Neden iç huzurum yok?

Ben bu forumda elimden geldiğince kullandığım söcükleri doğru kullanmaya çalıştım. Sinirimi dizginlemeye çalıştım. Ama başlığı gördükçe gece gece hepten çileden çıktım.

Ağır ağır şeyler yazdım, kendime yakıştıramadım sildim. Siz kendinize nasıl yakıştırdınız onu da anlamadım.

Küçükken sıra arkadaşımın başına elmayla vurmuştu öğretmen. Elma dağılmıştı. Siz düşünün o çocuğun halini. Hala karşılaşsak hiçbir sınıf arkadaşının yüzüne bakamaz.

Ben herşeyi yapanı gördüm bu forumda, kocasını aldatan iftira atan vs vs ama hiç biri sizin kadar itici gelmedi bana. Üstelik birde öğretmensiniz ya, inanamadım. Yazıklar olsun. Keşke gerçekten isminizi yerinizi bilsem, o vurduğunuz çocukların ailelerine ulaşabilsem de gerekeni yapsalar.

İç huzurunuz olsun istiyorsanız elalemin minnacık yavrularına vurup vurup namaz kılmayın. Önce o küçücük çocuklara düzgün davranın. Üstelik hamilesiniz. Yazık.

Ben bu forumda elimden geldiğince kullandığım söcükleri doğru kullanmaya çalıştım. Sinirimi dizginlemeye çalıştım. Ama başlığı gördükçe gece gece hepten çileden çıktım.

Ağır ağır şeyler yazdım, kendime yakıştıramadım sildim. Siz kendinize nasıl yakıştırdınız onu da anlamadım.

Küçükken sıra arkadaşımın başına elmayla vurmuştu öğretmen. Elma dağılmıştı. Siz düşünün o çocuğun halini. Hala karşılaşsak hiçbir sınıf arkadaşının yüzüne bakamaz.

Ben herşeyi yapanı gördüm bu forumda, kocasını aldatan iftira atan vs vs ama hiç biri sizin kadar itici gelmedi bana. Üstelik birde öğretmensiniz ya, inanamadım. Yazıklar olsun. Keşke gerçekten isminizi yerinizi bilsem, o vurduğunuz çocukların ailelerine ulaşabilsem de gerekeni yapsalar.

İç huzurunuz olsun istiyorsanız elalemin minnacık yavrularına vurup vurup namaz kılmayın. Önce o küçücük çocuklara düzgün davranın. Üstelik hamilesiniz. Yazık.

kesinlikle katılıyorum , sonra çocuklar büyüdükleri zaman kişilik bozukluğu yaşıyorlar veya şiddete eğilimli oluyorlar,çünkü herşey çocukken başlıyor.

kesinlikle katılıyorum , sonra çocuklar büyüdükleri zaman kişilik bozukluğu yaşıyorlar veya şiddete eğilimli oluyorlar,çünkü herşey çocukken başlıyor.

Derler ya, çocukluk yaş beton gibi, ne düşerse izi kalır. Psikolojik problemleri olan bir öğretmendi, ama ben eminim ki, o çocuğun o zaman aldığı darbeyi ömrü boyunca unutmasına imkan yok. Yazıklar olsun ya. Bu insanlar formasyon alıyor bu işin kaç sene eğitimini alıyor ya.

Allah aşkına yiğeniniz, çocuğunuz kim varsa etrafınızda böyle minik, duyarsanız lütfen ama lütfen şikayet edin. Hadlerini bilsinler. Ama dedim ya, bu insanlara en büyük ceza aynısının kendi çocuğunun başına gelmesi. Konularına baktım da, kaç zamandır da çocuk isteyen bir insanmış. Bunlar böyle yaparsa, ben diğer insanları düşünemiyorum. Bekliyorum, kimsenin ahı kimsede kalmaz. Eminim çıkar o yavruların acısı.

Derler ya, çocukluk yaş beton gibi, ne düşerse izi kalır. Psikolojik problemleri olan bir öğretmendi, ama ben eminim ki, o çocuğun o zaman aldığı darbeyi ömrü boyunca unutmasına imkan yok. Yazıklar olsun ya. Bu insanlar formasyon alıyor bu işin kaç sene eğitimini alıyor ya.

