Neden kötü insanlar mutlu?

Artık insanları ciddiye almamaya karar verdim böylece daha rahatım daha mutluyum ne samimi ol ne de...

Aslinda onlarin gozundede biz kotu insaniz
Herkes kendisini daha iyi sanar.Ama buda bir gerçek ki kotù kalpli insanlar yaşiyor bu hayati guzelce.Ama bizde masum degiliz ama en azindan kimseye kotuluk yapmamaliyiz hepimiz insaniz ve insan gibi davranmaliyiz.Bazi insanlar hercekten insanmi diye şuphe ediyorum.

Sırtlanmasın daha mutlu olur bunun kötü insan iyi insan olmakla alakası yok şahsen çok iyi bir insan değilimdir umrunda da değil kendimden başka kimse beni ilgilendirmez hiçbir şeyin yükünü sırtlanmam kimsenin derdiyle dertlenmem ailem dahil üzülebilirim yardımcı olmaya çalışırım ama olmuyorsa kendimi yormam gerek yok herkesin bir tane hayatı var ayrıca etrafı bu kadar takıp o neden mutlu ben neden mutsuzum bununla uğraşırsanız zaten mutlu olma şansınız yok kendi enerjinizde değilsiniz çünkü işin özü kendine bakacaksın her şeyin merkezi sensin işine gelmeyen olayda kimseye acımayacaksın çünkü kimse de sana acımaz iyi olcam diye enayi olmanın anlamı yok

Ne alaka ya, ben iyi bir insanim mutluyum, şükür.
Bence kendi değerini bilmeyen insanlar mutsuz. Kötüler daha mutlu çünkü benciller, kendi mutluluklarinin peşinden kendilerini mutlu edecek şeyler yapıyorlar,digerlerini çok düşünmeden.
İyi olan mutsuzlar da hep başkalarını kendisinin önüne koyduğu için, hep birilerini mutlu etmeye çalıştığı, birilerinin dertlerini sıralandığı için eksta mutsuzlar

Kime nasıl kötülük, iyiyemi kötülük yaptınız?

"Hep iyi niyetimden kaybediyorum" yazmayı unutmuşsunuz.

Kendini diğer insanlardan iyi görmek de bir çeşit kötü kalplilik bence. Çok kibir barındırıyor. Belki kibriniz yüzünden mutlu olamıyorsunuzdur.
Belkide gerçekten iyi değil, kimse ayranim ekşi demez , kime göre kötü. Kötülük,iyilik tanımı ne ? Kendini iyi sanıyordur belkide fesattir. Olasılık bunlarda

Kime nasıl kötülük, iyiyemi kötülük yaptınız?
Hayır kimsenin canını durduk yere yakmadım. Karşılıklı oldu diyelim. Çok fena üzdüm hastanelik ettim. Sonrasında pişman oldum özür diledim fkfjdjdk ama hiçbir zaman kendimi mutsuz gibi göstermedim. Sanki her zaman her şey yolundaymış gibi davrandım. Hali hazırda özür dilemişken kendimi iyice ezik gibi göstermek istemedim

Siz bu yorumu yaparak safınızı belli ettiniz :)
Mutlu olduğum için mi?
İnsanları kötü olmakla suçluyor haset ediyorsunuz. İyiler hep mutsuzmuş çünkü. O zaman iyi olamam.
Ben çok mutlu güzel bir hayat yaşayan bir insanım. Ve siz bana kötü diyorsunuz. Kendi ego tatmininize beni ve benim gibileri alet ederek bilinçaltınıza ben eksik değilim çok iyiyim ondan böyle mesajı verirken beni ve benim gibi insanları kullanmayınız. Ve siz bu şekilde benden daha iyisiniz?

Valla istediğiniz kadar kendinizi kandırın gerçekten mutlu insanlar var. Mutlu ve iyi insanlar da var, Mutlu ve kötü insanlar da. Bu tip genellemeler çok sığ.. belki de bu negatifliğiniz tutumunuz itiyordur o nimetleri. Ne dersiniz?

Size hayal dünyanızda ego tatminizle mutluluklar. Pardon, biraz zor bir dilek oldu. :)

Ben de bazen böyle düşünüyorum ama onlar derdi de takmıyor. Mesela benim çocuklarımın babası 2 minik çocukla beni başbaşs bıraktı. Üstüne üstlük nafaka vermemek için binbir şey yapıyor. Ben de hayat derdindeyim. Ödüm kopuyor hasta olurum, aracım bozulur, ek masraf çıkar, çocuklara karşı hem anne hem baba olamazsam diye. O da il il geziyor tatiller yapıyor. Yazın deniz tatili kışın kar tatili sonra kadınlarla gezip eğleniyor. Ama işinden sürüldü, gezdiği kadınlar da aradığını bulamıyor. 2 çocuğu ondan nefret ediyor. Gırtlağa kadar borç içinde. Sürekli mahkemelerde sıkıntılı ama takmıyor!
Ya da hoşlanmadığım bir arkadaşım be kadar sorunlu iş varsa başıma bela edip sonra o kaymağını yiyor. Aşırı derecede sıkıntılı bir hastalığa yakalandı ama takmıyor hayatını yaşıyor. Biz baya hassas düşünüyoruz işte

Hem de ikiyüzlü içleri fesatlıkla dolmuş
Ama ben bunlara bir tavır geliştirdim dinliyormuş gibi yapıp dinlemicem. Umursuyormuş gibi yapıp umursamıcam. İçimden siz, ne derseniz deyin ben bildiğimi okurum nasıl olsa dicem yani rol yapıcam. Bu tarz insanlara ikili oynayacaksın olay bu...

Ben hayatımdan çıkarıyorum artık selam dahi vermiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…