Neden konuşmuyor?

llllpocahontasllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
413
0
0
Diğer
merhaba kızlar.
f.book listemde biri var, çok uzun zamandır. ama yüzyüze tanışmıyoruz.
hiç de konuşmadık bugüne kadar, ama gelgelelim ben onun payalştıklarını beğenirim, o da benim.
fotoğraflarımızı da öyle. o benimkini beğenir, ben onunkini.
kafa yapılarımız da oldukça uyuyor, yani paylaştıklarından, yazdıklarından böyle çıkarıyorum.
benden 6 yaş büyük bu kişi.

hani bi his vardır ya, bi insanı görürsünüz ve onunla bir şeyler olacağını hissedersiniz.
ben de öyle hissediyorum ona karşı.
ama tanışmak namına hiçbir adım atmıyor. böyle olunca ben de çok çekiniyorum.
'isteseydi konuşurdu bi şekilde' diyorum.
konuşalım istiyorum, eğer olacaksa da aramızda bir şeyler olsun istiyorum ama sanırım boşa hayal kuruyorum.
:44:

ortada fol yoook, yumurta yok malesef.

Hayatinda biri vardir ve ya size karsi bir ilgisi yoktur. Baska bir ihtimal goremiyorum ben. Ama cok istiyorsaniz onun paylastigi birseye yorum yazin,ilgisi varsa cevap verir ve aranizda bir muhabbet baslamasina firsat olur.

Hayatinda biri vardir ve ya size karsi bir ilgisi yoktur. Baska bir ihtimal goremiyorum ben. Ama cok istiyorsaniz onun paylastigi birseye yorum yazin,ilgisi varsa cevap verir ve aranizda bir muhabbet baslamasina firsat olur.

belki o da benim gibi çekiniyordur diye düşündüm de..
ama yok zannetmiyorum.

neyse canım hayırlısı.
çok isterdim küçük bir fırsat olmasını.

ortak bir konunuzla ilgili mesajla soru sor kusra bakmayın rahatsız ediyorum ama bu konuda şunu merak ediyorum gibisinden :) ben erkek arkadaşımla bu şekilde konuşmaya başladım ve 3 yıl oldu :) :16::16:

ortak bir konunuzla ilgili mesajla soru sor kusra bakmayın rahatsız ediyorum ama bu konuda şunu merak ediyorum gibisinden :) ben erkek arkadaşımla bu şekilde konuşmaya başladım ve 3 yıl oldu :) :16::16:

işi biliyorsun :1:
konuşmadığına göre arkadaş listesinde senin gibi
tanımadığı insanlar çokmuş diye düşünürdüm ben ..
çünkü tanışmak için ekleseydi konuşurdunuz ..
benim eski sevgilim de böyleydi önüne gelen herkezi eklerdi amaç konuşmak değil sadece çevre yapmak içindi..
listesinde çok tanımadığı kız vardı ..
bazı erkekler bunu düşünmüyorlar bile ..
dikkatli ol bence .. sanal şeylerde de temkinli olmalısın :26:

işi biliyorsun :1:
konuşmadığına göre arkadaş listesinde senin gibi
tanımadığı insanlar çokmuş diye düşünürdüm ben ..
çünkü tanışmak için ekleseydi konuşurdunuz ..
benim eski sevgilim de böyleydi önüne gelen herkezi eklerdi amaç konuşmak değil sadece çevre yapmak içindi..
listesinde çok tanımadığı kız vardı ..
bazı erkekler bunu düşünmüyorlar bile ..
dikkatli ol bence .. sanal şeylerde de temkinli olmalısın :26:

yok listemde tanımadığım kişi çok değildi arkadaşımın arkadaşıydı fotosunu görünce hoşlanmıştım zaten ekleyince de hiç kaçırmadım kabul ettim :) onun da listesin 30 kişi mi ne vardı kendisi pek kızlarla muhabbet edemezde çekinmiş :)
ama baktım hiç konuşamıyoruz ben açıyım muhabbeti dedim:16::16:

Son düzenleme:
Size karşı bi ilgisi yoktur yada çekingen bir yapıda olabilir belkide ilk adımı sen atarsan farklı şeyler olabilir...

Size karşı bi ilgisi yoktur yada çekingen bir yapıda olabilir belkide ilk adımı sen atarsan farklı şeyler olabilir...

mesela, tumblr sitesine üye oldum şimdi yeni, orda da takip etmeye başlamış beni. o takip edince ben de takip etmeye başladım.
tamamen ilgisiz değil, hissediyorum ama hiçbir adım yok. gerçi benden de yok ama.. :50:

vallahi çekinme arkadaşında dediği gibi birşey uydur ve sor.
laf lafı açarmış :)
kaybedecek neyin var sanki..
en azından denemiş olursun ve denedim olmadı dersin..
yoksa içini kemirir durur bu..

mesela, tumblr sitesine üye oldum şimdi yeni, orda da takip etmeye başlamış beni. o takip edince ben de takip etmeye başladım.
tamamen ilgisiz değil, hissediyorum ama hiçbir adım yok. gerçi benden de yok ama.. :50:

Hani sürekli seni takip etmesi falan ilgisinin olduğunu gösteriyor gibi ama adım yok senin tepkinden korkuyor olabilir sen bişeyler desen ne kaybetceksinki ?

Hani sürekli seni takip etmesi falan ilgisinin olduğunu gösteriyor gibi ama adım yok senin tepkinden korkuyor olabilir sen bişeyler desen ne kaybetceksinki ?

hani bazı insanları çok seversin de yine de elinden uçup gitmesin diye çekinirsin ve camdan görünmez duvarlar oluşuverir ya aranda, onunla da öyle gibi.

üstelik her şey yolunda gitti, konuşmaya başladık, devamı da geliyor gibi diyelim.. ona sağlıklı bir ilişki vaadedemeyebilirim.
en iyisi bir süre beklemek. :) sağ olun arkadaşlar.

Son düzenleme:
hani bazı insanları çok seversin de yine de elinden uçup gitmesin diye çekinirsin ve camdan görünmez duvarlar oluşuverir ya aranda, onunla da öyle gibi.

üstelik her şey yolunda gitti, konuşmaya başladık, devamı da geliyor gibi diyelim.. ona sağlıklı bir ilişki vaadedemeyebilirim.
en iyisi bir süre beklemek. :) sağ olun arkadaşlar.

En iyi kararı sen verirsin her zaman mutlu ol :)

Back
X