Neden kızlık zarını diktiriyorsunuz?

Gunahsiz erkrklerin sucu ne? Universite bir kiz vardi. Evli adamla beraberdi, sonraki iliskileri de boyleydi. Saglam ayak degildi. Bu kiz iyi bir cocukla tanisti, kaybetmemek icin Bu operasyondan yaptirdi 2 kere. O cocuk hak etti mi simdi bunlari? Yalan uzerine kurulu bir evlilik! Benim de bir erkek kardesim var. O boyle seylere takilmaz da, aptal yerine konmasini istemezdim.

Acaba erkekler bu nedenle mi yabani kadinlari tercih ediyorlar? En azindan durustler.
Peki bundan size ne?

Varoş kelimeyi çok nadir kullanırım ama zihniyet varoşluk akıyor resmen. Bakirelikten ego tatmini. Ve sizin aslında derdinizin başkasının kandırılmış olması değil. Siz "ben" gerçek bakireyim. Benim takdir edilmem lazım, çünkü ben evlenene kadar seks yapmadım. Seks yapıp diktiren benimle aynı bilezik sayısına ve beş taşlıya layık değil. Ben Made in Germany. Onlar made in China".
Ben bu kadar güzel ifade edemedim, ama aynı şeyi düşündüm...eline sağlık.

Hayır bu zihniyetti kadınlar, kocası ne kadar deneyimliyse onunla da övünür bak... Viril bi adamım ama onca kadından beni seçtüüü :D

Bu konuda yalan üzerine evlilik kurma şeysi de beni öldürüyor. Noluyor mesela ortaya çıkınca? Kime zarar veriyor? Bu olayı bu kadar kutsallaştırmasan en zararsız yalanlardan biri bu. Cidden karşısındakini de hiç ilgilendirmez.

Birinin çok kişiyle yatması onu efendi adamı haketmeyecek duruma mı düşürüyor? Tabi bana göre bakire olmadığını söylemek bu tür takıntılı adamları elemek için bir yol.Uğraşmaya değmez tabi ki. İnsanlar imajları sever genelde emin ol adama bir zararı yok.
Erkek kardeşi varmış... The görümce. 🤣🤣

Peki bekaretin kızlık zarından ibaret olmadığını biliyorsunuz değil mi? Size şunu söyleyebilirim ki anal, oral yapıp orası sağlam olduğu için bakire olmayan bakireler de var, küçüklüğünde/ergenliginde gerizekalı gibi orayı kurcalayıp bozan ama hiçbir erkekle bile yakınlaşmayan kızlık zarı olmayan bakireler var. Bekaret kelimesini keşke zardan ibaret görmesek böylece zarı olan kıza sevişmemiş, zarı olmayana da kesin biriyle sevişmiş işte yalan söylüyor gözüyle bakılmazdı. Şimdi "olur mu parmakla bozulmaz, o kadar kolay mı, benimki cok zor bozuldu, seviştim desene sen şuna" ve daha nicelerini söyleyecekler çıkacaktır inanın oluyor o zar çok içeride de değil zaten. Neyse velhasılı kelam merak etmeyin siz eğer bakir bir erkekse kızlık zarı olmasa da yine bakire kız almış olacak ve yine bakir bir erkek değilse anal, oral yapıp zarı koruyan bakire olmayanı alacak içiniz müsterih olsun kimse kimseyi kandırmış olmayacak.
Benim arkadaşım traktörden düşmüş 10 yaşındayken , kan gelmiş vajinasından. Abisi bile doğruluyor olayı, bu insanlar Anadolu köylüsü, bu konularda çok açık fikirli değiller. Yani o zar çelikten bir duvar değil. Aktif spor hayatı olan, daha önce birliktelik yaşamamış genç kızlarda bile bu sorun meydana gelebiliyor.
Bu kadar kutsiyet atfederlerse parmağın bir boğumu kadarcık deri parçasına, çelikten sanmaları normal.

Varoş kelimeyi çok nadir kullanırım ama zihniyet varoşluk akıyor resmen. Bakirelikten ego tatmini. Ve sizin aslında derdinizin başkasının kandırılmış olması değil. Siz "ben" gerçek bakireyim. Benim takdir edilmem lazım, çünkü ben evlenene kadar seks yapmadım. Seks yapıp diktiren benimle aynı bilezik sayısına ve beş taşlıya layık değil. Ben Made in Germany. Onlar made in China".
Wowowowoowwoowo büyük meziyet. 😌 Öyle deme, nadir bulunuyorlar artık.

Erkek hesap veriyor mu yaşadığı ilişkilerle ilgili? Kadın da hesap vermek zorunda değil. İster diktirir ister diktirmez. Diktiren kişiler gördüm. Onlar da eşleri anlamasın diye değil, birgün araları bozulursa adam "bu zaten bakire bile değildi" diye ailelere ifşa etmesin diye diktirdiler. Çünkü erkeklerin geneli ters düşünce böyle sırtından bıçaklar. Aile de kızı öldürebilir. Bunu geçtim evlilikte aşk tükendikçe kavgalar çoğaldıkça bunu başına kakan çok erkek var. Niye eline koz versin?
Hoş ben onu yapacak adamla da evlenmedim de, Türkiye'de düzgün adam bulmak zor.

