Bugün bunu düşündümMerhaba herkesi ayni kefeye koymak istemem. Ama maalesef çoğunluk böyle. Erkekler iste kızlar çok çirkef şöyle böyle diyorlar ama iyi kadınların cidden kıymeti bilinmiyor. Hani iyi davranıyorsun karsindaki insan gerçekten anlamıyor. Nerede düzgün iyi kadın var hep aldatiliyor ya da üzülüyor
Çünkü modern insan bencildir. Hazzı ve kendisi ilahıdır. Etrafınıza bakın biriyle buluşmadan önce bile kırk tane hesap yapıyorlar. Maskelerle yaşıyoruz. Hep bir hesap hep bir kurgu. Üstelik kadın erkek farketmiyor. Neredeyse büyük bir kısmı bunu yapıyor.Merhaba herkesi ayni kefeye koymak istemem. Ama maalesef çoğunluk böyle. Erkekler iste kızlar çok çirkef şöyle böyle diyorlar ama iyi kadınların cidden kıymeti bilinmiyor. Hani iyi davranıyorsun karsindaki insan gerçekten anlamıyor. Nerede düzgün iyi kadın var hep aldatiliyor ya da üzülüyor
Maalesef öyleAnlayisli olmaya gelmiyor kimseye
Aynen öyle oluyor. Ben hic iyi niyetliliğimin bir faydasini görmedim. Bir turlu yaranamadım.Bugün bunu düşündüm
Kadın olarak değil de genelde iyi insanlar daha çok üzülüyor sanki. Demekki onların imtihanı bu dünyada ağır oluyor, kötüler her haltı yiyor hiçbirşey olmuyor da biz azıcık kötü bile düşünsek başımıza bir iş geliyor..
Bende açık açık her şeyi anlattığım için kaybediyorum galiba yalanla dolanla nereye kadar gidecez bilmiyorumÇünkü modern insan bencildir. Hazzı ve kendisi ilahıdır. Etrafınıza bakın biriyle buluşmadan önce bile kırk tane hesap yapıyorlar. Maskelerle yaşıyoruz. Hep bir hesap hep bir kurgu. Üstelik kadın erkek farketmiyor. Neredeyse büyük bir kısmı bunu yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?