• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden kızlık zarını diktiriyorsunuz?

Benim balerin arkadaşımın başına benzer bir şey gelmişti ve işin kötüsü de danstaki partnerini hiç sevmezdi 🤦‍♀️Bakirelikten dolayı değil nefret ettiği adam sebep olduğu için çok morali bozulmuştu. Sonra Allahtan sevdiği adamı buldu da atlattı. ☺

Ay güldüm bir an, gerçekten çok sinir bozucu bir şey, bir de nefret ettiği insanla :KK70: trajikomik gerçekten. Benim arkadaşlarım da dalga geçmişti anlattığımda. "Bekaretini elle kaybetti" diye :KK70:

Edit: Bir de yaşanabilecek en kötü şeylerden biri ya anlık çok keskin bir acı olmuştu. İlişkiye hazırlık, ıslaklık vs yoktu sonuçta :olamaz:

Son düzenleme:
Bir de erkekler o kadar asagilik oluyorlar ki

Bir ara asiri güven sorunu yasayan bir erkek arkadaşım vardi. Cevremdeki tum erkek canliyla aramda bir sey yasandigini dusundugu icin adima sahte fb hesabı acip benmisim gibi herkesle konusmus, herkese hafiza kaybi gecirdim seninle aramda ne gecti demisti. Sinifta merhaba merhaba oldugum cocuk bile ne fanteziler yazmist anlatamam sok gecirmistim.

@fionawoody, aslında tam da senin kafa yapında olan kadınlardan bahsetmiştim. Açtığım konuyu beğenmeme sebebin de bu olmalı. O damgayı yemekten korkuyorsan yapma o zaman, sabret. İradeli ol. Rabbin bunla ilgili de eminim güzel şeyler söylemiştir. Kafaya bak, yalanları söylememize gerek yok. O zaman kocanız sizi 20 yıl aldatabilir. Bu da sorun olmamalı.

Siz de olan kızlık zarı bizde de var. Benim ailem tutucu, ben yapmadım. Yaparsam da gidip ameliyat olarak hayatımı bu yalan üstüne kurmam. İyi rol yapamam zaten. Etrafımda tutmadığım arkadaşlarım sizin kafa yapısında olanlar. Birden fazla erkekle beraber olabilirsiniz, karşınızdakini ona göre seçersiniz, size bu soruyu sormaz bile.
Bacım bu sinir, bu hırs,bu öfke..
Şimdi anladım neden konuyu açtığını.
Yap kurtul :halay::halay:
Valla bak, bunca sinir stres sana da zarar. Vücudunun rahatlamaya ihtiyaci var

Bu konu için erkeklere üzülen hangi toplumda yaşıyor acaba, ne yiyor ne içiyorda bu kafa yapısına geliyor diye düşünürüm sadece.

Zavallı erkekler istedikleri bekar hayatını yaşayıp, bakire kızla evlenme derdine düşüp kandırılıyorlar demek, ne acı.:KK43:

Uzaktan bir akrabamız vardı, eskiden çocukken abi derdim. Pisliklerini duyduktan sonra selam bile vermedim bir daha. İnsan yerine koymuyorum çünkü. Hayatına giren kızlara evlilik vaadi verip, ailesiyle tanıştırıp yatağa atıyordu şerro. Neymiş, kızları deniyormuş iffetli mi değil mi diye. Dayımların evine getirmiş bir kızı da, oradan biliyorum. (dayımlara çok kızgınım bu konuda o kızın günahına girdiler akraba hatrı için ve önceden bilsem engel olmaya çalışırdım.)

Hayatına sayısız kız girdi ve hepsini kandırdı bu şeref yoksunu. Evlenemiyordu namuslu kız yokmuş. Herkes de üzülüyordu evlenemiyor diye. Köylü zihniyeti işte. :kusmuk:En sonunda kendince "iffetli" bir kız buldu evlendi. Çok üzüldüm şimdi bu yaratık evlendi ve bir de çocuğu olacak. Kendi gibi bir yaratık yetiştirecek. :olamaz::kusmuk:

genelde ülkemizde 1 erkek 3 5 belki daha fazla kızla birlikte olup "ilki olup" hayatına devam ediyor bu durum aynı doğadaki gibi güçlü hayvan erkekler hani belgeselde görüyoruz sürüdeki dişilerin çoğu ile o güçlü erkek ilişki yaşıyor yavrusu oluyor . işte bizdede durum böyle aslında arkadaşlarımız yakışıklı yada ağzı iyi laf yapan erkekler le çıkıyor sonra onlarla ilişki yaşıyor o erkekler çok kişi ile ilişki yaşamış oluyor . he sonra diğer erkekler hayat kadınına falan gidiyor . ama bazıları da var ki gerek dini inanıcından gerek mide meselesi gerek gelecekteki eşinin kardeşinin bu durumları yaşamamasını istediği için evlenmeden cinsellik yaşamıyor ve bu kişilerin sayısı da az değil . ve bu insanlarla özü sözü doğru insanların karşılaşması tek dileğim... kendim içinde aynı kişiler :D

Bir kadın olarak bu tarz operasyonları gördükçe erkeklere üzlüyorum. İstenmeyen durumlarla karşılaşan kadınları bunun dışında tutuyorum ama neden birisiyle beraberlik yaşayıp kendinizi sonraki ilişkilerinizde bakire olarak tanıtıyorsunuz? Belki o operasyona bile gerek kalmayacak anlayışlı birini bulursanız. Anlayışlı değilse ve anlarsa zaten sizi ilk gün bırakmayacak mı?

