- 14 Mayıs 2011
- 2.082
- 2.014
- 103
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
kesinlikle tasvib edilecek bir şey değil. ama; gönlümce eğlenip sonra bakire ile evlenirim diye düşünen erkeklere de müstehak sanki... yani bir nevi ''dinsizin hakkından imansız gelir'' durumu oluyor. kadınlar bu engeli de aşıyorlar. inşallah arada masumlar da kaynamıyordur. :)Bir kadın olarak bu tarz operasyonları gördükçe erkeklere üzlüyorum. İstenmeyen durumlarla karşılaşan kadınları bunun dışında tutuyorum ama neden birisiyle beraberlik yaşayıp kendinizi sonraki ilişkilerinizde bakire olarak tanıtıyorsunuz? Belki o operasyona bile gerek kalmayacak anlayışlı birini bulursanız. Anlayışlı değilse ve anlarsa zaten sizi ilk gün bırakmayacak mı?
Banlanırım belki ama umrumda değil. Karşı tarafı aldatmak bu. Eskide kaldığını düşünmüştüm hala yaptıranların olduğunu ve bu kadar popüler olduğunu görünce sormak istedim.
Ben kadinim bundan da hic cekinmem. Zamanin da guvendigim birinin beni birakip gitmesini kimseden gizlememe gerek yok.Bence zaten kendileri herkesle iliskiye girip sonra temiz kiz aramalari cok mantiksiz.Benim annem kapi gibi arkamda sukurler olsun.Bazi aile yapilari buna musade etmiyor onlari da anliyorum.Mecburiyet diye bisey var arkadaslarim da gordum.Bir kadın olarak bu tarz operasyonları gördükçe erkeklere üzlüyorum. İstenmeyen durumlarla karşılaşan kadınları bunun dışında tutuyorum ama neden birisiyle beraberlik yaşayıp kendinizi sonraki ilişkilerinizde bakire olarak tanıtıyorsunuz? Belki o operasyona bile gerek kalmayacak anlayışlı birini bulursanız. Anlayışlı değilse ve anlarsa zaten sizi ilk gün bırakmayacak mı?
Banlanırım belki ama umrumda değil. Karşı tarafı aldatmak bu. Eskide kaldığını düşünmüştüm hala yaptıranların olduğunu ve bu kadar popüler olduğunu görünce sormak istedim.
fionawoody , aslında tam da senin kafa yapında olan kadınlardan bahsetmiştim. Açtığım konuyu beğenmeme sebebin de bu olmalı. O damgayı yemekten korkuyorsan yapma o zaman, sabret. İradeli ol. Rabbin bunla ilgili de eminim güzel şeyler söylemiştir. Kafaya bak, yalanları söylememize gerek yok. O zaman kocanız sizi 20 yıl aldatabilir. Bu da sorun olmamalı.
Siz de olan kızlık zarı bizde de var. Benim ailem tutucu, ben yapmadım. Yaparsam da gidip ameliyat olarak hayatımı bu yalan üstüne kurmam. İyi rol yapamam zaten. Etrafımda tutmadığım arkadaşlarım sizin kafa yapısında olanlar. Birden fazla erkekle beraber olabilirsiniz, karşınızdakini ona göre seçersiniz, size bu soruyu sormaz bile.
Bu konuda kadınları suçlamamak lazım bence. Cinsel ilişki yaşandığı zaman kadın hep suçlandığı için ister istemez yanlış bişey yaptıklarını düşünüp saklamak gereği duyuyorlar. Haksızda sayılmazlar. Hepimizin bilinç altına böyle yerleşmişBir kadın olarak bu tarz operasyonları gördükçe erkeklere üzlüyorum. İstenmeyen durumlarla karşılaşan kadınları bunun dışında tutuyorum ama neden birisiyle beraberlik yaşayıp kendinizi sonraki ilişkilerinizde bakire olarak tanıtıyorsunuz? Belki o operasyona bile gerek kalmayacak anlayışlı birini bulursanız. Anlayışlı değilse ve anlarsa zaten sizi ilk gün bırakmayacak mı?
Zorunda oldukları için kadın erkek eşit olmadığı için.Bir kadın olarak bu tarz operasyonları gördükçe erkeklere üzlüyorum. İstenmeyen durumlarla karşılaşan kadınları bunun dışında tutuyorum ama neden birisiyle beraberlik yaşayıp kendinizi sonraki ilişkilerinizde bakire olarak tanıtıyorsunuz? Belki o operasyona bile gerek kalmayacak anlayışlı birini bulursanız. Anlayışlı değilse ve anlarsa zaten sizi ilk gün bırakmayacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?