Canım inş.geçer de psikoloğuma gittim rahatlayım diye derdimi anlatayım dedim anlatacak birşy de bulamadım. Parayı verip çıktım.
Depresyonda olabilirmişim:))
Amann sanki depresyonda olmayanmı var be canımcım sal gitsin.gel beraber salalım hatta

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım inş.geçer de psikoloğuma gittim rahatlayım diye derdimi anlatayım dedim anlatacak birşy de bulamadım. Parayı verip çıktım.
Depresyonda olabilirmişim:))
Ben titizimdir.Herşeyi zamanında yaparım.Ajandam var.Asla dakikam şaşmaz.....
Demeyi çok isterdim
Bende de var aynı olay.Demek ki tek değilmişim.Milyonlar arkamda artık daha rahatım
Ben sorunu pc ye bağlıyorum.Geçen hafta 1 gün pc yi çıkarttım evden.O gün kafam öyle rahattı ki.Ay dedim her şey ne kadar güzel:) Eşime getirme pc yi 3 4 gün dedim sağolsun ertesi gün getirdi.E dayanamadım tabi açtım hemen...
Pc yi tv yi kapatabilsek,hem işlerimizi yapıcaz,hem kafamızı dinleyeceğiz,hem huzurlu olacağız...Basit ama bir o kadar zor...
Sosyal açlık var bence ondan sürekli sanal ortamda alıyoruz soluğu....
hahahaha cok yasa
bende dedim aaaaa disiplinli olmayi ögrenmis kikirikli,
cünkü dün aksam uyumadan okudum bu sorunun sendede oldugunu
ve simdi düsündüm ki varmista düzelmis
ama devamini okuyunca dedim ohoooo bu tembellik zaten nasil düzelir ki kolay kolay
evet canim bende arkandayim
senin birde kizin var Allah bagislasin,kac yasinda![]()
Nerde okudun bu sorunun bende olduğunu:)
Kızım 21 aylık...Tembellik evet :))
Çoğunluğa dahilmişim oohhh yaşasın ya.
Mesela şu anda ütü yapmam lazım ama
kahvemi yudumlarken size cevap yetiştiriyorum :)))![]()
Galiba 1. mi yada 2. sayfada![]()
al bendende o kadar,yav adamin ütülü gömlegi kalmadi
ayyy bak sabahtan beri bende gidip capuccino yapacam ama bende laf yetistirmeden daha zaman bulamadim,simdi gidip yapip geleyim
![]()
yok canım daha yazmadım bu konuya hissetmişsin sadece:)
Nerde okudun bu sorunun bende olduğunu:)
Kızım 21 aylık...Tembellik evet :))
Anaaaam desen ya kafayi yedim yada ben sahiden karistiyorum yada bana malum oldu![]()
Bende çok üşengecim kızlar ya.. Kansızlıkta var .. Ben evli değilim , evlenince değişirmi bilmiyorum.. annem değişmez diyo şimdiden başla bişeylere diyo evlenince hiç yapamazsın diyo . Peki benim gibi olan varmı ? Evlnmeden önce iş güç yapamyan ama evlenince yapan ?Bende böyle teselli buluyum bari
![]()
ya benim yapım aşırı tembel zaten. bu aralar iyice tembelim. şimdi netle oylanıom ama net olmasa tv, tv olmasa başka oyalancak bişi buluyorum. evişi yapmayı sevmiorum ondan mı acaba. gerçi bu ara işe gidesim de yok hiç. hep evde oturup hiçbişi yapmamak istiyorum
Olmazmııııı..
Hatta annem seni istemeye geldiklerinde söyiycem,
benim kızım iş güç bilmez, yapmaz ona göre diiyecem diyordu.
Noooldu herşeyi yapaım evelallah ama;
canım isterse![]()