Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet galiba sebebi bu, doğru tespit ettiniz ailemle yasadigim için para hırsım hiç olmadı sorumluluğum yok çünkü ihtiyac da duymadim
Obezite gibi sağlığını bozan kocaman bir risk faktörün var zatenYokdenemedim zaten tiroid hastasiyim pcos um var sağlığımi bozabilecek hiçbirşey yapmak istemem zaten saglikli da degilim
Bir diyetisyen olarak siz daha bilirsiniz zayiflama ignelerini. Yani butun kisisel harcamalarinizi 6 ayligina durdurun. Sosyal aktivitelere katilmayin ve igneye baslayin.Her açıdan kilo çok zor. Omrum kilo alip verme denemeleriyle geçti sonuç hep ne kadar verdiysem geri aldim
Evet aslında doğru söylüyorsunuz. Insan hayattaki sikintilarini aynı anda çözmek istiyor ama bu mümkün degil. Sırayakoyunca ustesinden gelinebiliyor ve benim için ilk sıra hayatımı idame ettirebilecek kadar kazanmak olabilir. Ama kendimi ikna edemiyorum sanki önce degismeliyimkilo vermeliyim.bambaska bir insan olmaliyim ve diyestiyen olarak işe girmeliyim dışardaEğer ailenizin sunduğu maddi güvence yoksa, haliniz biraz fazla rahat ve umursamaz. Aileniz size aylık az biraz harçlık verir, onlarda para-mal-mülk kalacaktır veya size alacakları durumları vardır o zaman anlayabilirim rahat olursunuz. Ama güvenceniz yokken aylık asgari ücretten az olan gelirle yapamazsınız.
Kilo milo değil. İş konusunu halletmeniz gerek. Kiloyu yavaş yavaş verirsiniz, diyetle verirsiniz, yürüyüş yaparsınız, iğne vs halledilir. Ama daha önemli sorununuz daha doğrusu ihtiyacınız iş ve maddiyat.
Evet aslında doğru söylüyorsunuz. Insan hayattaki sikintilarini aynı anda çözmek istiyor ama bu mümkün degil. Sırayakoyunca ustesinden gelinebiliyor ve benim için ilk sıra hayatımı idame ettirebilecek kadar kazanmak olabilir. Ama kendimi ikna edemiyorum sanki önce degismeliyimkilo vermeliyim.bambaska bir insan olmaliyim ve diyestiyen olarak işe girmeliyim dışarda
Evet doğru evde herkesten saklaniyorum gibi, kendime bakmıyorum ilgilenmiyorum gibiDışarda çalış ev insanı depresyona sokuyor. Evde herkesten saklanıyorsun gibi hissettim. Bence başka iş düşün akrabaları düşünme akrabalar şimdi de dedikodunı yapıyorlardır kesin zaten hep yaparlar.
