• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden kızlık zarını diktiriyorsunuz?

Bence bu ameliyat cok sacma. Cunku kizlik zari kanayacak diye bisey yok ve erkeklerde gercekten tibbi bilgi sifir.

Benim vajinismusum vardi. Ama birkac kere penetrasyon olmustu. Hatta jinekolojik muayene gecirdim kac kere. Sonrasinda vajinismus tedavisi gordum. Jinekolog dedi ki himen duruyor yirtilma yok. Sonra baya aktif seks hayatim oldu. Kanama filan olmadi. Bir keresinde o zamanlar gorustugum insanla biraz zorlayan sert bir seks yaptiktan sonra kanamam oldu. Ama hani kimbilir kacinci seksten sonra.

Himenin inanilmaz yanlis anlasildigini dusunuyorum ve bu yuzden nice kadinin hayati mahvoluyor. Bu kadar yanlis bir bilgi nasil bu kadar yayilir aklim almiyor. Bir kadinin vajinal seks yapip yapmadigini jinekologlar bile tam olarak tespit edemez...

Hadi siz kutsal bakiresiniz hiç sevişmediniz😏, ya ileride evleneceğiniz erkek daha önce ilişki yaşayıp, size de ben hiç sevişmedim senden önce diye atıp tutarsa? O arkadaştan nasıl emin olacaksınız peki hiç sevişmemiş olduğuna dair bir test var mı? Yoksa önemli olan sadece kadının bakire olması mı?! 😑 Keşke bu kızlık zarı dedikleri saçmalık erkeklerde de olsaydı bakalım kaç tane bakir çıkardı!

Evlenmeden önce kişiler birbirlerini ve ailelerini iyice tanımalı. Sosyal medyaya bakılır, tanıdıklardan araştırılır vs vs

Bu kadar önemli bir konuyu evlilik gecesi kan kontrolüne bıraktıysanız yandınız. 😂

Bakire olan var, zarı esnek kanamıyor.
Bakire olan var, zarda damar az, yırtılsa bile yine kan gelmiyor.
İlişki yaşayan var, kendini kasınca zedelenip kanıyor.
Bunları geçtim türlü türlü cinsel ilişki yolları var.
Daha ameliyata gelemedim bile. 🤦‍♀️

Erkekler de kadınlar gibi yaşadıklarının sorumluluklarını almalı, yoksa yalan sıradanlaşır.

Ameliyat yolunu ise tasvip etmiyorum, böyle bir mesele için oturup yalan söylemem.

Kişinin canı tehlikede olabilir o durumda ne yapılır bilemiyorum, küçükken tecavüze uğrayıp söyleyemeyenler var. 😔

Son düzenleme:
Bence bu ameliyat cok sacma. Cunku kizlik zari kanayacak diye bisey yok ve erkeklerde gercekten tibbi bilgi sifir.

Benim vajinismusum vardi. Ama birkac kere penetrasyon olmustu. Hatta jinekolojik muayene gecirdim kac kere. Sonrasinda vajinismus tedavisi gordum. Jinekolog dedi ki himen duruyor yirtilma yok. Sonra baya aktif seks hayatim oldu. Kanama filan olmadi. Bir keresinde o zamanlar gorustugum insanla biraz zorlayan sert bir seks yaptiktan sonra kanamam oldu. Ama hani kimbilir kacinci seksten sonra.

Himenin inanilmaz yanlis anlasildigini dusunuyorum ve bu yuzden nice kadinin hayati mahvoluyor. Bu kadar yanlis bir bilgi nasil bu kadar yayilir aklim almiyor. Bir kadinin vajinal seks yapip yapmadigini jinekologlar bile tam olarak tespit edemez...

Bu durum gerçekten çok sık görülebiliyormuş.
Himene zabıta mührü muamelesi yapmadan önce çok defa düşünülmeli.

Bu konuda kafası takılı beyler sevdiği ile iletişim kuracak, duygularını paylaşacak, araştıracak.
Armut 🍐 piş ağzıma düş yok.

Bu durum gerçekten çok sık görülebiliyormuş.
Himene zabıta mührü muamelesi yapmadan önce çok defa düşünülmeli.

Bu konuda kafası takılı beyler sevdiği ile iletişim kuracak, duygularını paylaşacak, araştıracak.
Armut 🍐 piş ağzıma düş yok.

Ben de kan gelmeyene kadar mutlaka kan gelir zannediyordum o kadar yanlis biliyoruz ki...