Allah aşkına yiğeniniz, çocuğunuz kim varsa etrafınızda böyle minik, duyarsanız lütfen ama lütfen şikayet edin. Hadlerini bilsinler. Ama dedim ya, bu insanlara en büyük ceza aynısının kendi çocuğunun başına gelmesi. Konularına baktım da, kaç zamandır da çocuk isteyen bir insanmış. Bunlar böyle yaparsa, ben diğer insanları düşünemiyorum. Bekliyorum, kimsenin ahı kimsede kalmaz. Eminim çıkar o yavruların acısı.

yeğenlerim var canım. öğretmeni yeğenime sert çıkıştı diye ablam okulu ayağa kaldırmıştı. ve fazla abarttığını düşünmüştüm
ve ablam şunu dedi; ben çocuğuma bakmaya kıyamıyorum , kimsenin çocuğumun psikolojisini bozacak şekilde azarlamaya hakkı yok. sonra okula gitmek istemıyor veya ders çalışmak istemıyor , çocuğumun hatası varsa eğer velisini çağırıp konuşmayı denesınler.
az bile yaptım dedi.

yeğenim alıngan ve fazla duygusal bir çocuk olduğu için çok zor atlatmıştı bu durumu.

Son düzenleme:
iddia ediyorum şu olumsuz yorum yazanlardan hiçbiri öğretmen değil..

meslektaşım sana gelince, Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin. Allah bu sıkıntılı dönemlerinde sana yardımcı olsun.

iç huzurunuz olmaması değil o vicdanınızın sesi bence o tokat vurduğunuz benim çocuğum olsaydı ne yapardım sizi bilmem o çocugun annesine sabır diliyorum sizide rabbime havale ediyorum namazlarınızda psikolojiniz için dua edin bence

iddia ediyorum şu olumsuz yorum yazanlardan hiçbiri öğretmen değil..

meslektaşım sana gelince, Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin. Allah bu sıkıntılı dönemlerinde sana yardımcı olsun.

çok haklısın öğretmen olunca diplomayla birlikte bunalınca çocukları pataklayın diye bir de lisans veriyorlar sanırım size bayan öğretmen olmayan anlayamazmış öğretmen olmasakda annelerin evlatlarının kıymetini biliyoruz ama buna emin ol

Son düzenleme:
bunun hiç bir önemi yok.
her türlü çocuklara bir şeyler öğretiyorum.

estağfurullah, öğretemiyorsunuz diye ya da branşınızla alakalı bi imada bulunmamıştım.
sadece çalışma şartları ve ortamı..
her neyse, konu sahibesi arkadaşım, iç'in huzura erer inşallah.

Evham yapmamanızı öneririm örnekle kötü düşünmemenizi yani.
Namaz kılıyormuşsunuz ne güzel rabbim kabul etsin.
Dinimiz ama o kadar ince detaylarla örülü ki bizlerinde dikkat etmesi gerekiyor.
Kapanma tesettür konusu da aynı şekilde dinimizin emri bizim bahanelerimiz ise tersini yapma konusunda şeytanın vesveseleri.
O yüzden olması gereken kapanmak ama bizlerin sana burada kapan veya kapanma şöyle böyle gibi fetva vermeye yetkimiz yok çünkü zaten tesettür dinimizin emri.
Ölüm korkusu herkeste vardır ama doğum gibi ölümde bizler içi bir gerçek önemli olan ölüme ve ölümden sonrasına gerektiği gibi hazırlanabilmek.
Öğrencinizi dövmüşsünüz bu kötü birşey evet bence o çocuğunda sınıf içerisinde gönlünü alın derim sevgi sözcüğü küçük bir hediye.
Kalp kırmak kötü birşey telafisi zordur ama telafi etmeye çalışabilirsiniz sevindirerek öğrencinizi.

estağfurullah, öğretemiyorsunuz diye ya da branşınızla alakalı bi imada bulunmamıştım.
sadece çalışma şartları ve ortamı..
her neyse, konu sahibesi arkadaşım, iç'in huzura erer inşallah.

zaten ben o tarz da anlamadım.

demek istediğim şey; her iki branşta çocuklarla alakalı .

