- 14 Mayıs 2011
- 2.082
- 2.014
- 103
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Büyük konuştuh haberinolsun..@fionawoody, aslında tam da senin kafa yapında olan kadınlardan bahsetmiştim. Açtığım konuyu beğenmeme sebebin de bu olmalı. O damgayı yemekten korkuyorsan yapma o zaman, sabret. İradeli ol. Rabbin bunla ilgili de eminim güzel şeyler söylemiştir. Kafaya bak, yalanları söylememize gerek yok. O zaman kocanız sizi 20 yıl aldatabilir. Bu da sorun olmamalı.
Siz de olan kızlık zarı bizde de var. Benim ailem tutucu, ben yapmadım. Yaparsam da gidip ameliyat olarak hayatımı bu yalan üstüne kurmam. İyi rol yapamam zaten. Etrafımda tutmadığım arkadaşlarım sizin kafa yapısında olanlar. Birden fazla erkekle beraber olabilirsiniz, karşınızdakini ona göre seçersiniz, size bu soruyu sormaz bile.
Yok olay evlilik kurma değil bazılarında kız alma. Kızı mal olarak görünce malın daha önce kullanılmış olması uymuyorBu konuda yalan üzerine evlilik kurma şeysi de beni öldürüyor. Noluyor mesela ortaya çıkınca? Kime zarar veriyor? Bu olayı bu kadar kutsallaştırmasan en zararsız yalanlardan biri bu. Cidden karşısındakini de hiç ilgilendirmez.
Birinin çok kişiyle yatması onu efendi adamı haketmeyecek duruma mı düşürüyor? Tabi bana göre bakire olmadığını söylemek bu tür takıntılı adamları elemek için bir yol.Uğraşmaya değmez tabi ki. İnsanlar imajları sever genelde emin ol adama bir zararı yok.
Gunahsiz erkrklerin sucu ne? Universite bir kiz vardi. Evli adamla beraberdi, sonraki iliskileri de boyleydi. Saglam ayak degildi. Bu kiz iyi bir cocukla tanisti, kaybetmemek icin Bu operasyondan yaptirdi 2 kere. O cocuk hak etti mi simdi bunlari? Yalan uzerine kurulu bir evlilik! Benim de bir erkek kardesim var. O boyle seylere takilmaz da, aptal yerine konmasini istemezdim.
Acaba erkekler bu nedenle mi yabani kadinlari tercih ediyorlar? En azindan durustler.
Siteleri karıştırmış bence arkadaş. Herkesin bildiği kadın erkek üyeler olan sitenin formatı bunlar. BDV’ye de yanlışlıkla açtığını söylüyordu, bu konuyu da mı yanlışlıkla açmış? Formata uygun değil deyince de kızıyorDiplomatlardan sonra bir de buna mı taktınız ? Neden saçma sorular soruyorsunuz ?
Sağlam ayak olmayanlarla arkadaşlık kurma o zaman. Ha arkadaşın değilse nerden biliyorsun kimle ne yaşadığını? Seks yaparlarken yanlarında mıydın? Madem dini referans veriyorsun gözünle görmediğin şeyin iftira olduğunu bilmiyor musun? Zina olaylarında kuranda bile olayı açıkça gören 4 şahit gerekiyor cezanın kabulü için. Buna rağmen kadın yemin verip kabul etmiyorsa ceza düşüyor. Sen kim oluyorsun? Madem için içini yedi iyi çocuk sağlam ayakkabı olmayan kızı aldı diye, git ifşa et madem. Belki onu bırakır da seni alır.Gunahsiz erkrklerin sucu ne? Universite bir kiz vardi. Evli adamla beraberdi, sonraki iliskileri de boyleydi. Saglam ayak degildi. Bu kiz iyi bir cocukla tanisti, kaybetmemek icin Bu operasyondan yaptirdi 2 kere. O cocuk hak etti mi simdi bunlari? Yalan uzerine kurulu bir evlilik! Benim de bir erkek kardesim var. O boyle seylere takilmaz da, aptal yerine konmasini istemezdim.
Acaba erkekler bu nedenle mi yabani kadinlari tercih ediyorlar? En azindan durustler.
Bilerek yapiyor. Dün fake konulara 5 sayfa yaziyorsunuz ama diye soyleniyorduSiteleri karıştırmış bence arkadaş. Herkesin bildiği kadın erkek üyeler olan sitenin formatı bunlar. BDV’ye de yanlışlıkla açtığını söylüyordu, bu konuyu da mı yanlışlıkla açmış? Formata uygun değil deyince de kızıyorBu konuyu açacağına diktirme topiclerine girip sorsaymış ya, orada muhatabını bulurdu en azından.
Bilerek yapiyor. Dün fake konulara 5 sayfa yaziyorsunuz ama diye soyleniyorduSoyleyince de o zaman sizi vajinali konulara alalim diyor. Bu actigi tam olarak ne acaba
Buraya yorum geleceğini bildigi için açiyor. Banlatma çabasinda boyle seyler buluyor tam bir troll. Birkac tane de destekcisi var. Konusunu beğenmedim yapinca saldiriya geciyorlar. Haksizliğa ugruyormus bu sahis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?