- 24 Mart 2019
- 192
- 104
- 53
- Konu Sahibi Prenses Annesii
-
Sizin kötülük tanımınız adam öldürmek mi ? Kötülük sadece adam öldürmekle mi oluyor?ne kötülük yapıyorlar adam mı öldürüyorlar? kötülük tanımı nedir?
benim kötülük tanımım değil sizin kötü insan tanımınız önemli. bence hasetlik de kötülük meselaSizin kötülük tanımınız adam öldürmek mi ? Kötülük sadece adam öldürmekle mi oluyor?
Kime göre kötü neye göre kötü? Ben hiç yav bu insan da gerçekten çok kötü kalpliymiş dediğim biriyle karşılaşmadım. Hepimizin iyi ve kötü eylemleri var, sizin de vardır eminim. Kimse siyah ya da beyaz değildir. İnsanlara nasıl bakarsanız öyle görürsünüz, kalbinizi kötülükten arındırmaya çalışın. O zaman eminim daha mutlu olursunuz, işleriniz yolunda gider.Gerçekten bu böyle. Nerde iyi insan varsa Dünyayı sırtlanmış. Nerde kalbi kötülükten çürümüş bakıyosun dünya onun etrafında dönüyor ve çok kıymetliler. Tamam Rabb'im sevdiği kulunu imtihan eder. Belkide o sıkıntıları çektirerek sabretmesiyle cennete gidecek ama neden ya neden? Dünya onların biz ahireti isteyelim diyorum ama yani biyere kadar sabredebiliyor insan. İsyan etmek istemiyorum ama sorgulamadan da edemiyorum.
Gerçekten bu böyle. Nerde iyi insan varsa Dünyayı sırtlanmış. Nerde kalbi kötülükten çürümüş bakıyosun dünya onun etrafında dönüyor ve çok kıymetliler. Tamam Rabb'im sevdiği kulunu imtihan eder. Belkide o sıkıntıları çektirerek sabretmesiyle cennete gidecek ama neden ya neden? Dünya onların biz ahireti isteyelim diyorum ama yani biyere kadar sabredebiliyor insan. İsyan etmek istemiyorum ama sorgulamadan da edemiyorum.
Siz bu yorumu yaparak safınızı belli ettiniz :)Çok mutluyum açıkçası. Kötü biri de değilim. Siz insanları etiketleyerek ve kıskanarak benden daha kötüsünüz mesela bence .
Ağzına sıçıyorlar sonra hiç bir şey yok gibi görüşüyorlar seninle kalp kırıyor sonra soruyorsun eleştirdiysek ne olmuş deyip bir de üste çıkıyor yani kendinde bu hakkı görüyor yani he küstah hem de yüzsüzBaşkalarına değil de bize verilen nimetlere odaklanırsak daha mutlu oluruz,
kötü insanlar hiçbir zaman mutlu olmazlar , o kötülük yer bitirir onları, özellikle kalp kıranlar,
dıştan mutlu göründüklerine aldanmayın, kim içinde neler yaşıyor bilemeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?