- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.010
- 748
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Hep ayni teraneÜyeliğimi silin diyordu dün
Ilahi pinkBen bir zar icin bir damla kan için onca parayi vermelerine üzülüyorum. Noldu kanadiysa ?
Hadi onceki iliskinde partlerin video cektiyse evlenince bunu esine gosterirse yalan kotu sey...
Katılıyorum, tüm yükün kadına yüklenmesi çok saçma. Sanki zar diktirme olaylarını keyfinden uydurdu bu kadınlar :) O da erkekler yüzünden ortaya çıktı, ha bende yalanla ilişki yürümesi taraftarı değilim onayladığım bir şey değil ama bunu haketmeyen erkekler de yok değil. Çoğuna müstehak, bütün kadınlar aynı koşulları, aynı stresi, aynı acıları, hayatı paylaşmıyor bunu yapmak zorunda kalanlar da var ne kadar sığ bir konu olmuş dedim okurken.Türk erkeklerine asla acımıyorum
Bu bakire değil nasılsa kolay cinsellik olur diye boşanmış kadın peşinde gez
Kendin her haltı ye ama kadınlara k. şar vb isimler tak
Aynı anda 5 kızla mesajla hepsine umut ver zamanını çal günahına gir ama sevdiği erkekle ilişki yaşadı diye karşındaki kadını insan yerine koyma 2.el muamelesi yap
Bu heriflerin nesine acıyayım? Kadınlara insan gibi davranmazsan onlar da yalan söyleme yoluna başvuruyorlar ne yapsınlar?? Adam olmazsan yalanı hak edersin o kadar
Eger erkekler bakire kari isterem, digerleri yollu modunda olmasa kimse bu yola basvurmaz.
Bana kalirsa da iyi bir uygulama degil. Saglik acisindan disaridan mudahale ediliyor sonucta. Ama mahalle baskisi kadinlari buna mecbur ediyor.
neydi çektiği kadınların derken? lahanayı yerken kıtır kıtır sapına gelince me onların durumu. Yapıyorsanız, sonuçlarını göz önünde bulundurun. Hem yapıp hem de ben artık tövbe ettim, muhafazakar bulayım diyorsanız yapmaya devam edin. Bu gayet açık gözlülük, karşıdakini aptal yerine koyma.
lahanayı yerken kıtır kıtır sapına gelince me onların durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?