• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden?neden? neden? Ihanet×ihanet

Zaten beni aldattiklari donem de esinden bosanma surecindeydi. Siddetli gecimsizlikten davalari vardi. Ve en acisi o sureci benim evimde gecirdi diyebilirim. Ben isten gelip onu teselli etmek icin ugrasirken kocam da baska turlu teselli ediyormus meger. Isin en acisi da esimle iliskilerinde tartistiklari donemlerde, komsu kisisi evde sinir krizleri geciriyordu, kocam da seninki costu yine git teselli et diye beni evine gonderiyordu.

ya çok özür dilerim ama bu çok çok büyük bir şerefsizlik

Ben burada okudum. Şimdi avukatımı aradım. Öyle bir şey varsa da ben bilmiyorum. Boş ve dıttırı et. Kurtulduğuna bak dedi.
Benim davam zinadan acilmasina ragmen avukatim bunu da ayri dava olarak acalim yapamaz dedi. Ama benim dosyam zaten zinadan bana cok bir katkisi olmayacakti. Ama sizin oyle degilse bunun da davasini acin mutlaka. Internette de arastirabilirsiniz. Ben de arastirdim. Dava sonuclanana kadar sadakat yukumlulugu devam ediyor. Sadece ogrendiginizden 6 ay icinde acmaniz gerekkiymis. Yoksa affa giriyormus. Daha bugun soyledi avukatim

Ona ne yapabilirim ki? Dava acmak istedim ama hukuk sistemimiz bu konuda kadina dava acmaya izin vermiyor. Cok ofkelendim anlatamam yasadiklarimi ama ugrasamadim kadinla. Ilk cumlemde uste cikti. Zihniyetini degistiremem ki ben de allaha havale ettim. Kanun bile bana hesap sorma hakki vermiyor. Keske yapabilecegim birseyler olsaydi. Ama sucun buyugu kocada. Kadin konusunda kendimi daha fazla yipratmamayi sectim.yanina kaldi maalesef
Ben anlayamıyorum nasıl işte çıkıyor birde terbiyesiz kadın ya böyle bir durumda ne denebilir yani ben gerçekten anlayamıyorum . Allah akil fikir terbiye versin

Artik hikayemi acikca yazabilirim sanirim.
Klasik cok mutlu oldugumu dusundugum evlilik hayatim ve ayaklarimin yerden kesildigi bir donemde ihaneti ogrenmem. Ustelik karsi komsumla. Hastayken bile corbasini elimle icirdigim dostum dedigim karsi komsumla. Meger birlikte yaptigimiz camasir alisverisi bile ayni adam icinmis. Sonunda evden atip bosanma davasini actim. Tum mallari bana birakmayi kabul edip imza vermesine ragmen, ailesi malalri birakacagini duyunca araya girip kabul etmediler ve durusma da anlasmalidan vazgectim dedi cekismeliye dondu is. Tabii ki zinadan acmak durumunda kaldim dosyayi ve dava suruyor. Ailesi sadece mallari konu etti ustelik beni sucladi. Yogun mesaili bir isim oldugumdan az ilgilenmisim ben tesvik etmisim mallari alabilmek icin, kumpas kurmusum,oyun oynamisim.Ogullari bal kaymak. Ihaneti konusan yok. Ustelik tum sulalesi buna inanip beni disladilar.dava da tanik oldular, bana iftiralar attilar. Bir suru psikolojik travmalar yasattilar. Ve sonunda bugun duydum ki baska bir kizla ailesini tanistirmis. Yakinda soz kesebilirlermis. Ustelik henuz bosanma davam sonuclanmadi ve o sonuclandiktan sonra da mal davasi acilacak. Herkese beni kotuledi herkese. Is cevremiz ortakti, onlara bile. O kadar ki isimden bile ayrilmak zorunda kaldim. O hayatina devam etti ama ben dagildim kaldim. Hergun baska bir gundem yaratiyor ve ben toparlanmakta zorlaniyorum.
Derdim su ki, kendi ayaklarim uzerinde durabiliyorum, ailem destekci, saglam dostluklarim var ve sosyal olmaya calisiyorum. Ama affedemiyorum. Bu yuzden de bu olumlu taraflar beni mutlu etmiyor. Sirtim da yuk oldu. Cok aci cekiyorum, yeri geliyor o nu degil ama evliligimi cok ozluyorum, icim yaniyor agliyorum. etrafa karsi surekli kendimi aciklamaya calistigimi farkediyorum. Bosanmanim bile bir adabi vardir. Insan biraz mahcup olur, ailesi utanir. Ama yok onlarin kuyrugu hep dik ve isin acisi 13 yillik evliligimin, emegimin bir degeri yokmus gibi yok sayiliyorum ve ben ne halleri varsa gorsunler bana ne diyemiyorum. Cok mutlular, cunku onursuzlar. Ama ya ben mutluluklarini takmayim diliyorum ya da onlar ben bu haldeyken mutlu olamasinlar. Ama hayat kendi bildigini okuyor. Ve bu konu da bana hic destek olmuyor hayat. Takildim kaldim. Sozlenecek madem neden hayati mi caliyor? Anlasmaliya donup neden benden kurtulmuyor. Hem kendi hayatini rahatca yasiyor hem de benim kini nasil bu davalarla, dilekcelerle yiprattigini umursamiyor? Neden bana bunu yapiyor? Daha ne kadar surecek bu iskence ve ben daha ne kadar boyle aci cekecegim ve neden? Sozu duydugumda hissettigim bunun ofkesi mi yoksa icimde duygum mu var? O nu bile ayirt edemiyorum ve cok korkuyorum. ne olur 2. Si olmasin. Bu kadar aptal olmayim.

