Neden hiç birşey yapamıyorum :(

Evet canımm...
Sonuçta o gün misafir gelmicekse rahatıma bakıyorum :)
Çokta keyifli oluyor.

amaaan bosver anam tadini cikar
evlenince belki esin daha fazlasini isteyecek.

ama tabi aksinede olabilir.

ya bizim birde tadilat varrrr 3 gündür sicak su yokkkk:47:

gidip iscileri dövesim var,dün dediler aksama biter bugünde esime demisler aksama biter,eger bitmezse bugün var yaaaaa yarin onlara pis bir suikast planlarim:52::52::52:

amaaan bosver anam tadini cikar
evlenince belki esin daha fazlasini isteyecek.

ama tabi aksinede olabilir.

ya bizim birde tadilat varrrr 3 gündür sicak su yokkkk:47:

gidip iscileri dövesim var,dün dediler aksama biter bugünde esime demisler aksama biter,eger bitmezse bugün var yaaaaa yarin onlara pis bir suikast planlarim:52::52::52:

Ayy yıkanamıyorsundurda canım sen şimdi.
Bencede akşam olmassa komplo planları kurmaya başla sen... :47::1:

bende ilke imza atıp temizlikci alacam kayınvalidemide başına koyacam başa cıkamıyorum kış temizliği lazım benim kafa şişti çüzümü böyle buldum...

O zaman öyle olmuyor. Benim kv şimdiden başladı ''laylalayy ilerde hergün almasanız kızım??'' diye. İyi ki mesafeli olalım dedik hala siz biz modunda evlenmeden aldığım temizlikçiyi beğenmez kulp takar. Mesafeliyim diye sevinirken :)))

:20: bu olmadı işte hiç olmadı.boşver şeytana iyi gelir.şeytan mı geride bıraktıkların mı kendinde dahil ? ee napıyoruz bu akşamdan itibaren tam gaz ilaca devam.öyle devam et ki hatırlaman gerekmeyenleri bile unutmaaa :52::52::52: hadi verelim coşkuyu:64::64:

tamam canım :)) merak etme sen özelden yazarım.

Benimde işlerim var aslında. Çıkıyım artık bu kadar tembellik yeter. :)
oturdukça mayıştım zaten. :24::28:

walla kızlar harikasınız ya. demekki tembellerin espri yeteneği daha gelişmiş. :) ayrıca dağınıklar daha zekiymiş :)

ya kızlar bu gece susuzluktan yandım kavruldum, yanıma almayı unutmuşum kalkamadım, gece sesler duydum malum yalnızım evimde kalkıp bakmadım bile o değil de afedersiniz sabaha kadar wc ye kalkmadım.

ya kızlar bu gece susuzluktan yandım kavruldum, yanıma almayı unutmuşum kalkamadım, gece sesler duydum malum yalnızım evimde kalkıp bakmadım bile o değil de afedersiniz sabaha kadar wc ye kalkmadım.

tuvalete gitmeye bende üşeniorum. ama neden o da titizliğimden ve detaycılığımdan. gitmekle bitmioki. ayaklarımı yıkıyorum 4-5 ellerimi yıkıyorum. yıka yıka bitmior. çok üşeniorum ondan :(

tuvalete gitmeye bende üşeniorum. ama neden o da titizliğimden ve detaycılığımdan. gitmekle bitmioki. ayaklarımı yıkıyorum 4-5 ellerimi yıkıyorum. yıka yıka bitmior. çok üşeniorum ondan :(

Buradada bir çoğumuz tembelikten yakınıyoruz biekaçımız sadece 1 günlüğüne aynı evde olsak ne olurdu acaba??? Ama benim evde değil tabi ki:)))

Nişanlım bu yazdıklarımı görse büyük ihtimalle sinir krizleri geçirir ve beni afaroz ederdi. :36:
eninde sonunda sendekı tembellik cevherini görecektir:52:
hadi sende markete git. markete gitmek evişi yapmaktan daha aykırı bi durum :)
gidiyorum ama sor nıye gidiyorum:52::52::52: herşey pc basında kahve keyfi için:27:

aynı ben...evde kımse olmadığı zamanlar bende böyleyım,,,hasta mıyız ne:52::52::52:

eninde sonunda sendekı tembellik cevherini görecektir:52:

Gördü sanırım :)
Habire nutuk çekiyor bana. Ama onun yanında hamarat olmaya çalışıyorum.
Ama gene yaranamıyorum :)
Bir kere bize geldi. Mangal yakıcaz. Köfte yoğurdu annem bana verdi al şekil ver falan diye :)
Boş durma çocuğun yanında diye. İlk köfte yapma deneyimim öyle başlamıştı.

Back
X