Bence de sormaktan baska ogrenme sansi yok erkeklerin ve kadinlarin da. Ideal dunyada boyle olmali tabi ama burda erkekler ailelere ifsa ediyor filan yazmislar kesinlikle katiliyorum. Benim enistem on bes senelik evlilikten sonra bosanirken teyzemin ondan onceki sevgilisinden bahsetti butun aileye. Adam yillar once olmus teyzemle yirmi senedir gorusmemisler. Ama adam bunu takmis kafaya. Bu adam doktor abd'de yasiyor bi de. Baksan kulturlu dersin. Bazi erkekler cok serefsiz ya.

Yaaaa yine cahil cühela yazılmış çizilmiş.
Okuduğum tonlarca bilimsel yazıdan öğrendiğim, pijemali ayıp kız muhabbetlerinde tanık olduğum ve kendimin de deneyimlendirdigi üzere şöyle bir tek gerçek var:
Eğer kadın yeterince islanmissa,kendini hazır hissediyorsa ve herhangi bir kasilma-gerginlik yasamamişsa bahsedilen kan gelmiyor.
Kadın kendini ne kadar kasarsa ,sıkarsa,korkarsa, geçmişte duyduğu korku hikayeleri aklını bulandırırsa, olaya hakim değilse, daha önce o erkekle hiç yakinlaşmadiysa, içinde bir seylerin yanlış olduğuna inanıyorsa,ailesine karşı bir utanç duyuyorsa ve kendini hazır hissetmiyorsa , karşı taraf da ayıysa, işi aceleye getiriyorsa, ön sevişme yeterince yaşanmadiysa bir kanama yaşanıyor.
Bu kadar basit.

Ben ilk sevgilime bile 'ay sen ilksin' demedim, ya da benim ilk sevgilisi olduğunu anladığım (ve sonrasında böyle bir itiraf gelen) erkeklerde 'ay ben ilkim,ne değerliyim' moduna girmedim.
Benim için ilk ya da son...bunlar çok önemsiz seyler. Sevgilimin hayatına istediği kadar insan girmiş çıkmış olabilir. Eğer gerçekten sevdiği icin ve mutlu olduğu için birliktelikler yasamişsa gerçekten takılmiyorum. :) ama eski kız arkadaşı hakkında salak salak konuşmasina denk gelirsem, eski sevgilisini tehdit ettiğini, özel bir şeylerini yaydığını,ya da ona zarar verdigini ogrenirsem buz gibi soğuyorum.
Geçmişe dair tek kırmızı cizgim budur, çünkü bu erkeğin karakterini belirleyen birşey.
Yoksa onla sevişmiş,bunla aşk yasamis... Hastalık kapmadiysa mesele yok. Ağaç kavuğunda yetişmedi ya.
Aynı sekilde benim sevgililerim de benim gibi düşünür. Gayet Ortadoğu'nun bağrından bir sevgilim eski sevgililerimin konusu açılınca 'sen o zamanlar mutlu muydun Habibi? Sen mutlu,ben mutlu. Hiç problem yok. Ama kalbin kirildiysa ben üzülürüm' demişti.
Herkese böyle insanlar bulmasını tavsiye ediyorum.
Öte yandan isteyen istediği ameliyatı olsun. Bundan bana ne ki?
Tıpkı, aynı cinsiyetle iki kişinin gece yatarken ne yaptigiyla ilgilenmediğim gibi benden çok bagimsiz iki insanın gece yatarken ne yaptığı beni alakadar etmez.
Ha burnunu yaptırmış, ha hymen diktirmiş. Bundan bana ne ki?
Bir de dert etmissiniz kendinize,konu açmişsiniz.
Şöyle demeyi öğrenin,rahat edersiniz:
Ba na nee?
Beni ne ilgilendiriyor??

Namus 2 bacak arasinda degil arkadaslar. Erkegin namusuda var ozaman hepimiz insan ogluyuz hepimiz esitiz. Erkeginde bakiri makhuldur oyleyse olduu!! Kendi vucudunuz kendi tercihiniz kendi bedeniniz. Iki damla kan akıtınca namuslu olmuyorsunuz.!

