Kızlar az önce bir konu gördüm aslında bir çoğumuzun problemi benzer şeyler diye düşündüm.Kimi eşinden memlun değil kimi kendi ailesinden kimi eşinin ailesinden bazısı ise çok şanslı :) mesela şöyle bir algı var aynı şehirlerde olunca neden ilk kayınvalidelere gidilmek zorunda neden böyle şeyler bekliyorlar ? Veya bayramlarda neden ilk erkek tarafına gidilmek zorunda yoksa bazı kimseler tarafından ayıp etmiş olarak algılanıyor.Hiç böyle olaylar yaşadınız mı ? Böyle bir durumda kadın olarak ben kendimi ezilmiş hissediyorum biz kimsenin malı değiliz kimse bizi satın almadı veya kimsenin olmadık

Biz eşimle şükür hep ortak karar alırız o benim ailemde ne kadar durduysa bende onunkinde o kadar dururum hiç tek gitmedik ailelerimize,bu şekilde karar aldık hep ama kayınvalidem bir gün tavır alıp kendince ego kasmaya çalıştı neden ilk bana gelip sonra annene gitmediniz diye beş dakikada olsa ona uğramak zorundaymışız

eşimde diğer geldiğimizde ilk sana gelip sonra onlara gideriz damlacross uzakta olduğu için ailesini çok özlüyor bu kadar büyütülecek bir şey yok dedi.Biz sıra sıra gidiyoruz dedi.Tabi bu muhabbetler hiç bitmedi hep bir beklenti ilk ona gitmemiz için.Neden böyle bir algı var biraz dertleşmek istedim kızlar