Neden iç huzurum yok?

naneli_limon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
796
90
118
Arkadaşlar 3-4gündür içimde bir sıkıntı. Aklıma hep ölüm geliyor. Çok korkuyorum. Namazımı kılıyorum ama kendimi yeterli hissetmiyorum.Çok istiyorum rabbimin affetmesini. Ama ben açığım. Sadece başım kolumun bir kısmı çünkü çok açık giyinmem. Acaba rabbim bağışlar mı? İlerde mutlaka düşünüyorum kapanmayı ama inanın şuanhazır değilim. Acaba huzursuzluğum hamilelikten kaynaklanıyor olabilirmi? off bugünde öğrenci dövdüm vicdanm çok rahatsız hemde tokat attım ödev yapmadılar diye :(
Çok mutsuzum. Çok şükür rabbime inancım tam ama korkuyorum işte.

Arkadaşlar 3-4gündür içimde bir sıkıntı. Aklıma hep ölüm geliyor. Çok korkuyorum. Namazımı kılıyorum ama kendimi yeterli hissetmiyorum.Çok istiyorum rabbimin affetmesini. Ama ben açığım. Sadece başım kolumun bir kısmı çünkü çok açık giyinmem. Acaba rabbim bağışlar mı? İlerde mutlaka düşünüyorum kapanmayı ama inanın şuanhazır değilim. Acaba huzursuzluğum hamilelikten kaynaklanıyor olabilirmi? off bugünde öğrenci dövdüm vicdanm çok rahatsız hemde tokat attım ödev yapmadılar diye :(

Sıkıntının sebebi..

Ölüm korkusu mu?
Testtür olmamanız mı?
Hamilelik mi?
Bir öğrenciyi dövmeniz mi?

Kafanız karışmış belli ki..

canım hiç sıkma kafanı
nerden kazanacağın hiç belli olmaz, dar ve dekolte giyinmediğin sürece birşey olmaz
açıkcası ben türbana önem vermem erkeklerin dikkatini çekmeyeceği gibi tesettürlü giyinersen dar ve dekolte vs gibi giyinme . bence için rahat olsun
ve gerçekten huzur bulmak istiyorsan kuranın kerimi tükçe mealini oku....dinimizin kolaylığını görerek dahada aşk ile bağlanıyorsun
bende türbanlıyım ve ama namaz kılmıyorum başlıyor ve ara ara bırakıyordum onun için kendimi sıkmadan namaza başladım sade farzlarını kılıyorum ve bu şekilde nefsime müdahale ediyorum
inş rabbim kabul eder...

Öğrencilere tokat attım çok pişmanım. Ve hamileliktenmi yada öğrenci ödev yapmadığı için mi bilmiyorum ama çok sinirliyim özellikle derslerde. off nefret edilen öğretmen olmak istemiyorum duygularımla başedemiyorum hamilelikte böyle mi oluyor acaba?

tesettüre kafanı takma bence .dinimizde tesettürden çok daha önemli şeyler var.islamın beş şartından biri bile değil.önce onları uygulamak gerekir bana göre.onlardan sonra da dürüst müsün kalp kırıyormusun dedikodu yapıyormusun bunlar çok daha önemli.onun dışında dediğin gibi hamilelikten dolayı streslisin.merak etme atlatıcaksın.herşeyi çok düşünme bebeğini kucağına alacağını düşün.öğrencilerinin de yarın gönlünü al.

selam canım hamilelktende olabilir allah yardımcınız olsun ögrentmenlik zor meslek kafa şişiren bol bol dua et şeytan senle ugraşıyo allaha sıgınıcan dua edicen için rahatlar emin ol canım takma kafana öyle seyleri tamam kardeşim iyi geceler sana...

o tokat yiyen çocuk, senin de evladın olabilirdi.

sonra gerekenı yapardın heralde...umarım öğrencinin annesi de gerekeni yapar veya yapmıştır..

Son düzenleme:
ben de ölümden korkuyorum
o korku herkeste vaardır merak etme kafana takma
aklıma ölüm gelince kalbim kütküt atıyo elim ayağım titriyo
sen bol bol selavat çek mevlam içine ferahlık verir
genç bayanlarda oluyomuş genelde doktorum öyle dedi çünkü
geçmiş olsun:34:

sıkıntılarınız hamıle oldugunuzdan dolayı olabılır, tum hormanlar degıstıgı ıcın gelgıtlı bır ruh halı ıcındesınız ve bunu mantıgınızın alması ıcın somut temellere ındırgemek zorunda hıssedıyorsunuz kendınızı, cunku ınsan durtusunde varolan surecın sebebını kesin olarak gorme bılme anlama sureclerıne ıhtıyacı vardır, sız de bu ınıslı cıkıslı donemı su an duzenlı yaptıklarınızı yetersız gormenızle temellendırmıs buulunuyorsunuz bu da dısavurum olarak sıddet veyahut bır takım duygusal tepkimelerle olabılır yersız aglamak gulmek vs re gıbı
rahat olun hamılelık cok hos bır duygudur emınım bebısınızı kucagınıza alacagınız an o dalgalanmaları unutacaksnızdır tum kalbımle ınanıyorum

Ölüm korkusu vesveseden kaynaklanır.
Şeytan veriyor o düşünceleri.
Nas oku.Sabr çek.
Tesettüre de gelince inancın tam.Bu günah değil Allah neleri bağışlayandır affedendir.
Hem nice kapalılar var o türbanın altında neler neler bi bilsen.
Nezaman hazır olursan o zaman kapanırsın.
Öğrencini dövme olayıda isteyerek olmamıştır.Pişmansın önemli olan bu.
Pişmanlık bidaha yapmamayı ders almayı gerektirir.
Hamilelikte iç sıkıntısı verebilir la ilahe illlallah de.
Hayırlı doğumlar olur inşallah canım.

