- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
- Konu Sahibi naneli_limon
-
Arkadaşlar 3-4gündür içimde bir sıkıntı. Aklıma hep ölüm geliyor. Çok korkuyorum. Namazımı kılıyorum ama kendimi yeterli hissetmiyorum.Çok istiyorum rabbimin affetmesini. Ama ben açığım. Sadece başım kolumun bir kısmı çünkü çok açık giyinmem. Acaba rabbim bağışlar mı? İlerde mutlaka düşünüyorum kapanmayı ama inanın şuanhazır değilim. Acaba huzursuzluğum hamilelikten kaynaklanıyor olabilirmi? off bugünde öğrenci dövdüm vicdanm çok rahatsız hemde tokat attım ödev yapmadılar diye
Çok mutsuzum. Çok şükür rabbime inancım tam ama korkuyorum işte.
Arkadaşlar 3-4gündür içimde bir sıkıntı. Aklıma hep ölüm geliyor. Çok korkuyorum. Namazımı kılıyorum ama kendimi yeterli hissetmiyorum.Çok istiyorum rabbimin affetmesini. Ama ben açığım. Sadece başım kolumun bir kısmı çünkü çok açık giyinmem. Acaba rabbim bağışlar mı? İlerde mutlaka düşünüyorum kapanmayı ama inanın şuanhazır değilim. Acaba huzursuzluğum hamilelikten kaynaklanıyor olabilirmi? off bugünde öğrenci dövdüm vicdanm çok rahatsız hemde tokat attım ödev yapmadılar diye
Çok mutsuzum. Çok şükür rabbime inancım tam ama korkuyorum işte.
Öğrencilere tokat attım çok pişmanım. Ve hamileliktenmi yada öğrenci ödev yapmadığı için mi bilmiyorum ama çok sinirliyim özellikle derslerde. off nefret edilen öğretmen olmak istemiyorum duygularımla başedemiyorum hamilelikte böyle mi oluyor acaba?
o tokat yiyen çocuk, senin de evladın olabilirdi.
sonra gerekenı yapardın heralde...umarım öğrencinin annesi de gerekeni yapar.
umarım ceza aldırana kadar uğraşırlar kmse benim çocuğuma bırak el kaldırmayı sesini bile yükseltemez eğer tahammül edemiyorsan ne çocuk yapacaksın ne de öğretmen olacaksın çok sinirlendim akşam akşam
umarım ceza aldırana kadar uğraşırlar kmse benim çocuğuma bırak el kaldırmayı sesini bile yükseltemez eğer tahammül edemiyorsan ne çocuk yapacaksın ne de öğretmen olacaksın çok sinirlendim akşam akşam
kendi çocuğuna bir öğretmen bunu yapsaydı
bin pişman ederdi , bilirim bu tarz öğretmenleri ....
nasıl olsa başka annenın evladı n'olcak ki?? at tokatı gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?