Banlanırım belki ama umrumda değil. Karşı tarafı aldatmak bu. Eskide kaldığını düşünmüştüm hala yaptıranların olduğunu ve bu kadar popüler olduğunu görünce sormak istedim.
Yani çarşaf olayına üzülmuyon, birsuru ile yatıp bakire isteyen kandırmış olmuyor da buna uzuluyon.. üstte saydıklarım devam ettiği sürece zar diktirme de devam edecektir.. kadınları buna iten sebeplere bak birde.. birde erkeksin galiba..

ve şöyle bakmak ta lazım bir insan nasıl düşünüyorsa nasıl doğru olduğuna inanıyorsa öyle davranmalı bakirelik önemli değil mi sana göre istediğini yap ama evlenirkende kızlık zarı diktirmek için o dolandırıcı karaktersiz doktorlara gitme. sen yanlış birşey yapmadığını düşünüyorsun ama kızlık zarı diktiriyorsun ne kadar saçma öyle bir erkekle sen zaten anlaşamaman lazım bunu eksiklik olarak görmemen lazım .

gene aynı şekilde eğer senin için önemliyse duygusal ilişki bile yaşamaman lazım ki iş cinsel ilişkiye kadar gitmesin. ve sende eşinden bunu beklemelisin ve evlilik demek güven demektir. karşılıklı güven olmalı dürüst olunmalı her konuda .

Ay güldüm bir an, gerçekten çok sinir bozucu bir şey, bir de nefret ettiği insanla :KK70: trajikomik gerçekten. Benim arkadaşlarım da dalga geçmişti anlattığımda. "Bekaretini elle kaybetti" diye :KK70:

Edit: Bir de yaşanabilecek en kötü şeylerden biri ya anlık çok keskin bir acı olmuştu. İlişkiye hazırlık, ıslaklık vs yoktu sonuçta :olamaz:
Aslında çok komik bir olay ama o an gülemedim tabii de içimde patladı orası ayrı. 😂Çok trajikomik bir durum. Tanımayan birine anlatılsa yalan söylüyor damgası vurulur öyle saçma bir şey. Kader kısmet 🤷🏼‍♀️diyecek başka bir şey bulamadım.

Bir kadın olarak bu tarz operasyonları gördükçe erkeklere üzlüyorum. İstenmeyen durumlarla karşılaşan kadınları bunun dışında tutuyorum ama neden birisiyle beraberlik yaşayıp kendinizi sonraki ilişkilerinizde bakire olarak tanıtıyorsunuz? Belki o operasyona bile gerek kalmayacak anlayışlı birini bulursanız. Anlayışlı değilse ve anlarsa zaten sizi ilk gün bırakmayacak mı?

Banlanırım belki ama umrumda değil. Karşı tarafı aldatmak bu. Eskide kaldığını düşünmüştüm hala yaptıranların olduğunu ve bu kadar popüler olduğunu görünce sormak istedim.

Ahhh hacı abi noldu canın mı yandı😂😂😂
Yaktıklarına say derler bizim oralarda😂😂😂

Erkekler herseyi yapar karım bakire olsun der o yüzden müstahhak diyenleri anlamıyorum
Bir zar parçası için tercih edilmek istemezdim
Ayrıca zar duruyor bazılarında ama herseyi yaşamış
Bakire olduğundan nasıl emin olabilir ki bir erkek yani ?
Kendini kabullendirmek için gidip doktora zar diktirenlere asla saygı duymam
Onu yapan doktora da saygım yok
Bu sisteme hizmet ediyorlar
Doğuda hala namus cinayetleri işleniyor bir zar parçası için
Bu cinayetlerde bekareti kutsayan herkesin parmağı var
Ben bakireyim taaam mı sen değilsin sen kötüsün ben hak ediyorum evlenmeyi sen evlenmiceksin vs vs diye düşünen bir sürü kadın var !
Size ne ?

Etik değil bana da kalırsa
Lakin kadın bekareti kadının namusu sadece buna bağlanıyorsa
Kadin cinayetleri bu yüzden işleniyorsa
Burada yargılanması sorgulanması kadın değil toplumun ahlak yapısıdır

İsteyen istedigi yerini diktirir, kime ne?
Bana gore zaten iliskide kan bekleyen adam ömür boyu sisme kadindan ötesine layık degildir ama, madem ki bu orumcek beyinli adamlarin bile alicisi var, diktirsin evlensinler yahu, bize ne?

Böyle bir konu başlığına kimse cevap vermek zorunda değil...

Yıl olmuş 2020.
Bir baktık bir salgın, covid-19. Aman sormayın felaket, felaket. Maskelerle filan geziyoruz inanmazsınız konu sahibi.

Bir Mecnun bedduasına denk gelmişiz ki selleri, depremleri, çekirgeleri filan da saymıyorum.

Ekonomi siyasete kayıyor ya ne beter durumda hiiç bahsetmiyorum.

BDV var bir de. Insanlar yaşadikları sıkıntıları filan paylaşıyor, dertleşiyor gibi düşünün. Sonra sizin konuyu gördüm. Acaba neden zar diktiriyorlar? Nasıl bir boşluğa denk geldiniz de bunu düşündünüz?Size özel bir konu açmak isterdim. "İnsanların neden zar diktirdiğini neden merak ediyorsunuz?" Pozitif ayrımcılık yapmıyorum; erkeklerin daha beteri toplumun zara neden değer verdiğini de sorguluyor musunuz arada?

Erkekler zar kanamasının kendi cinsel beceriksizliklerinden olduğunu bilselerdi hiç bu toplara girmezlerdi.
Op.Dr Banu Çiftçi'yi bir okuyun.

Back
X