Neden kızlık zarını diktiriyorsunuz?

neydi çektiği kadınların derken? lahanayı yerken kıtır kıtır sapına gelince me onların durumu. Yapıyorsanız, sonuçlarını göz önünde bulundurun. Hem yapıp hem de ben artık tövbe ettim, muhafazakar bulayım diyorsanız yapmaya devam edin. Bu gayet açık gözlülük, karşıdakini aptal yerine koyma.

Büyük konuştuh haberinolsun..

Türk erkeklerine asla acımıyorum

Bu bakire değil nasılsa kolay cinsellik olur diye boşanmış kadın peşinde gez

Kendin her haltı ye ama kadınlara k. şar vb isimler tak

Aynı anda 5 kızla mesajla hepsine umut ver zamanını çal günahına gir ama sevdiği erkekle ilişki yaşadı diye karşındaki kadını insan yerine koyma 2.el muamelesi yap

Bu heriflerin nesine acıyayım? Kadınlara insan gibi davranmazsan onlar da yalan söyleme yoluna başvuruyorlar ne yapsınlar?? Adam olmazsan yalanı hak edersin o kadar

Sende garip garip şeyleri bulup buraya konu diye açıyorsun. Daha öncekinden de diplomat biriyle evliliği sormuştu. Seni ilgilendiren veya hayatında olan bir olay değilse tahmini veya sana yanlış gelen şeyler üzerine konu açmasana. Doğru yanlış kişiden kişiye değişir kimse kimsenin ne ahlak bekçisi ne de birini sorgulamaya hakkımız var. Ben bu konuyu açanın erkek olduğunu düşünüyorum ya da ağır işsiz

Bu konuda yalan üzerine evlilik kurma şeysi de beni öldürüyor. Noluyor mesela ortaya çıkınca? Kime zarar veriyor? Bu olayı bu kadar kutsallaştırmasan en zararsız yalanlardan biri bu. Cidden karşısındakini de hiç ilgilendirmez.

Birinin çok kişiyle yatması onu efendi adamı haketmeyecek duruma mı düşürüyor? Tabi bana göre bakire olmadığını söylemek bu tür takıntılı adamları elemek için bir yol.Uğraşmaya değmez tabi ki. İnsanlar imajları sever genelde emin ol adama bir zararı yok.

Yok olay evlilik kurma değil bazılarında kız alma. Kızı mal olarak görünce malın daha önce kullanılmış olması uymuyor

Yani diyorsun ki o kiz her .. yedi fakat yine bahtina iyi cocuk düstü. Oysa ben efendi mi efendi bir kizim, sevismek nedir bilmiyorum, bir irkegin elini bile tutmuslugum yok ama bahtima böyle cocuk düsmedi.

Kadinlar bile sevilecek/sevisecek kadin diye ayrim yaptikça, ereklerde yapar, zar dikme operasyonlarida olur....

Diplomatlardan sonra bir de buna mı taktınız ? Neden saçma sorular soruyorsunuz ?
Siteleri karıştırmış bence arkadaş. Herkesin bildiği kadın erkek üyeler olan sitenin formatı bunlar. BDV’ye de yanlışlıkla açtığını söylüyordu, bu konuyu da mı yanlışlıkla açmış? Formata uygun değil deyince de kızıyor Bu konuyu açacağına diktirme topiclerine girip sorsaymış ya, orada muhatabını bulurdu en azından.

Sağlam ayak olmayanlarla arkadaşlık kurma o zaman. Ha arkadaşın değilse nerden biliyorsun kimle ne yaşadığını? Seks yaparlarken yanlarında mıydın? Madem dini referans veriyorsun gözünle görmediğin şeyin iftira olduğunu bilmiyor musun? Zina olaylarında kuranda bile olayı açıkça gören 4 şahit gerekiyor cezanın kabulü için. Buna rağmen kadın yemin verip kabul etmiyorsa ceza düşüyor. Sen kim oluyorsun? Madem için içini yedi iyi çocuk sağlam ayakkabı olmayan kızı aldı diye, git ifşa et madem. Belki onu bırakır da seni alır.

bu arada dikme sökme vs vs her türlü yalana karşıyım. İffetli olmak gerek diye düşünüyorum ama Allah zaten temiz kadın ve erkekleri birbirine yaklaştırır. Veya kişinin sınavı o olur belki tasası sana mı düştü? Sen gibi tipler genelde kendi özgür yaşayamadığı için öfke duyuyor, yalan filan hikaye. Toplumsal sorunlara değineceksen de binlerce konu var, haksızlıklar, adaletsizlikler... kafayı taka taka millet şeyini niye diktiriyor’a takmış

Bilerek yapiyor. Dün fake konulara 5 sayfa yaziyorsunuz ama diye soyleniyordu Soyleyince de o zaman sizi vajinali konulara alalim diyor. Bu actigi tam olarak ne acaba
Buraya yorum geleceğini bildigi için açiyor. Banlatma çabasinda boyle seyler buluyor tam bir troll. Birkac tane de destekcisi var. Konusunu beğenmedim yapinca saldiriya geciyorlar. Haksizliğa ugruyormus bu sahis

Üyeliğimi silin diyordu dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…