Kalbinizi kırmak istemem fakat bu bölümü okumuş tiroid rahatsızlığı olan biri neler yapması gerektiğini hepimizden iyi bilir. Danışanlarınıza faydalı olabiliyor musunuz? Kendinize faydalı olmanız lazım en başta. Az kazanıyor olabilirsiniz ama arkadaşların dediklerine katılıyorum. Ya dışarda iş bulun ya da dahiliye doktoru eşliğinde gereken tedavinizi olarak kilo vermeye çalışın. Benim hamileliğimde hipoglisemim çıktı. Sizde bilirsiniz ki kan şekerim hep düşük ve ani düşüyordu. Doktorum sık sık yememi ama paketli ya da karbonhidratlı yemekler yemememi önerdi. Ben de yoğurt+kuru meyve şeklinde aylarca ara öğün yaptım ve ana öğünlerim o kadar fazla dolu doluydu ki ona rağmen 12 kilo aldım. Bunu neden anlatıyorum çünkü bana doktorum öyle demese kan şekerim düştükçe çikolata, kek falan yerdim ki bazen anlık toparlamak için yiyordum. İnsan bilmeyince en kolayına sarılır ama siz biliyorsunuz hepimizden daha iyi hemde. Kendinize değer kıymet verin çünkü hepimiz çok kıymetliyizEvet doğru evde herkesten saklaniyorum gibi, kendime bakmıyorum ilgilenmiyorum gibi
Ne kadar kazanıyorsunuz yani31 yaşında eğitimli okumuş bir bekarım, ailemle yasiyorum. evden çalışıyorum az kazanıyorum kendime kıyafet ayakkabı bile alamıyorum. Ailem evlenmemi istiyor ama gorustuklerim asla evlenebilecegim kişiler degildi. Kendimi çok yalnız, parasız, çirkin hissediyorum. Cocuklugumdan beri kilo sorunum var, bu cildimde catlaklara varislere neden oldu. Hem güzel hissetmediğim hem de param olmadığı için eski kıyafetlerimi giyiyorum. Kendimi yerin dibine sokuyorum kimle kiyaslarsam kiyaslayayim hep eksideyim gibi. Çok mutsuz hissediyorum yalnız ve çaresiz
Kendinizi siz sevmezseniz kimse sevmez. Lütfen kendinizi sevin.31 yaşında eğitimli okumuş bir bekarım, ailemle yasiyorum. evden çalışıyorum az kazanıyorum kendime kıyafet ayakkabı bile alamıyorum. Ailem evlenmemi istiyor ama gorustuklerim asla evlenebilecegim kişiler degildi. Kendimi çok yalnız, parasız, çirkin hissediyorum. Cocuklugumdan beri kilo sorunum var, bu cildimde catlaklara varislere neden oldu. Hem güzel hissetmediğim hem de param olmadığı için eski kıyafetlerimi giyiyorum. Kendimi yerin dibine sokuyorum kimle kiyaslarsam kiyaslayayim hep eksideyim gibi. Çok mutsuz hissediyorum yalnız ve çaresiz
Elalemi düşünürsen kendı hayatını kacırırsın mühim olan sen ne istiyorsun yani geriye kalanlar bence bahane . Ben bisey isticem de benden haberi olmayan bana eğitimimde bi kuruş katkısı olmayan akrabamın çenesi işleyecek die ben hayatımı ertelicem yada babam milletin lafıyla üzülecek öyle mi hiç sanmam aksine anne babalar çocukları mutlu olursa mutlu olurlar olmuyolarsa sıkıntı var demektir . Elalem konuşur konuşur konuşur susmazlar diyetisyen ama kilo veremedi önce kendıne baksın derler ? Bunu demediler mi hiç o akrabalar ? İşte yukarda bahsettiğim şey bu bahanelere yer verme ne yapmak istiyorsan yap .Bu bölümü okuduğum için dışarda herhangi bir işte çalışırsam herkes çok laf edecek boşuna okudun vs diye küçümseyecek. Şimdi kazandığım miktari bilmiyorlaro zaman askeri ucret aldığımı bilecek ve babamin benim egitimim için harcadigi paralar boşa gitti diye dedikodu yapacak akrabalarim var ne yapacağım bilmiyorum
Armut uygulaması var , ordan falan yönlendiriyor bende kilo aldığım süreçte ordan bulmuştum online diyetisyeni .Online danışan nasıl buluyorsunuz
E spora, diyete, sağlıklı beslenmeye başlayın. Çözüm çok ama uygulamayıp böyle depresif olmak daha mı iyi? Buradan ne çözüm arıyorsunuz?Hem az kazanıyorum hem de eğitim satın almıştım onun taksitlerini ödüyorum.
90 kiloyum bakımsız görünüyorum ve evlenemedigim için kendimi tercih edilmiyor hissediyorum
Zaten diyetisyen mişsinizE spora, diyete, sağlıklı beslenmeye başlayın. Çözüm çok ama uygulamayıp böyle depresif olmak daha mı iyi? Buradan ne çözüm arıyorsunuz?
Motivasyonunuz yoksa psikolojik destek alabilirsiniz.