Neden lokal anestezi kabul etmiyor doktorlar?

ekinn06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2018
12
0
1
28
Doktorlar neden estetiği lokal anesteziyle yapmaktan çekiniyor? Ben bugüne kadar lokalle ameliyat olup ölen birisini görmedim ama genel anesteziyle olup ölen insanlar haberlere çıkıyor çünkü adam bayikken doktorlar sadece o an işiyle ilgileniyor diğer tarafta sıkıntı ciksada kişiyi uyuttuklari için ayitlamadan anlamıyorlar.

Basit sorunlar dışında zor o. Açık burun ameliyatını lokalle yaptıklarını düşünsene. O kadar soğukki ameliyathane hem tahminen titrersin kendinde olacaksın, hem 3 saate yakın sürüyor, ne yapıyorlar duyacaksın, hissetmesen bile için tuhaf olur.

Eşim lokal oldu ama estetik değil. Nefes sorunu vardı.2 iğne vurup uyuştırmuşlar.çatır çutur kemik kırma sesini duymuş.lazerle etleri yaktıkça mangal gibi et kokmuş.en son 15 dk uyuşukluk gecti şuan çok kötü acıyor herseyi hissediyorum demiş.az daha sık dişini az kaldı bida bida iğne vurmuyalım demişler son dakkalar herseyi hissetmiş.çok acımış yanmış çok.
ameliyat olduguna bin pişman oldu cok agır gecti.

Beni de korkuttu sen sakın olma dayanamazsın diye diye.. korkuma yıllarca nefessiz gezdim.
Neyse oldum genel anestezi süper bişi 5 dk gibi geliyor süre insana ama 6 saat sürmüş ameliyatım.6 saat lokalle hayattaaaaaaaa duramazdım orda zaten.korkardım kalbim sıkışırdı yatmaktan sıkılırdım.o sesler o kokular korkutur insanı .genel anestezi bi gözünü açıyorsun hersey bitmiş.
Zaten öncesinde bir sürü test yapıyorlar sana.hiç korkma bişi olmaz

Kulak estetiği oldum lokalle bir daha tövbe lokalle hiç bir şey olmam o sesler beynimden belki aylarca gitmedi.

Back
X