günaydın arkadaşlar, sabah sabah içimi dökmeye çok ihtiyacım var. Yakın tarihte oğlumun sünnet düğünü var. Hazırlıklara başladık, fakat ortada sanırım ciddi bir sorun var. Eşim ve ben aynı memleketliyiz sadece köylerimiz farklı. Kayınpederim benim bir akrabamla tartıştı daha doğrusu kavga etti desek daha doğru olur. Bu olay geçen yıl oldu. Dün akşam oraya kayınvalidemlere gittik, düğünden davetiyelerden konuşurken kayınpederim sadece xx köylüleri (kendi köylerini kastediyor) çağıracağız diye bir laf etti. Şok oldum hiçbir şey diyemedim. Yani benim akrabalarımı çağırmayı düşünmüyor kendince. Eşimle konuştum akşam babama saygısızlık yaptı biliyorsun dedi (evet akrabamda olsa yaptığı saygısızlıktı) bende evet ama şu an sizde bana saygısızlık yapıyorsunuz dedim. Anlayacağınız eşimde babasıyla aynı mantıkta hareket ediyor. Sizce tüm bunlar normal mi? Akşamdan beri çok öfkeliyim.
İnsan buna Nasıl susar
Ben kahkaha atardım herhalde şaka yapıyorsun galiba diye
O zaman sizin köyde ayrı düğün yapar bu organizasyonu da bizimkilere yaparız da derdim
Cici gelin olup siz üzüleceğinize onlar üzülsün
Bu tür konularda hep bir şeyi merak ederim.
Çünkü bana göre kendine güveni olmayan ezilen kadınlar konularında hep aynı cümley yazar.
Bu cümle hiç değişmez
"hiçbir şey diyemedim"
Neden hiçbir şey diyemediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?