neden hiç kimse yardımcı olmuyor :'(

seasparkle95

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
58
12
13
Merhaba kızlar bu konuyu 3. Açışım falan farklı bölümlerde de, ancak hiç cevap alamadım cinsellikle ilgili konu aslında ilişki yaşayamıyorum jinekolga da gidemiyorum kafa dengi bi doktor arıyorum her koşulda beni yargılamayacak, inanın sorunumu bile anlatamam herhangi bir doktora ,var baya da burda da açık açık yazmak istemiyorum artık canım çok sıkılıyor sürekli bu konuyu düşünmekten işlerimi yapamaz hala geldim lütfen bakın bi :'(

Merhaba kızlar bu konuyu 3. Açışım falan farklı bölümlerde de, ancak hiç cevap alamadım cinsellikle ilgili konu aslında ilişki yaşayamıyorum jinekolga da gidemiyorum kafa dengi bi doktor arıyorum her koşulda beni yargılamayacak, inanın sorunumu bile anlatamam herhangi bir doktora ,var baya da burda da açık açık yazmak istemiyorum artık canım çok sıkılıyor sürekli bu konuyu düşünmekten işlerimi yapamaz hala geldim lütfen bakın bi :'(

Vajinismus topiği var oraya yazdın mı?

zaten bütün doktorlarda kafa dengi bi hasta arıyan biri gelsede baksam diyolar.arkadasmı edinceksin napcaksın bilemedimki.anlatamam derken doktorlar öyle sahıslara takılıp kafa yormuyolar işleri baslarından askın emin ol.

vajinusmus diye bir konu var canim ordaki srkadaslar bizden daha bilgili olduklarindan sana cok yardimci olucaklardir bir bak istersen

Vajinismus muyum yoksa başka bi sıkıntım mı var hala bakire miyim değil miyim vs. Bir sürü sorunum var burda mesele zar değil ben o konuda gelecek tepkilerden dolayı çekiniyorum aslında konuştuğum gibi hayat tarzımda yok bu da büyük bi sorun

Vajinismus muyum yoksa başka bi sıkıntım mı var hala bakire miyim değil miyim vs. Bir sürü sorunum var burda mesele zar değil ben o konuda gelecek tepkilerden dolayı çekiniyorum aslında konuştuğum gibi hayat tarzımda yok bu da büyük bi sorun
senin kafa epey karisik.. neyi sorun ettigine karar ver once.. hic bi sey anlamadim..

Sorunumu soyleyemem yardımcı olun nasıl bir celıskı muneccimmiyiz biz nerden bilelim derdin ne

Şimdi durum aynen şöyle oluyor, erkek arkadaşımla ilişkiye giremiyoruz ben istekli olmama rağmen o an gelince müthiş bir acı hissediyorum yapamıyoruz yarı da kalıyor bir kaç cm giriyor içim yanıyor gibi oluyor ordan sonra kal orda diyorum can havliyle bitiriyoruz işi, o da bana evet orda bişe var diyor zar olsa bu kadar ağrı yapar mı bu ben ilk seferde bu sefere özgü heralde dedim o bir iki santimlik girişteki acıyı toldre etmek adına ancak daha sonralarda da her seferinde ilk defa yaşıyor muşuz gibi aynı sorun oluyor ve ilşki sırasında kan da gelmiyor aradan bi kaç saat geçiyo hafif bi kırmızılık geliyo bugün de yine denedik tabi artık acıyacak diye çok korkuyorum en başında da vardı gerçi bu korku neyse acıyorda yapamadık yine baya zaman geçti kan geldi sonra normal akıntı neyim var çok korkuyorum herkesin yapabildiği bişeyi ben niye yapamıyorum çok canım sıkılıyor artık doktora da gidemiyorum evli değilim üstelik kapalıyım da ne anlatıcam doktora bunların hiç birini söylemem bile :(

Hiçbir doktor hastasını yargılamaz, bu yaşıma kadar bir sürü jinekoloğa gittim biri dışında hiç biri evli değilsin niye geldin demedi. O diyeni de sağlık bakanlığına şikayet ettim.
Kafa dengi doktor nedir allasen? Birlikte kahve mi içeceksin?

ya hem derdini anlatmıyosun hem, neden kimse yardım etmiyor diyorsun, sen söylemezsen ne bilelim, zaten birazdan konun cinselliğe taşıncak hiç yazamıcaksın

Back
X