• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden?neden? neden? Ihanet×ihanet

Sana yaptıklarının acısını çıkmaz mı zannediyorlar . Kimsenin ahı kimsede kalmaz.Sen şu an iyi mutlu olduklarına bakma

Siz neden acı cekiyorsunuz alnınız ak. Namussuzluk ahlaksizlik eden karsi taraf. Siz dimdik durun daha bosanmadan sozlenmeye kalkan bu insan icin acı cekip hayati kendine dar etmeye degmez. Sen sozlendigini ispat nasil edebilirsin falan bunlari dusun canim

Dışardan öyle mutlu görünüyolardır içlerini bilemezsin
bende 2 yıl oldu ihaneti öğreneli 1 yıldır da anlaşmalı olarak boşandık üstelik 2 çocuğumla ve üzerime 50.000 tl borçla
herkesin acı çekmesi farklı demek ki bende ihanetin acısı çoktan geçti
kalbim sızlıyor bazen duygularım 10 yıllık evliliğim
bazen çok güçsüz kalıyorum öyle güçsüz kalıyorum ki Allahım diyorum bu çektiklerimi gör bana bunları yaşatanları sana havale ediyorum ya rabbim diyorum
kimsesiz ve güçsüz olmak gerçekten çok zor ama sonra elimdekilere bakıyorum en basiti sağlığımı yerinde ya oh diyorum şükür sende öyle yap arkadaşım yitirdiklerine bakma artık elindekilere bak

Sözlenmek nedir ya ergen bebeler gibi ,kocan da kadin da bir tuhafmiş.Uzun saclınin ahı yerde kalmaz derdi annem.Senin bu ahinla ,onların mutlu olacagini hic sanmiyorum.Bu sadece görüntüdür inan ki.

Ben bir adamın karısını,karşı komşusuyla aldattığını evine giren çıkan biriyle aldattığını duysam, kadını ne kadar kötülerseler kötülesinler, adamın şeref ve haysiyetsiz olduğunu düşünürdüm.Eğer bu olayda sizi suçlayan varsa bilin ki onlarda haysiyetsiz ve ahlaksizdır.Dolayisıyla bu tarz kişilerin sizin hakkınızdaki düşünceleri çokta umrunuzda olmamalı.Etrafa kendinizi açıklamaya çalışmayın.Yarayi kanırtmaktan öte bir işe yaramaz.Sözlenmiş 🤭Ay gülesim geldi.Onda bu cibilliyetsizlik varken,o kızla da mutlu olamaz.Yeni heves bulunca onu da aldatacak.Adam heyecan seviyor.Valla bence siz rezil bir aileden kurtulmuşsunuz ama şuan onun farkında değilsiniz.Bu güzel günlerinizi yıllarınızı,ciğeri beş para etmez kişiler için heba etmeyin

İnsanlara neden kendini açıklama gereği duyuyorsun? Neden işinden ayrıldın? Evet psikolojik olarak çok zor ama bir insan çirkinse ben de larşısında çirkefleşmekten asla geri durmam. Size uygulanan tüm psikolojik şiddeti de davaya eklerdim. İş hayatınızdan tutun da, sosyal hayatınıza kadar... bu da bir suçtur ve hukuki olarak hakkınızı arama hakkınız var. Kim sana ne derse desin, "En yakınımdaki insanla düşüp kalkmış bir adam hakkında konuşmak istemiyorum," deyip geçeceksin. Kulağını tıkayacak ve sadece hakkını arayacaksın. Güçsüz ve zayıf değilsin. Kalk kızım, daha fazla kendini yerlere atarsan bir daha kalkamazsın. Kuşan silahlarını, ne gerekiyorsa yap. Nişanlandığını ispat et, hakkında arkandan söylenenleri ispat et. Onun yüzünden sosyal hayatının ve iş hayatının zedelendiğini ispat et. Elinden geleni ardına koyma ama sakın bir daha yere düşmeye kalkma.