çok haklısın öğretmen olunca diplomayla birlikte bunalınca çocukları pataklayın diye bir de lisans veriyorlar sanırım size bayan öğretmen olmayan anlayamazmış öğretmen olmasakda annelerin evlatlarının kıymetini biliyoruz ama buna emin ol

ailede eğitim alamayanlarla çok uğraşıyoruz evet.. ve biz bu lisans diplomasını öğretmen öldürecek psikopatlar için de almıyoruz evet.. nelerle ve kimlerle uğraştığımızı bilmediğiniz için hariçten gazel okumanız gayet normal..
her neyse ya, ben burada ne mesleği savunuyorum, ne dayağı ne şunu ne bunu..
sadece kimse birşeyi yaşamadan o konu hakkında gerçek fikirlere sahip olamaz. konu sahibesi hamile ve hassas bi dönem..
bu kk da bi moda çıktı, konu açan herkese tü kaka muamelesi yapılıyor, sözüm meclisten dışarı..
iyi geceler..

Arkadaşlar 3-4gündür içimde bir sıkıntı. Aklıma hep ölüm geliyor. Çok korkuyorum. Namazımı kılıyorum ama kendimi yeterli hissetmiyorum.Çok istiyorum rabbimin affetmesini. Ama ben açığım. Sadece başım kolumun bir kısmı çünkü çok açık giyinmem. Acaba rabbim bağışlar mı? İlerde mutlaka düşünüyorum kapanmayı ama inanın şuanhazır değilim. Acaba huzursuzluğum hamilelikten kaynaklanıyor olabilirmi? off bugünde öğrenci dövdüm vicdanm çok rahatsız hemde tokat attım ödev yapmadılar diye :(
Çok mutsuzum. Çok şükür rabbime inancım tam ama korkuyorum işte.

Bu cümlenin sahibinin iç huzuru olsa insanlığından şüphe edilir.
Bugün de dövdüm derken dünde,diğer günde varsa daha da feci.

Öğretmenlik tahammül sınırları çok geniş insanların aşkla yapacağı bir meslek.
Yok hamileyim,yok kocamla kavga ettim...yok kısa kollu giyerim sadece yeter mi acaba aman psikolojim bozuldu diyecek olanlar çıkmasın hiç o er meydanına.

Oturup evde bozulmuş psikolojileri ile kendi çocuklarını eğitsinler.

o tokat yiyen çocuk, senin de evladın olabilirdi.

sonra gerekenı yapardın heralde...umarım öğrencinin annesi de gerekeni yapar veya yapmıştır..

Katılıyorum, ben de hem öğretmenim hem veli. Ama nasıl kendi çocuğuma bir fiske vurulmasını istemezsem hiçbir öğrencime fiske dahi vurmam. Zaten ödev yaptırmanın ya da sınıfta disiplin sağlamanın çok farklı yolları var. Dayak veya tokat asla olmaması gerekenler. Belki öğrencileri bu şekilde susturulabilir yada istenilen yaptırılabilir ama bu sadece korkudandır. Karşımızdaki çocuk ya. Nasıl bizden güçsüz birine el kalkabilir. O dövülen çocuk asla öğretmenine saygı duymaz.Öğretmenlik bu değil.

canım nice tesettürlüler var.. giyiyorlar vücut hatlarını saran bir kot.. dar bir badi. öylece çıkıyorlar dışarı..
Rabbim bilir kimin ne olacağını.. kendimizi ne kadar kötü bir insan sansakta belki yaptığımız bir iyiylik ahirette karşımıza çıkar kim bilir..
öğrencilerinin de gönlünü alırsın. eminim isteyerek olmamıştır.. için tuhafken,davranışlarının normal olması beklenemz zaten..
ölüm konusunuda düşünüp durma.. yoksa daha kötü sonuçlar doğurur.. psikoloji diye birşey kalmaz..
:50:
eni sonu olan sana olur.. Allah gönlüne ferahlık versin inşallah.:16:

Back
X