Erkek hesap veriyor mu yaşadığı ilişkilerle ilgili? Kadın da hesap vermek zorunda değil. İster diktirir ister diktirmez. Diktiren kişiler gördüm. Onlar da eşleri anlamasın diye değil, birgün araları bozulursa adam "bu zaten bakire bile değildi" diye ailelere ifşa etmesin diye diktirdiler. Çünkü erkeklerin geneli ters düşünce böyle sırtından bıçaklar. Aile de kızı öldürebilir. Bunu geçtim evlilikte aşk tükendikçe kavgalar çoğaldıkça bunu başına kakan çok erkek var. Niye eline koz versin?
Hoş ben onu yapacak adamla da evlenmedim de, Türkiye'de düzgün adam bulmak zor.
Edit: *Evlenmezdim.

Ben bir şeye dikkat çekmek istiyorum.yani öyle bir konuşuluyor ki bu zar denilen şey (ki zar değil) her kadında var ve cinsel ilişki sırasında yırtılıyor.Bu hiç var olmayabilir bile bi kadında veya doğumda bile yırtılabilir.toplumda bir yanılgı var maalesef.bu yüzden dolu kadın mağdur oluyor :( geçenlerde banu çiftçi'nin yazısına denk gelmiştim okumanızı tavsiye ederim.

İlişki konusuna da herkesin bakışı farklı olabilir.aile yapısı falan çok etkiliyor herkesin düşüncesine saygı duymak lazım ama bir insana yalan söylemek etik değil diye düşünüyorum

Ben bir şeye dikkat çekmek istiyorum.yani öyle bir konuşuluyor ki bu zar denilen şey (ki zar değil) her kadında var ve cinsel ilişki sırasında yırtılıyor.Bu hiç var olmayabilir bile bi kadında veya doğumda bile yırtılabilir.toplumda bir yanılgı var maalesef.bu yüzden dolu kadın mağdur oluyor :( geçenlerde banu çiftçi'nin yazısına denk gelmiştim okumanızı tavsiye ederim.

İlişki konusuna da herkesin bakışı farklı olabilir.aile yapısı falan çok etkiliyor herkesin düşüncesine saygı duymak lazım ama bir insana yalan söylemek etik değil diye düşünüyorum
Aynen öyle. Ya bu konuda çok söylenecek şey varda şimdi polemik çıkacak ve benim hiç millete dert anlatacak halim yok. Sadece şunu söyleyeyim; kızlık zarı hakkında doktorların açıklamaları var. İlla ki yazılmış makaleler falan da vardır bir okusunlar Allahaşkına. O kan çoğu zaman zar yırtılmasından değil vajina tahriş olduğu için geliyor.

Aynen öyle. Ya bu konuda çok söylenecek şey varda şimdi polemik çıkacak ve benim hiç millete dert anlatacak halim yok. Sadece şunu söyleyeyim; kızlık zarı hakkında doktorların açıklamaları var. İlla ki yazılmış makaleler falan da vardır bir okusunlar Allahaşkına. O kan çoğu zaman zar yırtılmasından değil vajina tahriş olduğu için geliyor.
Çok var öyle çevremden duyduğum hikayeler. Kadıncağızlardan domur domur kan gelmiş. Tahriş olmuşlar, kocakarı ilaçları ile derman bulmaya çalışmışlar. Yeni jenerasyon hastane kapılarında sürünmüş. Seksten soğumuş lar köşe bucak kaçıyorlar kocalarından. Ama çok normal geliyor onlara, '' Ya ne olacağıdı '' diyorlar. '' Benden kan bile gelmedi, esnekmiş'' dedim bi tuhaf baktılar bana. Annem kaş göz ediyor. Mutlaka kanın geleceğine inanıyorlar çok ilginç. Esnekken daha fazla geleceğini iddia etti biri. Dedim ki '' Siz kafayı yemişsiniz. ''
Herifleri yokluktan çıkmış gibi saldırmışlar zavallılara, şimdi yaşadıklarının normal olmadığını anlamak, daha kaliteli, sağlıklı ve zevkli ilişki yaşayan birini görmek yıkım oldu tabi onlar için, üzülüyorum

Çok var öyle çevremden duyduğum hikayeler. Kadıncağızlardan domur domur kan gelmiş. Tahriş olmuşlar, kocakarı ilaçları ile derman bulmaya çalışmışlar. Yeni jenerasyon hastane kapılarında sürünmüş. Seksten soğumuş lar köşe bucak kaçıyorlar kocalarından. Ama çok normal geliyor onlara, '' Ya ne olacağıdı '' diyorlar. '' Benden kan bile gelmedi, esnekmiş'' dedim bi tuhaf baktılar bana. Annem kaş göz ediyor. Mutlaka kanın geleceğine inanıyorlar çok ilginç. Esnekken daha fazla geleceğini iddia etti biri. Dedim ki '' Siz kafayı yemişsiniz. ''
Herifleri yokluktan çıkmış gibi saldırmışlar zavallılara, şimdi yaşadıklarının normal olmadığını anlamak, daha kaliteli, sağlıklı ve zevkli ilişki yaşayan birini görmek yıkım oldu tabi onlar için, üzülüyorum
İşte bu yüzden bu konuda kimseye bir şeyler anlatmak istemiyorum çünkü kimse bir şey bilmiyor ama herkes en doğrusunu biliyor . 🤷🏼‍♀️

Esnekken daha mı fazla kan gelirmiş? Gercekten kafayi yemişler

Esnekken daha mı fazla kan gelirmiş? Gercekten kafayi yemişler
Bir de bana evlenmeden sevişti dercesine imalı baktılar çıldırdım, annem çimdikledi ağızlarına tüküremedim ya orda bu annemin zararına oldu. Ona patladım evde. Hasetlerinden geberdiler dedim, neler saydım daha. Annem de '' Bırak kızım, bu karılarla uğraşılmaz. Bırak yıkma dünyalarını başlarına, böyle gelmişler böyle gitsinler. '' dedi. Zor sakinleştim.

Back
X