• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden insanı hep en sevdikleri yaralar?

karma_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
11
0
36
İstanbul
Arkadaşlar lütfen bana yardım edin durumum karmakarışık moralim çok bozuk. öncelikle şöyle başlayayım.24 yaşındayım ortaokuldan beri çok yakın bir arkadaşım var (dı ) biz ona şimdilik Ayşe diyelim. o kadar iyiydi ki Ayşe ile aramız yediğimiz yemek, içtiğimiz su ayrı gitmezdi. her şey den üstün tutardım kendisini. çocukluktaki gibi kalsaydı keşke... nereden başlayacağımı bilmiyorum.2004 senesinde birisi ile tanıştım çıkmaya başladım 2 sene çıktık. çok seviyordum kendisini fakat aldatıldım kandırıldım bir sürü olaylar oldu ve ayrıldık.Daha sonra Ayşe nin vasıtasıyla biriyle tanıştım ve onunla 5 yıldır beraberim bir senedir de nişanlıyım.ayrıldığım kişide başka birisiyle sözlenmişti fakat ayrılmışlar.tabi ki ben kendisiyle hiç görüşmedim. kız arkadaşımın vasıtasıyla onun söylemeleriyle öğrendim bunları. durum şu ki ben çocuktan ayrıldım kıymete bindi benle çıkarken görüşmeyen, çocuğu beğenmeyen Ayşe şimdi görüşüyor ve beğeniyor onu. bana neler neler yaptığını bildiği halde eski erkek arkadaşımla görüşmeyi bırakmıyor anlam veremiyorum facebook ta sürekli yorumlar beğenmeler birbirlerine laf atmalar dışarıda buluşup içki içmeler. kıskanmıyorum eski sevgilim umurumda değil sadece benim can dostum beni sırtımdan vuruyor. çünkü o çocuk bana neler çektirdi. depresyonlara girdim çok acılar çektim her şeyi bilen Ayşe beni hiçe sayıp onunla ve onun bütün arkadaşlarıyla görüşüyor.ve benim nişanlımla görüşmüyor halbuki o bizi tanıştırdı o vesile oldu. ilk önceleri görüştüğünü söylemedi benim facebook hesabım yoktu başka bir arkadaşımın face inden girip ayşe nin profiline baktım ve samimiyetlerini gördüm.anlatacak o kadar çok şey var ki aslında. ayşenin eski sevgilisi birisi ile çıkmaya başlamış bende face te gördüm ve ayşeye ''x birisi ile çıkıyormuş face te gördüm'' dedim bana '' ben bile bakmıyorum sana ne oluyor ki bakma bi daha '' dedi hemde çok ağır bir şekilde fakat kendisi benim eski sevgilimle gezip tozuyor.bende bayadır Ayşe ye mesafe koydum gitmiyorum yanına, görüşmüyorum kendisiyle o gelirse normal konuşuyorum çok samimi olmuyorum. kızlar yardım edin ya gerçekten çok üzülüyorum. neden böyle yapıyor ben mı çok büyütüyorum acaba. bizim arkadaşlığımız dillere destandı şimdi neden böyle oldu. ben aslında sürekli bu sitedeyim ama bu konuyla ilgili tanınmak istemediğimden yeni üyelik aldım. en yakın arkadaşımın bana böyle yapmasına anlam veremiyorum ya ben onun en kötü günlerinde hep yanında oldum hiç bir zaman onu yalnız bırakmadım ama onun bana bu yaptığı bana ihanet gibi geliyor. çok üzülüyorum ve kimseyede anlatamıyorum. eski günlerimizi çok özlüyorum fakat geri dönemeyeceğimizi anladıkça kalbim sancıyor. arkadaşlık dostluk benim için çok önemli bunu kendisi de çok iyi bildiği halde bana bunu yapması doğrumu. ya ben o cocukla normal bi şekilde ayrılmış olsam beni şu durum yaralamaz ama ne acılar çektirdi bana iftiralar attıı ayşede bunları çok iyi biliyor beni aldattığı kızla sözlendi o cocuk bunuda ayşe biliyor hiçmi ben üzülürüm diye düşünmüyor yaa fikir verirseniz çok sevinirim bundan sonra nasıl davranayım ayşe ile bu durumu konuşayım mı çok ihtiyacım var yardımlarınıza şimdiden teşekkürler :(:(:((:

