- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.570
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bu ameliyat cok sacma. Cunku kizlik zari kanayacak diye bisey yok ve erkeklerde gercekten tibbi bilgi sifir.
Benim vajinismusum vardi. Ama birkac kere penetrasyon olmustu. Hatta jinekolojik muayene gecirdim kac kere. Sonrasinda vajinismus tedavisi gordum. Jinekolog dedi ki himen duruyor yirtilma yok. Sonra baya aktif seks hayatim oldu. Kanama filan olmadi. Bir keresinde o zamanlar gorustugum insanla biraz zorlayan sert bir seks yaptiktan sonra kanamam oldu. Ama hani kimbilir kacinci seksten sonra.
Himenin inanilmaz yanlis anlasildigini dusunuyorum ve bu yuzden nice kadinin hayati mahvoluyor. Bu kadar yanlis bir bilgi nasil bu kadar yayilir aklim almiyor. Bir kadinin vajinal seks yapip yapmadigini jinekologlar bile tam olarak tespit edemez...
Bu durum gerçekten çok sık görülebiliyormuş.
Himene zabıta mührü muamelesi yapmadan önce çok defa düşünülmeli.
Bu konuda kafası takılı beyler sevdiği ile iletişim kuracak, duygularını paylaşacak, araştıracak.
Armutpiş ağzıma düş yok.
Size katılıyorum. Fakat siz bile şu "anlayışla karşılar" sözüyle erkeğin anlayışına muhtaç gibi göstermişsiniz. O kimki anlayışla karşılama gibi bir durum olsun. Bu benim bedenim, nasıl ki toplumda erkeğin öncesi sonrası konu bile olmuyorsa, kadının ki de konu bile olmamalı.Bir kadın olarak bu tarz operasyonları gördükçe erkeklere üzlüyorum. İstenmeyen durumlarla karşılaşan kadınları bunun dışında tutuyorum ama neden birisiyle beraberlik yaşayıp kendinizi sonraki ilişkilerinizde bakire olarak tanıtıyorsunuz? Belki o operasyona bile gerek kalmayacak anlayışlı birini bulursanız. Anlayışlı değilse ve anlarsa zaten sizi ilk gün bırakmayacak mı?
Banlanırım belki ama umrumda değil. Karşı tarafı aldatmak bu. Eskide kaldığını düşünmüştüm hala yaptıranların olduğunu ve bu kadar popüler olduğunu görünce sormak istedim.
Kadınları bu hale getiren erkekler zaten.Türk erkeklerine asla acımıyorum
Bu bakire değil nasılsa kolay cinsellik olur diye boşanmış kadın peşinde gez
Kendin her haltı ye ama kadınlara k. şar vb isimler tak
Aynı anda 5 kızla mesajla hepsine umut ver zamanını çal günahına gir ama sevdiği erkekle ilişki yaşadı diye karşındaki kadını insan yerine koyma 2.el muamelesi yap
Bu heriflerin nesine acıyayım? Kadınlara insan gibi davranmazsan onlar da yalan söyleme yoluna başvuruyorlar ne yapsınlar?? Adam olmazsan yalanı hak edersin o kadar
Erkeklere asla acımam onlar dürüstlük değil kandırılmayı istiyorlar öyle zihniyette kadınları tercih ediyorlarBir kadın olarak bu tarz operasyonları gördükçe erkeklere üzlüyorum. İstenmeyen durumlarla karşılaşan kadınları bunun dışında tutuyorum ama neden birisiyle beraberlik yaşayıp kendinizi sonraki ilişkilerinizde bakire olarak tanıtıyorsunuz? Belki o operasyona bile gerek kalmayacak anlayışlı birini bulursanız. Anlayışlı değilse ve anlarsa zaten sizi ilk gün bırakmayacak mı?
Banlanırım belki ama umrumda değil. Karşı tarafı aldatmak bu. Eskide kaldığını düşünmüştüm hala yaptıranların olduğunu ve bu kadar popüler olduğunu görünce sormak istedim.
Benim arkadaşım traktörden düşmüş 10 yaşındayken , kan gelmiş vajinasından. Abisi bile doğruluyor olayı, bu insanlar Anadolu köylüsü, bu konularda çok açık fikirli değiller. Yani o zar çelikten bir duvar değil. Aktif spor hayatı olan, daha önce birliktelik yaşamamış genç kızlarda bile bu sorun meydana gelebiliyor.
Bu kadar kutsiyet atfederlerse parmağın bir boğumu kadarcık deri parçasına, çelikten sanmaları normal.
"Kocasını kandıran, arkadaş olarak sizide kandırır." önermesine katılmıyorum.Bazı kötülükler dışında bu tarz yalanların itici gücü korku dürtüsü. Sevgilin elini tuttumu yada öptü mü diye soran arkadaşınıza evet dersiniz ama kaçınız babanıza evet öptü, tuttu vs. Dersiniz? Ozaman bu önermeye göre babasına yalan söyleyen herkese söyler. Ama ülkemizde maalesef herşey herkese söylenmiyor. Bu o insanın illede kandıran biri yalancı biri olduğu anlamına gelmez.'Bir kadın birşey yapmışsa açıklaması vardır '
Duyduğum en pozitif ayrımcı cümle. 'Ne olur kocam anlamasın' diye yapılan duanın ne gibi iyi bir niyeti vardır? Kocasını kandıran arkadaş olarak sizi de kandırır, siz bunu hak etmiş mi oluyorsunuz? Erkeklerin %95 i hanzoysa %5lik diliminde iyi niyetlidir. Onlar da bence kendini uyanık sanan, kendilerine kapağı atan bu kadınlarla evleniyordur.
Benim balerin arkadaşımın başına benzer bir şey gelmişti ve işin kötüsü de danstaki partnerini hiç sevmezdiEski erkek arkadaşım ayakta dururken kucağına atlamıştım. O da tam tutamadı beni, düşürmemeye çalışırken kalçalarımı ayırdı tam oradan... Eve bir gittim pespembe birkaç damla kan. Mesaj atmıştım bu sefer olmuş diye![]()
Giyiniktik tamamen, ilişkiye zaten giremiyorduk, o şekilde oldu. Gerçekten alakasız şekillerde olaabiliyor. Sonra ilk ilişkimde yine hafif kanamıştı. İlkinde zedelendi, ikincide komple gitti herhalde diye düşünüyorum.
Ya o zaten tek gecelikti diyen bir erkek dürüst karşılanır. Ama yaa o zaten tek gecelikti (yani zevkine yaptım) diyen bir kadın da dürüsttür. Ama dürüst olarak adlandırılmaz. Bu kadar dürüst kadınları bu coğrafyada yaşatmazlar. Erkek için sorun yok ki, ihtiyacımdı yaptım der. Yani baştan sistem bozuk. Burada kadınların bir suçu yok.keyfi sevişip birinden ayrılıp başkasına sen ilksin demek için zar diktirenlerden tiksiniyorum cidden bence ahlaki olarak ciddi problemli bir durum. Sonucuna katlanamayacaksan yapma. Niye başkasını kandırıyorsın. Bununla birlikte herkesle yatıp kalkıp karım bakire olsun diyen erkeklerden daha çok tiksiniyorum. İnşallah onlara 77 defa zar bozdurup diktiren kızlar denk gelir. Çok amin![]()