Öğrencilere tokat attım çok pişmanım. Ve hamileliktenmi yada öğrenci ödev yapmadığı için mi bilmiyorum ama çok sinirliyim özellikle derslerde. off nefret edilen öğretmen olmak istemiyorum duygularımla başedemiyorum hamilelikte böyle mi oluyor acaba?

o zaman sakin olmayı dene başkalarının gözünün bebeği gibi baktığı yavrularına el kaldıramazsın!

evet vicdanın sızlamalı bir küçük çocuğa tokat atmışsın ne hakkın var o çocuğa vurmaya bunun için mi okudun sen ya sinir oluyorum böyle çocuklara tokat atan öğretmenlere eğer o tokat attığın çocuğun annesi ben olsaydım ya da benim çocuğum senin öğrencin olasydı ve tokat attığını öğrendiğim anda müdüre şikayetle kalmaz milli eğitime kadar şikayet ederdim seni yüzüne bissürü laf ediceğimde kesin kimse kimsenin gözü gibi baktığı evladına vurmaya dokunmaya kıyamadığı evladına vurma hakkını vermiyor size anladınız mı
konuya başka önerilerle gelmiştim aslında diğer saydıklarınız için üzülme canım ALLAH affeder dicektim gene de affeder ALLAH affedicidir
ama son okudğum ders yapmadılar diye tokat attım kelimesi beni benden aldı ya yazık :19:

o tokat yiyen çocuk, senin de evladın olabilirdi.

sonra gerekenı yapardın heralde...umarım öğrencinin annesi de gerekeni yapar.

umarım ceza aldırana kadar uğraşırlar kmse benim çocuğuma bırak el kaldırmayı sesini bile yükseltemez eğer tahammül edemiyorsan ne çocuk yapacaksın ne de öğretmen olacaksın çok sinirlendim akşam akşam

Benim kardeşimin öğretmeni de vuruyor çocuklara nasıl canım sıkılıyor üzülüyorum anlatamam
İstersek 50 kere şikayet edelim olmuyor, gitmiyor
Yapmayın artık ya, iki dakikalık sıkıntınızı neden o yavru ödüyor?
O da bir annenin, babanın evladı
Azıcık kendimizi dizginleyelim.
Ne hamilelik ne de başka bir şey mazeret olamaz
Kapanırsınız ilerde hazır olunca
Konuşmak varken dövmek niye nasıl içim acıdı :5:

umarım ceza aldırana kadar uğraşırlar kmse benim çocuğuma bırak el kaldırmayı sesini bile yükseltemez eğer tahammül edemiyorsan ne çocuk yapacaksın ne de öğretmen olacaksın çok sinirlendim akşam akşam

hele ben şuan çocuğum olmadığı evli olmadığım halde sinirlendim ama var ya benim çocuğum olsaydı o çok fena olurdu hemde çok madem çocuklara tahammül edemiyorsun öğretmen olmayacaksın biz evlatlarımızı okula bişiler öğrensinler diye gönderiyoruz dayak yesinler diye değil :19:sinirlerim tepeme çıktı ya:20:

Hatta öğrenci bile gerekeni yapabilir değilmi yarın sizi tehdit eder öbürgünde gelir bıçaklar öldürür.
Herkes hata yapabilir arkadaşlar konu sahibi huzursuz daha çok huzursuzlandıralım hamile kadını ne güzel.

Vicdanınız rahatsız olduğundan iç huzurunuz olmasın sakın?

Birde hamileymişsiniz yazık, başkasının çocuklarına yaptığınızı ilerde sizin çocuğunuza da yapılırsa anlarsınız. Maalesef insanlar kendi silahlarıyla vurulmadan anlamıyorlar. Siz kimsiniz de belkide kendi anasının babasının vurmadığı çocuğa vurabiliyorsunuz? Valla sizin gibi bir öğretmen karşıma çıksa, elimden geldiği kadar uğraşırdım. Her türlü şikayet ederdim.

Son düzenleme:

kendi çocuğuna bir öğretmen bunu yapsaydı
bin pişman ederdi , bilirim bu tarz öğretmenleri ....

nasıl olsa başka annenın evladı n'olcak ki?? at tokatı gitsin.

''ödev yapmadılar'' dediğine göre, tokat yiyen öğrenci bir tane değil.

Son düzenleme:
kendi çocuğuna bir öğretmen bunu yapsaydı
bin pişman ederdi , bilirim bu tarz öğretmenleri ....

nasıl olsa başka annenın evladı n'olcak ki?? at tokatı gitsin.

Öğretmenlik kutsal bi meslek ama böyle öğretmenler maalesef kutsallığı aradan kaldırıyorlar. benim çocuğum yok ama 8 yaşında yeğenim var 2 ye giden. geçen yıl öğretmeni bi kaç kez tokat atmış ablam bana duyurmadı. yeğenime çok düşkünümdür. bu yıl servisten iner inmez arıyorum okul nasıldı diye eğer ki b duyayım yemin ederim bakana kadar çıkarım. küçük ya daha düştüğünde bile koruyamıyorlar kendilerini :( kimse onlara canavar gibi davranamaz. o kadar psikoloji dersi alıyorlar ama kendi psikolojileri bozuk. kusura bakma hamilesin ağır olabilir söylediklerim:31:

Back
X