Bence kimseye verilmicek kada değer vermişsin ona, çünkü bi erkek için dost satan tiplerden gibi geldi, keşke dostluğunu hakeden biri olsaymış :14:

o bana açık açık bunları yaparken ben bunu sormaya çekiniyorum. mesafe koydum anlatmaya çalıyorum dolaylı olarak ama anlamıyor. sorduğumda onumu önemsiyorsun demesinden çekiniyorum sanırım çünkü gerçekten ben nişanlımla çk mutluyum derdim eski sevgilim değil arkadaşımın kazığı çk kötüyüm. eski erkek arkadaşım ayşe için ii birisi olmadığını beni sevmediğini söylerdi biz çıkarken ama ben onu hep sustururdum. o eski sevgilimde beni aldattı gitti aldattığıyla sözlendi benim nişanlandığımı öğrenince bunun haberinide ayşe yoluyla verdi bana acı çektrebilmek için. ve halada ayşeyi kullanıyor biliyor ki görüştükleri bana gelecek. biz çıkarkende diyordu hep ayşenin gözü dışarda seni sırtından vurur diye şimdi ayşeyi kullanıyor ama ayşeye söyleyemiyorum hoş söylesemde bana inanmaz öyle bi samimilerki :(

Arkadaşlar lütfen bana yardım edin durumum karmakarışık moralim çok bozuk. öncelikle şöyle başlayayım.24 yaşındayım ortaokuldan beri çok yakın bir arkadaşım var (dı ) biz ona şimdilik Ayşe diyelim. o kadar iyiydi ki Ayşe ile aramız yediğimiz yemek, içtiğimiz su ayrı gitmezdi. her şey den üstün tutardım kendisini. çocukluktaki gibi kalsaydı keşke... nereden başlayacağımı bilmiyorum.2004 senesinde birisi ile tanıştım çıkmaya başladım 2 sene çıktık. çok seviyordum kendisini fakat aldatıldım kandırıldım bir sürü olaylar oldu ve ayrıldık.Daha sonra Ayşe nin vasıtasıyla biriyle tanıştım ve onunla 5 yıldır beraberim bir senedir de nişanlıyım.ayrıldığım kişide başka birisiyle sözlenmişti fakat ayrılmışlar.tabi ki ben kendisiyle hiç görüşmedim. kız arkadaşımın vasıtasıyla onun söylemeleriyle öğrendim bunları. durum şu ki ben çocuktan ayrıldım kıymete bindi benle çıkarken görüşmeyen, çocuğu beğenmeyen Ayşe şimdi görüşüyor ve beğeniyor onu. bana neler neler yaptığını bildiği halde eski erkek arkadaşımla görüşmeyi bırakmıyor anlam veremiyorum facebook ta sürekli yorumlar beğenmeler birbirlerine laf atmalar dışarıda buluşup içki içmeler. kıskanmıyorum eski sevgilim umurumda değil sadece benim can dostum beni sırtımdan vuruyor. çünkü o çocuk bana neler çektirdi. depresyonlara girdim çok acılar çektim her şeyi bilen Ayşe beni hiçe sayıp onunla ve onun bütün arkadaşlarıyla görüşüyor.ve benim nişanlımla görüşmüyor halbuki o bizi tanıştırdı o vesile oldu. ilk önceleri görüştüğünü söylemedi benim facebook hesabım yoktu başka bir arkadaşımın face inden girip ayşe nin profiline baktım ve samimiyetlerini gördüm.anlatacak o kadar çok şey var ki aslında. ayşenin eski sevgilisi birisi ile çıkmaya başlamış bende face te gördüm ve ayşeye ''x birisi ile çıkıyormuş face te gördüm'' dedim bana '' ben bile bakmıyorum sana ne oluyor ki bakma bi daha '' dedi hemde çok ağır bir şekilde fakat kendisi benim eski sevgilimle gezip tozuyor.bende bayadır Ayşe ye mesafe koydum gitmiyorum yanına, görüşmüyorum kendisiyle o gelirse normal konuşuyorum çok samimi olmuyorum. kızlar yardım edin ya gerçekten çok üzülüyorum. neden böyle yapıyor ben mı çok büyütüyorum acaba. bizim arkadaşlığımız dillere destandı şimdi neden böyle oldu. ben aslında sürekli bu sitedeyim ama bu konuyla ilgili tanınmak istemediğimden yeni üyelik aldım. en yakın arkadaşımın bana böyle yapmasına anlam veremiyorum ya ben onun en kötü günlerinde hep yanında oldum hiç bir zaman onu yalnız bırakmadım ama onun bana bu yaptığı bana ihanet gibi geliyor. çok üzülüyorum ve kimseyede anlatamıyorum. eski günlerimizi çok özlüyorum fakat geri dönemeyeceğimizi anladıkça kalbim sancıyor. arkadaşlık dostluk benim için çok önemli bunu kendisi de çok iyi bildiği halde bana bunu yapması doğrumu. ya ben o cocukla normal bi şekilde ayrılmış olsam beni şu durum yaralamaz ama ne acılar çektirdi bana iftiralar attıı ayşede bunları çok iyi biliyor beni aldattığı kızla sözlendi o cocuk bunuda ayşe biliyor hiçmi ben üzülürüm diye düşünmüyor yaa fikir verirseniz çok sevinirim bundan sonra nasıl davranayım ayşe ile bu durumu konuşayım mı çok ihtiyacım var yardımlarınıza şimdiden teşekkürler :(:(:((:

