- Konu Sahibi karma_karisik
Arkadaşlar lütfen bana yardım edin durumum karmakarışık moralim çok bozuk. öncelikle şöyle başlayayım.24 yaşındayım ortaokuldan beri çok yakın bir arkadaşım var (dı ) biz ona şimdilik Ayşe diyelim. o kadar iyiydi ki Ayşe ile aramız yediğimiz yemek, içtiğimiz su ayrı gitmezdi. her şey den üstün tutardım kendisini. çocukluktaki gibi kalsaydı keşke... nereden başlayacağımı bilmiyorum.2004 senesinde birisi ile tanıştım çıkmaya başladım 2 sene çıktık. çok seviyordum kendisini fakat aldatıldım kandırıldım bir sürü olaylar oldu ve ayrıldık.Daha sonra Ayşe nin vasıtasıyla biriyle tanıştım ve onunla 5 yıldır beraberim bir senedir de nişanlıyım.ayrıldığım kişide başka birisiyle sözlenmişti fakat ayrılmışlar.tabi ki ben kendisiyle hiç görüşmedim. kız arkadaşımın vasıtasıyla onun söylemeleriyle öğrendim bunları. durum şu ki ben çocuktan ayrıldım kıymete bindi benle çıkarken görüşmeyen, çocuğu beğenmeyen Ayşe şimdi görüşüyor ve beğeniyor onu. bana neler neler yaptığını bildiği halde eski erkek arkadaşımla görüşmeyi bırakmıyor anlam veremiyorum facebook ta sürekli yorumlar beğenmeler birbirlerine laf atmalar dışarıda buluşup içki içmeler. kıskanmıyorum eski sevgilim umurumda değil sadece benim can dostum beni sırtımdan vuruyor. çünkü o çocuk bana neler çektirdi. depresyonlara girdim çok acılar çektim her şeyi bilen Ayşe beni hiçe sayıp onunla ve onun bütün arkadaşlarıyla görüşüyor.ve benim nişanlımla görüşmüyor halbuki o bizi tanıştırdı o vesile oldu. ilk önceleri görüştüğünü söylemedi benim facebook hesabım yoktu başka bir arkadaşımın face inden girip ayşe nin profiline baktım ve samimiyetlerini gördüm.anlatacak o kadar çok şey var ki aslında. ayşenin eski sevgilisi birisi ile çıkmaya başlamış bende face te gördüm ve ayşeye ''x birisi ile çıkıyormuş face te gördüm'' dedim bana '' ben bile bakmıyorum sana ne oluyor ki bakma bi daha '' dedi hemde çok ağır bir şekilde fakat kendisi benim eski sevgilimle gezip tozuyor.bende bayadır Ayşe ye mesafe koydum gitmiyorum yanına, görüşmüyorum kendisiyle o gelirse normal konuşuyorum çok samimi olmuyorum. kızlar yardım edin ya gerçekten çok üzülüyorum. neden böyle yapıyor ben mı çok büyütüyorum acaba. bizim arkadaşlığımız dillere destandı şimdi neden böyle oldu. ben aslında sürekli bu sitedeyim ama bu konuyla ilgili tanınmak istemediğimden yeni üyelik aldım. en yakın arkadaşımın bana böyle yapmasına anlam veremiyorum ya ben onun en kötü günlerinde hep yanında oldum hiç bir zaman onu yalnız bırakmadım ama onun bana bu yaptığı bana ihanet gibi geliyor. çok üzülüyorum ve kimseyede anlatamıyorum. eski günlerimizi çok özlüyorum fakat geri dönemeyeceğimizi anladıkça kalbim sancıyor. arkadaşlık dostluk benim için çok önemli bunu kendisi de çok iyi bildiği halde bana bunu yapması doğrumu. ya ben o cocukla normal bi şekilde ayrılmış olsam beni şu durum yaralamaz ama ne acılar çektirdi bana iftiralar attıı ayşede bunları çok iyi biliyor beni aldattığı kızla sözlendi o cocuk bunuda ayşe biliyor hiçmi ben üzülürüm diye düşünmüyor yaa fikir verirseniz çok sevinirim bundan sonra nasıl davranayım ayşe ile bu durumu konuşayım mı çok ihtiyacım var yardımlarınıza şimdiden teşekkürler