Neden kimse çocuğunun eğitiminden bahsetmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

papatyam_83

civciv
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
1.272
421
323
42
Dert sayfasında devamli neden kayinvalidenizle eltinizle ozellikle kocalarınızla yaşanan dertler anlatılıyor....ya hickimse çocuğunun eğitimini takmıyor mu...benzer yaş grubundan çocukları olan anneler çocuklarının nasil ders çalıştığını, nelerde zorlandıklarını zorluklari nasil aştıklarını neden tartışmıyor...tüm hayatiniz eltiniz görümceniz kaynananiz kocaniz mi bunlardan bence gözünüzü açıp çocukların egitim hayatını dert edemiyorsunuz...burda egitim bölümüne birkaç soru sordum hic yazan olmadi...kocamla olan sorunları yazsam 1000 kişi yazar...anneler devamli bunlari dert ederse tabi okuma oranimiz %10da kalır..lise sinavinda matematik çözme orani 5 adet olur....hadi kafanızda tüm savunmalarinizi ve karşı ataklarınızı hazırlayın ben hazırım açtım kollarimi...benim derdim de bu...burda cocugumla ilgili egitimi hakkinda fikir alışverişi yapacak bir insan bulamadım...konu actim sonuç alamadım

İnsanlar çocuklarının eğitimiyle ilgili birşey yazmıyorsa bu onları umursamadığı anlamına gelmezki.. Sadece canlarını sıkan durumları paylaşıyorlar demek ki çocuklarının eğitimiyle alakalı şuan bir dertleri yok.. 🙄🙄

Ayni minvalde konuyu 2. Defa acmissiniz.biri de 2 yil once.Soyle bir baktim da en cok mesajiniz bu bolumde.
Fikir sormak istiyorsaniz buraya acin,benim de sorum,sorunum,derdim bu diye belirtin.Fikir belirten illa olacaktir ama boyle saldirir gibi siz gidin kv,elti kobularina yazin,siz şusunuz busunuz hoş olmuyor.Dk 1 gol 1 antipatik oluyorsunuz.

Cocugunuz ilkokulda degilse( oyle bile gereksiz) nasil ders calismasi gerektigini sizin dert edinip forumda tartismaniz gerekmiyor.
Nasil ders çalişilacagini, nasil daha az vakit kaybederek soru cozebilecegini, nasil hizli okuma yapilacagini, nasil daha iyi anlayacagini annelerimiz KK'de tartişip bize anlatmiyordu. Bunlar zaten okulda, dershanede ogretilen şeylerdi.

Sizi mevcut ogretmenleriniz bu konularda tatmin etmiyorsa daha profesyonel yardimlar ve yonlendirmeler alabilirisiniz, her cocugun kendine özel yatkin olduğu şeyler var.

Son düzenleme:
Benim 9ve 13yasinda kızım var,13yasindaki Harry Potter serisini okuyor ebadaki canlı yayınlara katılıyor test kitapları var ama okul açıkken ki disiplini kaybettik çok yapmıyor onlari,öğretmenler Whatshap tan ödev dosyası atıyor diye bin TL ye yazı aldık çıktı yspiyorum yine yaptiramiyorum istemiyor,
9yasinda olan boyama yapıyor tabletle oynar ablası kitap okur onu dinler onada ogretmenin âttiklarini çıktı yaptım nafile bir sayfa sonra yapmıyor,bu zamanları verimli kullanamıyoruz tam tatilde benim kizlar

Galiba bu konuda yalnızca sizin probleminiz var. Ayrıca her çocuk kendine özeldir ve bu yüzden her anne ve baba buna uygun olarak çocuğuna eğitim vermelidir. Standartlarla bu iş yürümez

Standartlar degil de annelerle fikir alışverişi baabinda...koskoca memlekette bir tek benim sorunum olması gerçekçi mi sizce...her annenin bir fikre ihtiyacı vardır...tıpkı öteki gerekli gereksiz dertlerde fikir istenildigı gibi

Cocugunuz ilkokulda degilse( oyle bile gereksiz) nasil ders calismasi gerektigini sizin dert edinip forumda tartismaniz gerekmiyor.
Nasil ders çalişilacagini, nasil daha az vakit kaybederek soru cozebilecegini, nasil hizli okuma yapilacagini, nasil daha iyi anlayacagini annelerimiz KK'de tartişip bize anlatmiyordu. Bunlar zaten okulda, dershanede ogretilen şeylerdi.

Sizi mevcut ogretmenleriniz bu konularda sizi tatmin etmiyorsa daha profesyonel yardimlar ve yonlendirmeler alabilirisiniz bu konuda, her cocugun kendine özel yatkin olduğu şeyler var.

Formda hiç fikir alışverişi yapilamayacak tek konu cocugumuzun egitimi öyle mi....tablo tahmin ettigimden daha kötüymüş ...

Geçen gün çeken perdelerimle ilgili konu açtım banlandım 🙈 Benim için bir derdim var durumuydu halbuki. Sanırım bir derdim var bölümü her tür derdimizi paylaşabileceğimiz bi yer değil.Ama hangi tür uygun henüz ben de çözemedim 😁
Ben size söyleyim...kocanizla kaynanizla aldatma ile elti görümce ile varsa dersiniz top seviyesindesinizdir

Dert sayfasında devamli neden kayinvalidenizle eltinizle ozellikle kocalarınızla yaşanan dertler anlatılıyor....ya hickimse çocuğunun eğitimini takmıyor mu...benzer yaş grubundan çocukları olan anneler çocuklarının nasil ders çalıştığını, nelerde zorlandıklarını zorluklari nasil aştıklarını neden tartışmıyor...tüm hayatiniz eltiniz görümceniz kaynananiz kocaniz mi bunlardan bence gözünüzü açıp çocukların egitim hayatını dert edemiyorsunuz...burda egitim bölümüne birkaç soru sordum hic yazan olmadi...kocamla olan sorunları yazsam 1000 kişi yazar...anneler devamli bunlari dert ederse tabi okuma oranimiz %10da kalır..lise sinavinda matematik çözme orani 5 adet olur....hadi kafanızda tüm savunmalarinizi ve karşı ataklarınızı hazırlayın ben hazırım açtım kollarimi...benim derdim de bu...burda cocugumla ilgili egitimi hakkinda fikir alışverişi yapacak bir insan bulamadım...konu actim sonuç alamadım

Şu vatsap gruplarındaki antipatik hırslı annelerdensiniz galiba 😃

Kendime gelecek olursak eğitim hayatını eşimle konuşup kayınvalide ve görümcemi burda gömüyorum,aile huzurumuza iyi geliyor hem adamı darlamıyorum hem günlük dedikodu ihtiyacımı karşılıyorum. Sizin seviyenizde değiliz zaar 😁

Geçen gün çeken perdelerimle ilgili konu açtım banlandım 🙈 Benim için bir derdim var durumuydu halbuki. Sanırım bir derdim var bölümü her tür derdimizi paylaşabileceğimiz bi yer değil.Ama hangi tür uygun henüz ben de çözemedim 😁
Geçen günlerde bende yedim kural ihlali diyor ne ihlali yaptığımı bile anlamadım açıklama yok ban ceza yiyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X