- 27 Kasım 2019
- 1.453
- 1.343
- 133
- Konu Sahibi Kim bilebilir
Sana yaptıklarının acısını çıkmaz mı zannediyorlar . Kimsenin ahı kimsede kalmaz.Sen şu an iyi mutlu olduklarına bakma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzüldüm yaNasil cevap verecegimi bilemedim. Yasadigimi sandigim evliligime diyeyim o zaman. Evliligimi yok sayamamak zaten en buyuk derdim.
Kadın zaten acı çekiyor.. Biraz daha yumuşak ve yaralamadan konuşmak zor degildir. İyi günler..Senin bir evliliğin yok ki? Varsa da karşı komşun, sen ve o adamladır. Diyeceklerim bu kadar.
su cümleyi ben bile uzun süre atamam kafamdan. RAbbim yardımcınız olsun. çok üzüldümMeger birlikte yaptigimiz camasir alisverisi bile ayni adam icinmis.
Zaten beni aldattiklari donem de esinden bosanma surecindeydi. Siddetli gecimsizlikten davalari vardi. Ve en acisi o sureci benim evimde gecirdi diyebilirim. Ben isten gelip onu teselli etmek icin ugrasirken kocam da baska turlu teselli ediyormus meger. Isin en acisi da esimle iliskilerinde tartistiklari donemlerde, komsu kisisi evde sinir krizleri geciriyordu, kocam da seninki costu yine git teselli et diye beni evine gonderiyordu.canım ya yaşadıkların çok zor Allah kimsenin başına vermesin. Allahım inşaallah onlara karşı içini soğutsun edenin yanına bu dünyada da kalmaz inşaallah.
o kadın ne oldu onu da kocası kapının önüne koymuştur umarım!