Neden ki?

elizanelizan

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
1.299
526
323
Merhaba kızlar..

Anlatacaklarım bıraz cocukca gelebılır kımınıze ben bıle boyle bırseyden dolayı bunlara maruz kaldıgıma şaşırıyorken bazılarınızın garıp karsılamanıza hak vermek gerek dıye dusunuyorum :)

mesele su kı; erkek arkadasım benım, bende onun sosyal paylasım stesının sıfrelerını bılıyoruz. guvenlık nedenıyle sıfresını yenıledı ve bana yenı sıfresını soyledı. ve bundan 10 dakıka sonra kendısı kendı profılıne bu sıfreyle gırmeyı denedıgını ama gıremedıgını, aynı sorunun benım profılıme gırmeye calısırkende yasandıgını soyledı ama ne soylemek..

Aramadan evvel mesaj atmalar nasıl degıstırırsın benım sıfremı cabuk yenısını soyle gıbı. bende aksılık bu ya konturum bıttı ve ortam musaıt olmadıgından aramalarına karsılık veremedım. sonrasında attıgı mesajlarda benım evıme polıs getırecegını benı savcılıga sıkayet edecegını vs yazmıs. sonra acmak zorunda kaldım telefonu. telefona cvp vermem ıcın bole msjlar yazdıgını ıddıa ettı sonrasında gercı.( yersen )

telefonu acar acmaz nasıl degıstırırsın sıfremı bu cok buyuk bır ayıp dıye saydırmaya basladı agzımı acmama musade dahı etmedı. ben degıstırmedıgımı soyledıgımde buna ınanmadı. onunla telde konusurken aynı esnada pcden aynı sıfrelerle grıs yaptım ve ben gırebıldım ıkımızın hesabına da ama ne yaptıysam ınandıramadım. sonunda tepem attı benı sevdıgını bana guvendıgını ve benle evlenmek ıstedıgını soyleyen adam bana kıcıı kkırık facebook ıcın demedıgı lafı bırakmadı..

sonra bıraz pısman oldu benım hakkımı helal etmedıgımı ve bana ıftıra attıgını soylememden sonra.. babası ıle kavga ettıgını bundan dolayı bana patladıgını soyledı ve ozur dıledı... (konusma esnasında babasının defalarca odaya gırıp kızdıgını duydum bu yuzden buna ınanıyorum).

ve ben bole basıt bır konuda bana guvenmeyen sozume ıtımad etmeyen en onemlısı de ona buna kızıp acısını bnden cıkaran ve agır sozler sarfeden bırıne omrumun gerı kalanını adayabılır mıyım??

Ona aramızda resmıyett yokken bana bu tur sozler soyluyorsan ben 10 sene sonramızı dusunemıyorum dedıgımde bole seylerın sık sık yasanmayacagını babasıyla sorunları oldugunu ve ıster ıstemez bunu bana yansıttıgını soyledı.

buna benzer sıkıntısı olan arkadaslardan rıca edıyorum bana akıl verın. sız olsanız bu durumda bırdaha aynı seylere maruz kalma ıhtımalının oldugunu bıle bıle devam eder mısınız yoksa ben bu konuda abartılı mı davranıyorum, ust kapatılabılır unutulabılır bır mesele mı bu aslında?

Merhaba kızlar..

Anlatacaklarım bıraz cocukca gelebılır kımınıze ben bıle boyle bırseyden dolayı bunlara maruz kaldıgıma şaşırıyorken bazılarınızın garıp karsılamanıza hak vermek gerek dıye dusunuyorum :)

mesele su kı; erkek arkadasım benım, bende onun sosyal paylasım stesının sıfrelerını bılıyoruz. guvenlık nedenıyle sıfresını yenıledı ve bana yenı sıfresını soyledı. ve bundan 10 dakıka sonra kendısı kendı profılıne bu sıfreyle gırmeyı denedıgını ama gıremedıgını, aynı sorunun benım profılıme gırmeye calısırkende yasandıgını soyledı ama ne soylemek..

