Sen evlilik dusunmuyorsun. O dusunuyor ve seni ikna ediyor.
Sonra sen dusunuyorsun. O bir kac sene bekleyelim diyor.
Simdi sen dusunmuyorsun. O etrafinda dort donuyor.
Cocukca davranislar bunlar.Evlenmeyin...
-giyime karışıyor ve yaz mevsimi gelsin o zaman görürüz diyor. yani demek istiyor ki." yaz mevsiminde istediğim gibi giyinmezsen sen evlenecek kız değilsin." mesajı veriyor.ayrıca 2-3 sene ertelemek ne demek evliliği hadi nişanlansanız zaten insanlar pat diye nikah masasına oturmuyor bunun 1 sene nişanlı kalıp ev düzmesi vs vs var. erkekler zaten ilişkinin başında evlilikten bahsediyorlarsa ciddiyetten değil karşı tarafı kendine bağlamak için bahsediyor, sonra ciddiye bindi mi iş "aman yaa evlilik için erken." deyip oyalıyorlar.
tutmayın küçük enişteyi salın gitsin.
Birden fazla kez beğenmek istedim mesajınızı. Kesinlikle daha doğru bir yorum olamazdı.-giyime karışıyor ve yaz mevsimi gelsin o zaman görürüz diyor. yani demek istiyor ki." yaz mevsiminde istediğim gibi giyinmezsen sen evlenecek kız değilsin." mesajı veriyor.ayrıca 2-3 sene ertelemek ne demek evliliği hadi nişanlansanız zaten insanlar pat diye nikah masasına oturmuyor bunun 1 sene nişanlı kalıp ev düzmesi vs vs var. erkekler zaten ilişkinin başında evlilikten bahsediyorlarsa ciddiyetten değil karşı tarafı kendine bağlamak için bahsediyor, sonra ciddiye bindi mi iş "aman yaa evlilik için erken." deyip oyalıyorlar.
Dengesizliginden kaynakli . Karakteri saglam olsa boyle oyunlara girismez.28 yaşında insan çok saçma geldi ben istmeediğim zaman ikna etmeye çalışıp istediğim zaman kaçması :/
aslında bu muhabbet geyik olarakta döner bilmiyorum hiç denk geldiniz mi sitelerde forumlarda vs. erkekler genelde ilişkinin başında hemen evlilikten konu açıyorsa pek amacı ciddiyet değil blöf bir nevi.Çok haklısınız hiç böyle düşünmemiştim beni kendine bağlamak için ciddi görünüp evlilik dedi belki de dediğiniz gibi
Sanirim cevap bu. Baglamak icin.-giyime karışıyor ve yaz mevsimi gelsin o zaman görürüz diyor. yani demek istiyor ki." yaz mevsiminde istediğim gibi giyinmezsen sen evlenecek kız değilsin." mesajı veriyor.ayrıca 2-3 sene ertelemek ne demek evliliği hadi nişanlansanız zaten insanlar pat diye nikah masasına oturmuyor bunun 1 sene nişanlı kalıp ev düzmesi vs vs var. erkekler zaten ilişkinin başında evlilikten bahsediyorlarsa ciddiyetten değil karşı tarafı kendine bağlamak için bahsediyor, sonra ciddiye bindi mi iş "aman yaa evlilik için erken." deyip oyalıyorlar.
İkizler burcu mu kendisi??
ikizler hızlı karar değiştirir de ondan merak ettim yoksa burçlara düşkünlüğümden değil açıkçasıHayır boğa
Adam kovalamayı seviyor diye ömür billah kaçacak mısın
ikizler hızlı karar değiştirir de ondan merak ettim yoksa burçlara düşkünlüğümden değil açıkçasıBu arada ben de boğa burcuyum genel olarak çok istikrarlı ve plancı biriyimdir.. kolay kolay karar değiştirmem hatta kararlarım saplantı derecesinde sabittir. Ama tabi bu işler burçla olmuyo malesef.. Bilemedim ki içine sinmeyen bişey mi oldu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?