Neden kimse çocuğunun eğitiminden bahsetmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzel bir duyar kasma konusu olmuş, çok cool. Tam bir "ben ilgili anneyim, sizler dedikoducu hıh" olayı...

Sorunuza geliyorum, çocuğumun eğitimi gibi önemli bir konu olursa bunu eğitimcilerle görüşürüm. Sanal ortamda değil.

Ayrıca günlük dertlerimizle bu konuyu bir mi tutuyorsunuz Allah aşkına (bir duyar da benden) 😏😏😏

Ben katılıyorum

Buraya insanlar cocuklarıyla ilgili konu açınca gayet de cevaplar geliyor

Benim çocuğum yok, valla çocuğuma nasıl İngilizce sevdiririm konusu vardı geçen gün ona yazdım bakın :KK48:
Valla nadir de olsa anneler sorun yazıyor. Aramızda öğretmenler var onlar da fikir veriyor sagolsunlar. Ama üslup herşeydir.

Dert sayfasında devamli neden kayinvalidenizle eltinizle ozellikle kocalarınızla yaşanan dertler anlatılıyor....ya hickimse çocuğunun eğitimini takmıyor mu...benzer yaş grubundan çocukları olan anneler çocuklarının nasil ders çalıştığını, nelerde zorlandıklarını zorluklari nasil aştıklarını neden tartışmıyor...tüm hayatiniz eltiniz görümceniz kaynananiz kocaniz mi bunlardan bence gözünüzü açıp çocukların egitim hayatını dert edemiyorsunuz...burda egitim bölümüne birkaç soru sordum hic yazan olmadi...kocamla olan sorunları yazsam 1000 kişi yazar...anneler devamli bunlari dert ederse tabi okuma oranimiz %10da kalır..lise sinavinda matematik çözme orani 5 adet olur....hadi kafanızda tüm savunmalarinizi ve karşı ataklarınızı hazırlayın ben hazırım açtım kollarimi...benim derdim de bu...burda cocugumla ilgili egitimi hakkinda fikir alışverişi yapacak bir insan bulamadım...konu actim sonuç alamadım
Bu bölümde ağırlıklı olarak eş, eş ailesi, kendi aileniz, arkadaş çevreniz, çalışma hayatınız, komşularınız vb içerikli sorunlar anlatılır.
Eğitime dair sorunlar Eğitim&Kadın forumundaki alt başlıklarda açılmalıdır.

İnsanları eleştirmişsiniz fakat sizin de Bir Derdim Var bölümüne açtığınız konulardan biri kızınıza ayakkabı bulamamak: Kiz cocuk 38 numara ayak ayakkabı bulamamak

Forumda doğru bölümlere uygun konular açar, bu konuları profilinizde tanıtırsanız sizinle aynı sorunu yaşayan üyelere ulaşma şansınız daha yüksektir zira bdv'nin konsepti zaten eğitim sorunlarına uygun değil veya çocuğunuza ayakkabı bulamamak, saç rengi, ev dekorasyonuyla ilgili sorunlar, akşama ne pişireceğim sorularına yanıt burada bulunmaz.

Kaldı ki üyeler, konular ve yorumlar için topik açmak da yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X