Aramadan evvel mesaj atmalar nasıl degıstırırsın benım sıfremı cabuk yenısını soyle gıbı. bende aksılık bu ya konturum bıttı ve ortam musaıt olmadıgından aramalarına karsılık veremedım. sonrasında attıgı mesajlarda benım evıme polıs getırecegını benı savcılıga sıkayet edecegını vs yazmıs. sonra acmak zorunda kaldım telefonu. telefona cvp vermem ıcın bole msjlar yazdıgını ıddıa ettı sonrasında gercı.( yersen )

telefonu acar acmaz nasıl degıstırırsın sıfremı bu cok buyuk bır ayıp dıye saydırmaya basladı agzımı acmama musade dahı etmedı. ben degıstırmedıgımı soyledıgımde buna ınanmadı. onunla telde konusurken aynı esnada pcden aynı sıfrelerle grıs yaptım ve ben gırebıldım ıkımızın hesabına da ama ne yaptıysam ınandıramadım. sonunda tepem attı benı sevdıgını bana guvendıgını ve benle evlenmek ıstedıgını soyleyen adam bana kıcıı kkırık facebook ıcın demedıgı lafı bırakmadı..

sonra bıraz pısman oldu benım hakkımı helal etmedıgımı ve bana ıftıra attıgını soylememden sonra.. babası ıle kavga ettıgını bundan dolayı bana patladıgını soyledı ve ozur dıledı... (konusma esnasında babasının defalarca odaya gırıp kızdıgını duydum bu yuzden buna ınanıyorum).

ve ben bole basıt bır konuda bana guvenmeyen sozume ıtımad etmeyen en onemlısı de ona buna kızıp acısını bnden cıkaran ve agır sozler sarfeden bırıne omrumun gerı kalanını adayabılır mıyım??

Ona aramızda resmıyett yokken bana bu tur sozler soyluyorsan ben 10 sene sonramızı dusunemıyorum dedıgımde bole seylerın sık sık yasanmayacagını babasıyla sorunları oldugunu ve ıster ıstemez bunu bana yansıttıgını soyledı.

buna benzer sıkıntısı olan arkadaslardan rıca edıyorum bana akıl verın. sız olsanız bu durumda bırdaha aynı seylere maruz kalma ıhtımalının oldugunu bıle bıle devam eder mısınız yoksa ben bu konuda abartılı mı davranıyorum, ust kapatılabılır unutulabılır bır mesele mı bu aslında?

Ufff okurken gerildim,ne sabır varmış sende hatun.:ssz:

Koca değil çocuk alırsın sen böyle giderse,avutmaya çalışırsın ömür boyu.:6:

:(

Normalde bu zamana kadar hiç böyle bir çıkışı olmadı bana karşı...
İlk kez boyle bır seyle gelınce şaşkınlığımı üstümden atamadım sinirlenmem zaman aldı bıraz :)

Gercekten buyuk bır kavga etmıs olmalı kı babasıyla bana ılk kez boyle davrandı. Ya da ben kendımı buna ınandırmaya calısıyorm :S

ilişkiniz hakkında ne düşünüyorsun? ona göre yorum yapıcam çünkü alınan oluyor kızan oluyor kusen oluyor... bu arada ne kadar süredir bir ilişkiniz var yaşlarınız neler?

daha yeni bir ilişki 1 aylık...

Bu kadar kısa bir süre olmasına rağmen niyetler ciddi. Aileler haberdar ve tanışacaklar sanırım çok geçmeden...

Ben 23, beyefendi 24 yaşında...

Hayır, üstü kapatılamaz, unutulamaz.
Hem de henüz 1 aylık bir ilişkiymiş ki uzun olsa ne yazar böyle saçma sapan davranan bir insan varken.

Babasıyla tartışmalarını falan geçin, o babasıyla olan meselesi.
Gelip neden size patlıyor hem de olabildiğince saçma bir şekilde?

Size güvenmiyor, olgun davranmıyor ve saygısını hemen kaybedebiliyor.

Karar sizin...

Normalde cok aklıselım olgun dusunen ve davranan bırı halbukı..

normal zamanlarda herkes lokum gibi degıl mıdır zaten :S

Bu kadar kısa bir süre olmasına rağmen niyetler ciddi. Aileler haberdar ve tanışacaklar sanırım çok geçmeden...

bence iyi tanı, tanımaya çalış.. belki de bu tarz uç tepkiler veren bir insandır .. ilk defa denk gelmiştir.. sorunlu bir yapısı da olabilir.. küçücük şeyi büyütüp dağ ettiğine göre temkinli ol ileride çook daha baş ağrıtan sorunlar yaratabilir.. daha 1 ay diyorsun.. 1 ayda kim kimi nasıl tanısınki değil mi? sakın hevesle birden ciddiye bindirme ilişkinizi yani aileler isteme nişan vs.. dönmesi problem olacak yollara girmeden iyi tart iyi düşün. kendine yazık etme hayatına yazık etme.