ayşeye gerekeni yapıyorsun zaten..üzülmene de gerek yok.
yarın öbürgün sen evlenince ,senin evlilik hayatını da bozabilir..
uzaklaşabildiğin kadar uzaklaş kendisinden..kıskançlık davranışları bunlar..
bazen; o çok iyiyiz, dillere destan arkadaşlığımız var denilen kişiler öyle bir vururlar ki şaşar kalırsın..

sana şimdilik böyle zarar veriyor,sen iyiniyetli olup arkadaşlığını sürdürsen daha neler olcak kimbilir..
seni tanıştıran kişi ,sonra aranızı bozmaya çalışan olabilir...tecrube..kulak ver..:34:

nişanlınla görüşmüyormuş aman ne iyi..şükret bu duruma..
sen kuracağın yuvanın planlarını yap,
nişanlınla ilişkiniz hakkında sorarsa sakın bilgi verme,iyi veya kötü..

sana geleceği zaman bile bahaneler bulup gelmesini engelle, tehlikeli bir kişilik..

Son düzenleme:
benim nişanlım kıskanç birisi hep onu eleştirdi biz nişanlandıktan sonra kendi arkadaşı olduğu halde beni soğutmaya çalıştı. fakat kendisi aynı nişanlıma tipiyle huyuyla benzeyen biriyle çıkmaya başladı ve her defasındada karmakarışık x le aynı huyları biliomusun falan diye takılırdı bana nişanlım bi anda huyuyla suyuyla onun gözünde ideal insan oldu ama benim nişanlıma benzeyen sevgiliside ayşeyle yapamadı çünkü ayşe her sevgilisiyle tatillere giden gezen tozan aşırı rahat bi kız. ya o kadar çok şey varki anlatacak bana yaptıklarıyla ilgili roman olur