Bir kadın olarak bu tarz operasyonları gördükçe erkeklere üzlüyorum. İstenmeyen durumlarla karşılaşan kadınları bunun dışında tutuyorum ama neden birisiyle beraberlik yaşayıp kendinizi sonraki ilişkilerinizde bakire olarak tanıtıyorsunuz? Belki o operasyona bile gerek kalmayacak anlayışlı birini bulursanız. Anlayışlı değilse ve anlarsa zaten sizi ilk gün bırakmayacak mı?

Banlanırım belki ama umrumda değil. Karşı tarafı aldatmak bu. Eskide kaldığını düşünmüştüm hala yaptıranların olduğunu ve bu kadar popüler olduğunu görünce sormak istedim.
Size katılıyorum. Fakat siz bile şu "anlayışla karşılar" sözüyle erkeğin anlayışına muhtaç gibi göstermişsiniz. O kimki anlayışla karşılama gibi bir durum olsun. Bu benim bedenim, nasıl ki toplumda erkeğin öncesi sonrası konu bile olmuyorsa, kadının ki de konu bile olmamalı.
Ama böyle ağzımıza yer ettiği için sizde haklısınız. Ben şahsen sen bakire değil misin yada bakire değilmiydin gibi bir soru karşısında bile olayı bitiririm.
Kızlık zarı diktiren kadınlara da ayrıca hak veriyorum. Bizim bile dilimize yer etmiş olan erkeğin anlayışla karşılaması üstünlüğü oldukça, kadınlar hiçbir zaman o kadarda rahat olamazlar bu ülkede. Helede aşık olup çok iyi dediği biri çıktıysa karşısına, kaybetmek istemeyebilir.
Yani şu durumda herkes kendine göre haklı burası Kanada yada Norveç değil.

keyfi sevişip birinden ayrılıp başkasına sen ilksin demek için zar diktirenlerden tiksiniyorum cidden bence ahlaki olarak ciddi problemli bir durum. Sonucuna katlanamayacaksan yapma. Niye başkasını kandırıyorsın. Bununla birlikte herkesle yatıp kalkıp karım bakire olsun diyen erkeklerden daha çok tiksiniyorum. İnşallah onlara 77 defa zar bozdurup diktiren kızlar denk gelir. Çok amin🙏

Son düzenleme:
Türk erkeklerine asla acımıyorum

Bu bakire değil nasılsa kolay cinsellik olur diye boşanmış kadın peşinde gez

Kendin her haltı ye ama kadınlara k. şar vb isimler tak

Aynı anda 5 kızla mesajla hepsine umut ver zamanını çal günahına gir ama sevdiği erkekle ilişki yaşadı diye karşındaki kadını insan yerine koyma 2.el muamelesi yap

Bu heriflerin nesine acıyayım? Kadınlara insan gibi davranmazsan onlar da yalan söyleme yoluna başvuruyorlar ne yapsınlar?? Adam olmazsan yalanı hak edersin o kadar
Kadınları bu hale getiren erkekler zaten.

Bir kadın olarak bu tarz operasyonları gördükçe erkeklere üzlüyorum. İstenmeyen durumlarla karşılaşan kadınları bunun dışında tutuyorum ama neden birisiyle beraberlik yaşayıp kendinizi sonraki ilişkilerinizde bakire olarak tanıtıyorsunuz? Belki o operasyona bile gerek kalmayacak anlayışlı birini bulursanız. Anlayışlı değilse ve anlarsa zaten sizi ilk gün bırakmayacak mı?

Banlanırım belki ama umrumda değil. Karşı tarafı aldatmak bu. Eskide kaldığını düşünmüştüm hala yaptıranların olduğunu ve bu kadar popüler olduğunu görünce sormak istedim.
Erkeklere asla acımam onlar dürüstlük değil kandırılmayı istiyorlar öyle zihniyette kadınları tercih ediyorlar
Sorun kadında o bu yalanı bir ömür nasıl geçirecek benim bir arkaşım bu yola başvurdu çocuğu bile var düşünün mecburdu çünkü evleneceği adam asla anında bırakırdı bu da evlenmek için yaptı ama her gece her saat her gün aklımda diyor çocuğuma bakıyorım aklımda en büyük haksızlığı kendime yapmışım evlenmek için evlendim diyor ama bana kimse bilemiyor siz siz olun size doğru gelen bir şey yaptıysanız ölene kadar arkasında durun kimse için değmez ... evlenmek için de evlenmeyin aşk sevgi dürüstlük ister

Son düzenleme:
Benim arkadaşım traktörden düşmüş 10 yaşındayken , kan gelmiş vajinasından. Abisi bile doğruluyor olayı, bu insanlar Anadolu köylüsü, bu konularda çok açık fikirli değiller. Yani o zar çelikten bir duvar değil. Aktif spor hayatı olan, daha önce birliktelik yaşamamış genç kızlarda bile bu sorun meydana gelebiliyor.
Bu kadar kutsiyet atfederlerse parmağın bir boğumu kadarcık deri parçasına, çelikten sanmaları normal.