bence iyi tanı, tanımaya çalış.. belki de bu tarz uç tepkiler veren bir insandır .. ilk defa denk gelmiştir.. sorunlu bir yapısı da olabilir.. küçücük şeyi büyütüp dağ ettiğine göre temkinli ol ileride çook daha baş ağrıtan sorunlar yaratabilir.. daha 1 ay diyorsun.. 1 ayda kim kimi nasıl tanısınki değil mi? sakın hevesle birden ciddiye bindirme ilişkinizi yani aileler isteme nişan vs.. dönmesi problem olacak yollara girmeden iyi tart iyi düşün. kendine yazık etme hayatına yazık etme.

haklısın... cok tesekkur ederım. dua edın benım ıcın.. hayatıma en azından hayatmın buyuk bır kısmına mâl olacak kararlar vermekten korusun Allah :/

Aslında biraz daha düşününce onun da 1 ayda size güvenmesi pek olacak şey değil.
Güven sağlamak/kazanmak için kısa bir süre.
Bir an panik yapması normal karşılanabilir.

Ama böyle abartı tepki vermesi hiç normal karşılanamaz.
Bir de polisle gelicem demeler falan..
Blöf yapmış olsun, ne fark eder?

Bu tepkisini babasıyla olan tartışmaya bağlamanız kendinizi kandırmanızdır.
Yapacak bir şey olmadığı için onu sürüyor öne.

haklısın... cok tesekkur ederım. dua edın benım ıcın.. hayatıma en azından hayatmın buyuk bır kısmına mâl olacak kararlar vermekten korusun Allah :/

inşallah hakkında hayırlısı olur.. ama ben tabi büyük bi noktayı da atlamışım, unutmuşum.. polise gidicem evine polis getiricem falan demişti sanırım.. yani bunlar normal değil.. şimdi şöyle düşün.. aynı durum senin başına gelse ve sen annenle atışmış olsan sen ona bu şekilde mi davranır ve konuşurdun?? aman hayatını karartma, hemen de ciddi ciddi deme.. ve kızma bana ama ben çok olumlu bir gelecek düşünemiyorum anlattıklarından. senin de sağlıklı karar verebileceğini sanmıyorum şu an.. ilişkinin yeni olmasının heyecanıyla insan ciddi birşeyler olsun ister falan belki ama şimdi görmezden geldiğin geleceğin aslında çok büyük olan problemler ileride seni keşkelere boğabilir.

evine polis getircem ne demek?

ne garip bir yaklaşım...sevgiliye üstelik..

şutlanmalı...

1 ayda evlilik olmaz vazgeç. daha 23 yaşındasın

karşında pekdengeli biri yok bence.

facebook sıfresı ıcın evine polısmı getırırmıs:27: 1 aylık ılıskı ustelık ,direk yok ver gıtsın :113:

Son düzenleme:

Pardon ne aceleniz var acaba?
Tanımadan ciddiyete dökermeyin derim,daha vereceği tepkileri bile bilmiyorsunuz
Ki bilmemeniz çok normal 1 ay henüz çok çok yeni...

sorunlar bir ömür boyu bitmeyecek
şimdi babasıyla sorunu var ilerde iş sorunları maddi sorunlar
aile sorunları düğün stresi çocuk sorunları vs.
hepsinde size patlayacaksa işiniz zor

ben o feysbuk illetinden ne kavgalar ettimmm. yok şifreydi yok duvarına kim yazdı da mesajlardı.
buraya da konu açmıştım hatta en sonunda kapattık gitti. kafam epey rahatladı walla :51:

bir aylık bir ilişki için yaşanılanlar o kadar da şaşılası değil aslında...

epey süredir birlikte olduğunuz birisi bu tepkileri verse, bana güvenmiyorsun diyerek üzülmekte ve kızmakta haklı olurdunuz...

ara sıra kavgalar olacak ki birbirinizi tanıyabilesiniz.

iyi gününde herkes iyidir..

telefon konuşmasında da şahit olmuşsunuz babası içeri girip kızıyormuş... o an ki evin psikolojisini anlayabilmek çok güç... yani erkeklerin bazı şeyleri kabullenememesi, aile büyükleriyle problemleri olduğu zaman bunu en yakınlarına yansıtması genelde olan bir şey...