TATLI GACİ msj gönderemiyorumki ben yeni üyelik olduğu için :( ya bana yaptıkları bir diil beş değil usandım artık ama görünüşte hep iyi rolünde yanımda gibi şuannda ben mesafe koydum diye herkes bana tepkili fakat bi çok insan bunları bilmiyor nişanlım duymasn diye elimden geleni yapıyorum duyarsa kötü olur çünkü. arkadaşımın hayatıda hayat değil sürekli birileriyle çıkıyor ben 6 senedir bi insanlayken onun erkek arkadaş sayısı 30 u geçti. onun içinde çok üzülüyorum rezil ediyor kendini bazı bu durumu bilen arkadaşları kınıyorlar kız arkadaşımı.

diğer üyeliğinden msj atabilirsin canım..ağzım sıkıdır:34:

görünüşte hep iyidirler zaten, bu içten pazarlıklı kişilikler..
nişanlından neden saklıyorsun?neden nooldu aranızda ne var diyecek diye çekiniyorsun sanırım..
bazı hareketleri hoşuma gitmemeye başladı, benim prensiplerime ters düşmeye başladı dersin

ne üzülüyorsun onun için, kendi düşen ağlamaz..
naparsa yapsın..
iyi niyetini yeterince suistimal etmiş zaten..
aklı başında değil mi?boşver..

diğer üyeliğimden sana mutlaka msj atıcam :) nişanlım bilse tamamen bunların hepsini onunla ağır konuşur ve görüştürmez asla. ben ayşeyle aramın düzelmesini bi yandan istiyorum bi yandanda ondan aşırı derecede soğudum. ya aslında benle arasını değilde kendini toparlamasını istiyorum çünkü herkes onu kullanıyor. ailesi geldi benimle konuşmaya kızımıza yardım et gelmiyorsn artık biz ayşe nin gidişatından memnun değiliz kiminle gezdiği tozduğundan haberimiz yok diye ama elimden bişey gelmiyor çünkü işi gücü hep erkek e ben nişanlıyım elin erkekleryle ne işim var benim nişanlım zaten kıskanç. kötüyüm ya kafam karman çorman. lisede ayşeyle aynı okulda değildik sınıftan aramın çok iyi olduğunu bi kız vardı çok korurdu beni ayşenin yaptığı hiç bişiyide yapmadı bana gayet güzeldi arkadaşlığımız fakat ayşenin sevgilisi bu sıra arkadaşıma aşık ooldu ve ayşe benim sıra arkadaşımla knuşmamamı istedi bedne arkadaşımı satmam seni üzen benide üzmüş demektir diyip arkadaşlığımı bitirdim. geçenlerde bana bir telefn geldi lise arkadaşlarımız toplanıyorlarmış beni arayanda ayşe için arkadaşlığımı bitirdiğim kız facebook buluşması yapıyorlarmış illa gel dedi sevecen bi şekilde ama olanları hatırlayıp gitmedim zaten kıza mahçuptum sonuçta bna bişey yapmamıştı ama dostumu yarı yolda bırakmam diye bi kere tavır koymuştum kıza. ama ayşe gitmiş hepsiyle sarmaş dolaş olmuş bide beni arıyor sen neden gelmedin diye benim sınıf arkadaşlarımla toplanmış yaa. ben neyi bıraksam kıymetli onun için neden Allahım ya neden

ah ah ah..nişanlın ne iyi eder..bak çocuk farkında tehlikenin nerden geldiğini..
aranızın düzelmesini isteme, bırak öyle kalsın,soğusun hatta..

yav bırak ayşe için bişeyler yapmayı..o kendinin farkında değilse, sen nasıl toparlayacaksın..
annesi babası gelmiş falan...
nişanlınla ilişkiniz zedelenecek, arkadaşlık ta bir yere kadar..hele böylesi..

yine facebook buluşmasında yapacağını yapmış..
sen hala prensiplerinden ödün verme onun için..