Eski erkek arkadaşım ayakta dururken kucağına atlamıştım. O da tam tutamadı beni, düşürmemeye çalışırken kalçalarımı ayırdı tam oradan... Eve bir gittim pespembe birkaç damla kan. Mesaj atmıştım bu sefer olmuş diye :D

Giyiniktik tamamen, ilişkiye zaten giremiyorduk, o şekilde oldu. Gerçekten alakasız şekillerde olaabiliyor. Sonra ilk ilişkimde yine hafif kanamıştı. İlkinde zedelendi, ikincide komple gitti herhalde diye düşünüyorum.

'Bir kadın birşey yapmışsa açıklaması vardır '

Duyduğum en pozitif ayrımcı cümle. 'Ne olur kocam anlamasın' diye yapılan duanın ne gibi iyi bir niyeti vardır? Kocasını kandıran arkadaş olarak sizi de kandırır, siz bunu hak etmiş mi oluyorsunuz? Erkeklerin %95 i hanzoysa %5lik diliminde iyi niyetlidir. Onlar da bence kendini uyanık sanan, kendilerine kapağı atan bu kadınlarla evleniyordur.
"Kocasını kandıran, arkadaş olarak sizide kandırır." önermesine katılmıyorum.Bazı kötülükler dışında bu tarz yalanların itici gücü korku dürtüsü. Sevgilin elini tuttumu yada öptü mü diye soran arkadaşınıza evet dersiniz ama kaçınız babanıza evet öptü, tuttu vs. Dersiniz? Ozaman bu önermeye göre babasına yalan söyleyen herkese söyler. Ama ülkemizde maalesef herşey herkese söylenmiyor. Bu o insanın illede kandıran biri yalancı biri olduğu anlamına gelmez.

Bu konu için erkeklere üzülen hangi toplumda yaşıyor acaba, ne yiyor ne içiyorda bu kafa yapısına geliyor diye düşünürüm sadece.

Zavallı erkekler istedikleri bekar hayatını yaşayıp, bakire kızla evlenme derdine düşüp kandırılıyorlar demek, ne acı.:KK43:

Eski erkek arkadaşım ayakta dururken kucağına atlamıştım. O da tam tutamadı beni, düşürmemeye çalışırken kalçalarımı ayırdı tam oradan... Eve bir gittim pespembe birkaç damla kan. Mesaj atmıştım bu sefer olmuş diye :D

Giyiniktik tamamen, ilişkiye zaten giremiyorduk, o şekilde oldu. Gerçekten alakasız şekillerde olaabiliyor. Sonra ilk ilişkimde yine hafif kanamıştı. İlkinde zedelendi, ikincide komple gitti herhalde diye düşünüyorum.
Benim balerin arkadaşımın başına benzer bir şey gelmişti ve işin kötüsü de danstaki partnerini hiç sevmezdi 🤦‍♀️Bakirelikten dolayı değil nefret ettiği adam sebep olduğu için çok morali bozulmuştu. Sonra Allahtan sevdiği adamı buldu da atlattı. ☺️

keyfi sevişip birinden ayrılıp başkasına sen ilksin demek için zar diktirenlerden tiksiniyorum cidden bence ahlaki olarak ciddi problemli bir durum. Sonucuna katlanamayacaksan yapma. Niye başkasını kandırıyorsın. Bununla birlikte herkesle yatıp kalkıp karım bakire olsun diyen erkeklerden daha çok tiksiniyorum. İnşallah onlara 77 defa zar bozdurup diktiren kızlar denk gelir. Çok amin🙏
Ya o zaten tek gecelikti diyen bir erkek dürüst karşılanır. Ama yaa o zaten tek gecelikti (yani zevkine yaptım) diyen bir kadın da dürüsttür. Ama dürüst olarak adlandırılmaz. Bu kadar dürüst kadınları bu coğrafyada yaşatmazlar. Erkek için sorun yok ki, ihtiyacımdı yaptım der. Yani baştan sistem bozuk. Burada kadınların bir suçu yok.

Back
X