neden hersey istedigimiz gibi gitmezki

gurbetcikiz

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
6
0
16
Almanya
6 aylik evliyim su 6 ay icinde coküzüntüler yasadim,, ben isterdimki hersey benim istedigim gibi cok güzel olsun ama esim pürüzler katti arada hep affettdim ama birde annesi yokmu...... cok aci veriyor bana saten kimsem yok buralarda benden ne alabilirki ben neyapabilirimki onlara tek basima, üstelik 3 aylikta hamileyimmm

kafana takmayıp hayatını yaşayacaksın. birde hamilesin bebişine odaklan. ben 5,5 senedir evliyim tmm eşim çok iyi ama eşimin ailesi bize ne üzüntüler yaşattı anlatamam. küseriz gitmeyiz belli bir süre sonra yalvar yakar olurlar barışırız gene aynı kavga gürültü hakaretler. ben onların söyledikleir kelimeleri takmamaya başladığımdan beri çok mutluyum sende dene istersen.

yavrumun dogmasini bekliyorum dört gözlenn zaman gecsede gelsee ben bu yavruyu bunun iicn cok istedim bana arkadaslik etsin bana bir can gelsin diye,, esimi cok seviyorum bazen cok iyi oluyor ama bazen oda beni anlamiyor hele annesii ona neyaptimsa yaramadim . birtane daha oglu var gün gelecek öyle bir gelin gelecekki benim adimiiii sayiklayip duracak baska bisey diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…