uzak tutucam kendimden bırakıcam ne hali varsa görsün ama geliyor bize kalıyor bi kaç gün sonra 6 ay gelmiyor acaip bi kız sevgilisi varsa gelmez yoksa gelir. ben onlara 1 senedir gitmiyorum. en son 1 ay önce ablasıyla geldi fal bakma bahanesiyle biraz knulmaya çalıştım işte ayşe kendini toparlaman lazım falan filan diye ama yok yani adam olmaz bendeki eşşeklik niye bu kadar kafama takıyorsam yemin ederim aldatıldığımda bu kadar acı çekmemiştim bu kız beni aşırı derecede üzüyor. o aptal eski sevgilimde bana ulaşmak için onu kullanıyor ama farkında değil benim hiç biriyle işim yok nişanlımla aramı bozmasınlar yeterli.ama ucu her türlü bana değio işte

kalmaya mı geliyor bikaç gün..:53:

evlenince sakın alma evine,:20:bahane üret..:31:

eski sevgilinden sıradan da bişey anlatsa,bana ne anlatıyorsun ne ilişiğim var, bilsem noolur de,tersle..:31::31:

sanki babanın kızı,ne insanlar unutuluyor,acı çekicem bi de onun için..

Son düzenleme:
insanoğlu en ağır bedeli muhabeti uğruna öder canim ... bazen canin çok yanar, beklersin bir dostun su serpsin. ama canini yakan da odur aslinda .. yada çok seven ,belki çok şey bekler ve de çok çabuk kırılmaya meyyaldir, sevdiğinin bir yanlış hareketinde..
RAbbimiz,ölçüleri dahilinde sevebilmeyi,hakiki dostlar edinebilmeyi nasib eylesin,yardımcın olsun inşllah..

sizle böyle konuşunca içim rahatlıyor. mesafe koyduğuma seviniyorum acaba yanlışmı yaptım diyordum. ya kızlar mesela biz eskiden fotograflar çekerdim videolarımız vardı güzel anlarımızda baya oldu aaramız iyiyken muhabbet ediyoruz o video ve resimlerin cd lerini istedim attım onları ben dedi. nasıl yani dedim attım ben moralim bozuktu bunaldım attım dedi. nasıl olabilirki böyle bişey nasıl ya atmış düşünüyorum ona karşı ne hatam oldu diye yok yok yok tanıdıklarıma soruyorum yok herkes aynı cevabı veriyor ayşe kendini aşştı artık diye.

bence de ayşeyi bi yere bırak ve koşarak uzaklaş ondan..
belki pişman olur onla görüşmez eskisi gibi can ciğer oluruz diye düşünürsen çok büyük hata yapmış olursun..
çünkü bu bi hata değil o insanın karakteri.. sen iyi niyetle yaklaştıkça o kendi mutluluğunu düşünecek ve en son siz daha kötü olacaksınız suçta sana kalacak malesef...:50:

insanoğlu en ağır bedeli muhabeti uğruna öder canim ... bazen canin çok yanar, beklersin bir dostun su serpsin. ama canini yakan da odur aslinda .. yada çok seven ,belki çok şey bekler ve de çok çabuk kırılmaya meyyaldir, sevdiğinin bir yanlış hareketinde..
RAbbimiz,ölçüleri dahilinde sevebilmeyi,hakiki dostlar edinebilmeyi nasib eylesin,yardımcın olsun inşllah..

amin..çok doğru sözler..:46:

sizle böyle konuşunca içim rahatlıyor. mesafe koyduğuma seviniyorum acaba yanlışmı yaptım diyordum. ya kızlar mesela biz eskiden fotograflar çekerdim videolarımız vardı güzel anlarımızda baya oldu aaramız iyiyken muhabbet ediyoruz o video ve resimlerin cd lerini istedim attım onları ben dedi. nasıl yani dedim attım ben moralim bozuktu bunaldım attım dedi. nasıl olabilirki böyle bişey nasıl ya atmış düşünüyorum ona karşı ne hatam oldu diye yok yok yok tanıdıklarıma soruyorum yok herkes aynı cevabı veriyor ayşe kendini aşştı artık diye.

yanlış falan değil..daha fazlasını yapmalısın..
bak anlattıkça neleri çıkıyor..fotoları atmış, bunalmışmışşş..
attığıda ne malum, o kişiye vermesin..başına iş açmak için..
eski sevgiline yani..o da bende fotoları var vs. gibi karalamalar yapmasın..uyanıkol araştır..
o kendini aşmış ,aynı zamanda da içinde gizli bir kıskançlık ve neden olduğunu anlamadığım bir kin gibi bişey var..
bazı insanlar başkalarını mutsuz etmekten ,üzmekten, mutlu olurlar,keyif alırlar..
kalıbımı basarım ayşe de onlardan biri..

sen fazla dürüst,doğru ve prensiplisin ona göre..

