Neden kızlık zarını diktiriyorsunuz?

Ben evlendiğimde bakire değildim. Eşim de ağzını açıp tek kelime etmedi bu konuda. Etseydi canına okurdum. Burası ayrı fakat ben her bir haltı yiyip sonra da ben bakire kız istiyorum diyen tiplere her şey müstahak. Eğer bir erkek bakir olmadığı halde bakireliğe takıyorsa o kafa yapısıyla çok aldanır.

Katılıyorum, tüm yükün kadına yüklenmesi çok saçma. Sanki zar diktirme olaylarını keyfinden uydurdu bu kadınlar :) O da erkekler yüzünden ortaya çıktı, ha bende yalanla ilişki yürümesi taraftarı değilim onayladığım bir şey değil ama bunu haketmeyen erkekler de yok değil. Çoğuna müstehak, bütün kadınlar aynı koşulları, aynı stresi, aynı acıları, hayatı paylaşmıyor bunu yapmak zorunda kalanlar da var ne kadar sığ bir konu olmuş dedim okurken.

İlişki yalan üzerine kurulmaz bana göre.
Erkek onune gelenle sevisiyormuş bakire istiyormuş. :) En azindan erkekler yaptiklarini ve isteklerini saklamiyorlar. Her onune gelenle sevişmiş bakire isteyen erkeklerle de gururlana gururlana (beni seçti diye) evlenen kadinlar var.

Kadinlar da yaptiginin arkasinda durup "ben boyleyim" işine gelirse demeli, birini kandirarak evlenmek yerine.
Toplum baskisindan bahsedeceksek o toplara hiç girmesin zaten, sevişirken toplum baskisi umurunda degil ayrilinca toplum baskisi oluyor.

Milletin bekçisi degiliz elbet. Bana bir zarari yok ama ilişki içinde yalan olmamali karsilikli olarak.

Peki bekaretin kızlık zarından ibaret olmadığını biliyorsunuz değil mi? Size şunu söyleyebilirim ki anal, oral yapıp orası sağlam olduğu için bakire olmayan bakireler de var, küçüklüğünde/ergenliginde gerizekalı gibi orayı kurcalayıp bozan ama hiçbir erkekle bile yakınlaşmayan kızlık zarı olmayan bakireler var. Bekaret kelimesini keşke zardan ibaret görmesek böylece zarı olan kıza sevişmemiş, zarı olmayana da kesin biriyle sevişmiş işte yalan söylüyor gözüyle bakılmazdı. Şimdi "olur mu parmakla bozulmaz, o kadar kolay mı, benimki cok zor bozuldu, seviştim desene sen şuna" ve daha nicelerini söyleyecekler çıkacaktır inanın oluyor o zar çok içeride de değil zaten. Neyse velhasılı kelam merak etmeyin siz eğer bakir bir erkekse kızlık zarı olmasa da yine bakire kız almış olacak ve yine bakir bir erkek değilse anal, oral yapıp zarı koruyan bakire olmayanı alacak içiniz müsterih olsun kimse kimseyi kandırmış olmayacak.

Bu arada hicbir şekilde hangi tarz ilişki yaşanırsa yaşansın kınamıyorum yanlış anlaşılmasın sadece olayı açıklamak için örnekler verdim.

Eger erkekler bakire kari isterem, digerleri yollu modunda olmasa kimse bu yola basvurmaz.

Bana kalirsa da iyi bir uygulama degil. Saglik acisindan disaridan mudahale ediliyor sonucta. Ama mahalle baskisi kadinlari buna mecbur ediyor.

Bunun suçu da kadinlarda yalniz.
Burada bile evlilik oncesi cinsel iliskiye girmiş kadinlara hakaret eden kadinlar okuyoruz durduk yere.
Baskalariyla yatip kendileriyle evlenen erkekler bazi kadinlarin gururunu bile okşuyor
Onlari kullandi bana aşik oldu, ben temizim, benimle evlenir onlarla eglenir kafasindalar.

Kadinlar da erkekler gibi birbirini tutup destek olsaydi böyle gereksiz yalanlarla ugrasmazlardi. Kadinlarin toplum baskisini buyuk oranda kadinlar yapiyor. Sorun cikaracak tiplere "hadi ordan" diyemeyip bu şekilde evlenmek......

Butun bu şeylerin cozumu bu yalanlar mi bilemedim. Bu arada kimse her tanistiginkişiye bekarer bilgisi verecek değil. Bu aciklamayi yapmak zorunda hissediyorsaniz, hissettiriliyorsaniz o kişi size problem cikaracaktir zaten.
"Ben hata yaptim bakire degilim" aciklamasini yapip erkekten anlayiş ve merhamet beklemekte kucuk dusurucu bir durum.

kuzum siz hangi cografyada yasiyorsunuz.

Sadece esine hesap verse kadin iyi,
bir de sulaleye kanli carsaf gosterisi yapmasi bekleniyor bazi ailelerde,
simdi bu kadin belki kocasi olacak adamla sevisti, ama yine de gidip o zari diktirmekten baska secenegi kalmiyor ki,
napsin babasi abisi canini mi alsin.

erkeklere de uzulmeyin bu kadar ya, degmez yani

Konunun saçmalığına gel...evet ben de böyle bir işlemi, bunun altında yatan zihniyeti, yalanı doğru bulmuyorum, ama kim niye neresini diktiriyor diye dertlenmiyorum. Oturup konu açacak kadar buna mı içiniz sıkıldı? Size ne?

Bu nasıl çirkin bi yorum? Keklenecek erkeğim diye mi korkuyorsun? Ben gerçekten bakireyim, öteki yalancı, ben üstünüm mü demeye getiriyorsun?

lahanayı yerken kıtır kıtır sapına gelince me onların durumu.

Varoş kelimeyi çok nadir kullanırım ama zihniyet varoşluk akıyor resmen. Bakirelikten ego tatmini. Ve sizin aslında derdinizin başkasının kandırılmış olması değil. Siz "ben" gerçek bakireyim. Benim takdir edilmem lazım, çünkü ben evlenene kadar seks yapmadım. Seks yapıp diktiren benimle aynı bilezik sayısına ve beş taşlıya layık değil. Ben Made in Germany. Onlar made in China".

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…