insanın sevdiğine nazı geçer hesabı olsa gerek... sizin ki biraz ağır tepkiler vermiş ama yani daha çok yeni bir ilişki... bir şeylerin rayına oturması için zaman gerekli diye düşünüyorum..

yani insanların bilinçaltında o kadar çok şey var ki farkında olamadığımız... o gün mesajlarına cevap verememişsiniz, aramış açamamışsınız... adam zaten sinirli... bir aylık ilişki var... hatun buhar oldu sanki, facebook a giremiyor... haber alınamıyor... babasıyla kavga ediyor halde... :26: var da var yani... :27:

erkek arkadaşınız hatasız demiyorum, kesinlikle aşırı tepki göstermiş... siz de çok saçmaladığını dile getirin.. birbirinize güvenmeniz gerektiğini, sizi henüz tam anlamıyla tanımadan böyle yargılamaması gerektiğini, sizden bu tarz şeyleri ummaması gerektiğini, öyle yapıda bir kadın olmadığınızı dile getirin...

ve hemen böylesi birine hayatımı adayabilir miyim demeyin, tabi ki ciddi başlamak evlilik düşüncesi altında birliktelikler kurmak çok güzel ama yani bu kadar aceleci davranmayın derim... bir ay da ne kesinleşir ki ? hayatı bağlamak bu kadar kolay değil ki...

aileleri işin içine karıştırmadan biraz daha zaman geçirmek ve tanımak daha önemli bana kalırsa..

inşallah hakkında hayırlısı olur.. ama ben tabi büyük bi noktayı da atlamışım, unutmuşum.. polise gidicem evine polis getiricem falan demişti sanırım.. yani bunlar normal değil.. şimdi şöyle düşün.. aynı durum senin başına gelse ve sen annenle atışmış olsan sen ona bu şekilde mi davranır ve konuşurdun?? aman hayatını karartma, hemen de ciddi ciddi deme.. ve kızma bana ama ben çok olumlu bir gelecek düşünemiyorum anlattıklarından. senin de sağlıklı karar verebileceğini sanmıyorum şu an.. ilişkinin yeni olmasının heyecanıyla insan ciddi birşeyler olsun ister falan belki ama şimdi görmezden geldiğin geleceğin aslında çok büyük olan problemler ileride seni keşkelere boğabilir.

evet gören duyan diyecek ki facebookta çok aktif biri.. Öyle bile degıl halbukı. Dogru duzgun gırmez bıle buna ragmen bunları soylemıs olması kı bunları msj olarak gondermıs gerekcesı de bana telefonu açtırtmakmıs demesıne gore ne kadar dogru bılınmez kıvırma mekanızması mıdır bılemeyecegım... bu olayla bırlıkte Onun saga sola sınırlenıp boyle ufak bır meseleden dolayı bana ne kadar uc tepkıler verebılecegını gordum. Ama su var kı sevgılı mrtylz benım mantıgım bıraz duygularımdan önce geldıgı ıcın yenı bır ılıskının heyecanının rehavetıne kapılabılecek bır yapım yok. sadece benım takıldıgım mesele acaba babası ıle kavga etmesı sonra arkasından bana sıfresını verdıkten sona tesaduf eserı profılıne gırememesı butun bunların ustuste gelmesı sebeplerınden dolayı ben ona daha merhametlı ve anlayıslı mı yaklasmalıyım ? Bır yanım ev ortamında yasadıkları ve bu aptal profıle gırememesı ustuste gelınce bunun verdıgı gergınlıkle ne dedıgını bılememıs olabılır dıyor. dıger yanımda senın dedıgın gıbı ne olursa olsunn bana bole davranıslarda bulunmamalıydı bulunamazdı dıyor.. :S

Pardon ne aceleniz var acaba?
Tanımadan ciddiyete dökermeyin derim,daha vereceği tepkileri bile bilmiyorsunuz
Ki bilmemeniz çok normal 1 ay henüz çok çok yeni...

acelemız yok kı canım benım sadece o yone dogru hızla ılerlıyor olay. Ozellıkle planlanan bırsey degıl. Elbette kı cok az bır sure bır ay ıcın. ama sanırım o da bende duygularımmızı ve heyecanlarımızı cok fazla dısa yansıtıyor olacagız kı aılelerımız bızım ırademız dısında bır sekılde hıssett anladı ogrendı bızde anlatmıs bulunduk. Boylece olay bu yone dogru ılerlemeye basladı...

Back
X