Not: Karadenizliyim ve bizim oralarda bir laf vardır; s*çtum üstüne de geç.

Iste yine serefsiz pislik bir adam travmasi. Aynisini yasadim. Ustelik hamileydim ogrendigimde. Cocugumu kaybettim ne buyuk aci aldatilmak Allah kimseye vermesin.
Sonra ikinciye evlendim o da olmadi. Cunku icimdeki tum duygular bitmisti ilk ihanette. Gecer mi dersen gecmiyor bitmiyor. Guven kalmiyor ozguven kalmiyor zor cok zor

Yasadiklariniz hiç kolay şeyler değil.
Psikolojik destek aldınız mı almıyorsanız mutlaka destek alın.
Er geç bu günler geçecek dava illa ki sonuçlanacak.
Etrafınızdan da destek isteyin gerekirse.

[QUOTE=" Yogun mesaili bir isim oldugumdan az ilgilenmisim ben tesvik etmisim mallari alabilmek icin, kumpas kurmusum,oyun oynamisim.
[/QUOTE]

şu yazdığınızdaan sonra ne evliliği ne aşkı yahu? Ay lütfen ülkemizde bu kadar şiddete uğruyor eziliyor böyle mi örnek olacağız? Sizin de bi kız çocuğunuz olabilir ilerde, bu şekilde mi bilsin annesini. Boşanın tüm mal varlığını da alın. O aileyi de Allah'a havale ediyorum.

Umursayacak bır adam olsa idi zaten ihanet etmezdi...Hani demişsiniz ya boşanmanın bıle bır adabı var ve ailesi hep beni haksız gördü diye inanın daha beterleri de var.Siz bununla bukadarı ıle atlattığınıza şükredin.

Şunuda söylemek isterim ki ihanet üzerine kurulan evlilikler asla yolunda gitmiyor asla mutlu olamıyorlar Yüce Rab bi yerden muhakkak cıkarıyor. Geçmiş olsun. Yolunuz açık olsun...

Ya ben böyle şeyler duydukça o kadar kötü oluyorum ki...özellikle bir kadın mutlu ve ayakları yerden kesilmisken aldatıldigini duyunca.

Ben de mutluyum hiç beklemiyorum ve direkt empati yapıyorum... mutluyken de yapılıyor yani..sorun yokken de..kavga soğuk araya girmeden de..hem de dostunla..çok zor bir durum...o şüphen neydi nasıl öğrendin bunu merak ediyorum ilerde bir gün bizim gibi mutlu kadınların başına geldiğinde dikkat etmesi gereken ney ?

Yani bu kanser gibi bir şey sanırım, gayet sağlıklı halde ufak bir şüpheyle doktora gittiğinde ruhen kanser olduğunu ve alınması gereken bir canın olduğunu öğreniyorsun ..mahkeme süreci, ailesi, çevre ise kemoterapi yaşatıyor..senin bir suçun yok.

Daha güçlü atlatacaksin umarım bu süreci her şey bitecek Allah senin yolunu açsın inşallah.

canım ya yaşadıkların çok zor Allah kimsenin başına vermesin. Allahım inşaallah onlara karşı içini soğutsun edenin yanına bu dünyada da kalmaz inşaallah.
o kadın ne oldu onu da kocası kapının önüne koymuştur umarım!
Zaten beni aldattiklari donem de esinden bosanma surecindeydi. Siddetli gecimsizlikten davalari vardi. Ve en acisi o sureci benim evimde gecirdi diyebilirim. Ben isten gelip onu teselli etmek icin ugrasirken kocam da baska turlu teselli ediyormus meger. Isin en acisi da esimle iliskilerinde tartistiklari donemlerde, komsu kisisi evde sinir krizleri geciriyordu, kocam da seninki costu yine git teselli et diye beni evine gonderiyordu.

Back
X