Ben 16 yıllık arkdaslıklarımı bıtırdım sırf evlılıgıme,bana zarar verdıklerı ıcın..dost kavramı dıye bırsey yok canım..bunu kabullen oncelıkle..kımseye kendınden cok deger verme..
Nısanlısın ve bır yuva kuracaksın evıne alıstırma..esınle sorun yasarsın..haa unutmadan 16 yıllık arkadasımla nıye koptum bılıyomusun...sevgılısıyle bende kalmak ıstedı,esımde annemler alt katta oturdugundan dolayı ıstemedı kı 1 kere kaldılar bızde zaten...ayyyy neymıs ben dostlugumu bellı etmısım ,ebe gerızekalı sen ınsan olsan dost olsan dusunursun ben bu kızı zor durumda bırakmayım kaynanası laf eder,ne oldu pekı ben burda ampulu calıstırdım..oyleyse kıcına bır tekme..benı dusunmeyenı ben nıye dusuneyım..
Sende bosver sakın takma kafana,nelerı var nelerı cnm..

Ben 16 yıllık arkdaslıklarımı bıtırdım sırf evlılıgıme,bana zarar verdıklerı ıcın..dost kavramı dıye bırsey yok canım..bunu kabullen oncelıkle..kımseye kendınden cok deger verme..
Nısanlısın ve bır yuva kuracaksın evıne alıstırma..esınle sorun yasarsın..haa unutmadan 16 yıllık arkadasımla nıye koptum bılıyomusun...sevgılısıyle bende kalmak ıstedı,esımde annemler alt katta oturdugundan dolayı ıstemedı kı 1 kere kaldılar bızde zaten...ayyyy neymıs ben dostlugumu bellı etmısım ,ebe gerızekalı sen ınsan olsan dost olsan dusunursun ben bu kızı zor durumda bırakmayım kaynanası laf eder,ne oldu pekı ben burda ampulu calıstırdım..oyleyse kıcına bır tekme..benı dusunmeyenı ben nıye dusuneyım..
Sende bosver sakın takma kafana,nelerı var nelerı cnm..

ben şunu anlamıyorum eski erkek arkadaşın sana neden ulaşmak istesin ki yada onu kullansın niye sadece kendine pay çıkarıyorsun ki:50:belki ayşe aşık olmuştur karşılıklı bir hoşlanma vardır sana yaşattıklarını ona da yaşatacak diye birşey yok hem umrunda degilse bırak kim ne yaparsa yapsın sen nişanlanmışsın zaten koy mesafeni işine bak canım. Nişanlımla konuşmuyor demişsin bırak konuşmasın eski sevgilinle de mutluysa öyle kalsın sen takılma bunlara tabii eski sevgilin umrunda değilse :34: sen içine sindiremediğin için kızmış gibisin

everyday içime sindirememek diye birşey yok ben eski erkek arkadaşımında ayşennde nasıl biri olduklarını çok iyi biliorum. bile bile kendini rezil ediyor bunu herkes görüyor bi çok şey paylaştık şimdye kadar içim el vermiyor kullanılmasına. hoşlantı falan oldugunu sanmıyorum ama gıcıklık yapıyorlar. o kadar çok şey paylaştıgın bir insan bu tarz davranması insanın zoruna gidiyor zaten msjlarımdada belirttiğim gibi eski erk. ark. umurumda diil benim sorunum ayşe... acı bi durum ya ne desem ne söylesem az. onca şeyden sonra yokmuş gibi davranmak her insanı üzer bence

Back
X