Sana kıyamam ben yaa 😔 benim de aldatıldığımı öğrenmemin üzerinden 40 gün geçti. Ben de kabullenemedim. Aldattiklari zaman çok acımasız oluyorlar. Benim eşim de aşırı acımasız davrandı bana. Gözü dönmüş gibi her şeyi emeklerini fedakarlıklarımi bir çırpıda sildi attı.

Ben de çok zorlaniyorum. Bu ilişkinin bittiğini kabullensem bi her şey çok güzel olacak aslında ama sanki bütün bu rezilliklere rağmen sanki bir şansımız daha varmış gibi hissediyorum. Çünkü ben de evliliğimi çok özlüyorum. Sabah uyanınca ona sarılmayı, akşam işten gelince boynuna atlamayı, camda sürekli saate bakarak arabasının kapının önüne yanaşmasını, evde olmadığı zamanlar iyi geceler mesajını, televizyon izlerken yanından ayrıldığımda "nereye gidiyorsun gitme" deyişini. Pazar kahvaltılarımızı, arkadaş buluşmalarını... sonsuz anı ve hatıra var yakamı bırakmayan. Değer mıydı diyorum bazen. Cok canım yanıyor benim de

Çok üzüldüm ya 😢 nasıl öğrendiniz peki hemde karşı komşu 😏
Kadin hissediyor sanirim bu cok dogruymus. Ufaktan sebep yokken kadinin evime sık sık gelmesinden rahatsiz olmaya baslamistim. Aslinda hep oyleydi ama bir sekikde rahatsiz olmaya basladim. Eger ben isten esimden sonra geleceksem arar bisey lazim mi ekmek su falan diye sorardim. Bazen almayi unuturdu cunku. Marketle evim 5 dk uzaklikta. Birgun tesadufi apartmanin onune geldigimde aradim. Bisey lazim degil dedi. Katima bir ciktim kadin bizim evden cikiyor ve basortusunu kapatmaya calisiyor. Yani bizim evde acmis belli ki. Ogun anladim. Gormemezlikten geldim. Gece telefonunu kurcaladim aman allahim oteller yatagim bir suru sey ogrendim. Sonra sabah evde telefonumu biraktim goruntu aldim. Aksamina da goruntuleri yaninda acip evden kovdum.
Sonrasi dava sureci iste.

Ben anlayamıyorum nasıl işte çıkıyor birde terbiyesiz kadın ya böyle bir durumda ne denebilir yani ben gerçekten anlayamıyorum . Allah akil fikir terbiye versin
Bu hikayede ki ben haric herkes kendini hakli goruyor,magdur takiliyor. Sanki ben aldattim. Aldatilma hikayelerinde hakli olup bu kadar haksizligi ugrayan bir benimdir herhalde. Sebebini cok merak ediyorum. Nerde hata yapiyorum acaba?

Sana kıyamam ben yaa 😔 benim de aldatıldığımı öğrenmemin üzerinden 40 gün geçti. Ben de kabullenemedim. Aldattiklari zaman çok acımasız oluyorlar. Benim eşim de aşırı acımasız davrandı bana. Gözü dönmüş gibi her şeyi emeklerini fedakarlıklarımi bir çırpıda sildi attı.

Ben de çok zorlaniyorum. Bu ilişkinin bittiğini kabullensem bi her şey çok güzel olacak aslında ama sanki bütün bu rezilliklere rağmen sanki bir şansımız daha varmış gibi hissediyorum. Çünkü ben de evliliğimi çok özlüyorum. Sabah uyanınca ona sarılmayı, akşam işten gelince boynuna atlamayı, camda sürekli saate bakarak arabasının kapının önüne yanaşmasını, evde olmadığı zamanlar iyi geceler mesajını, televizyon izlerken yanından ayrıldığımda "nereye gidiyorsun gitme" deyişini. Pazar kahvaltılarımızı, arkadaş buluşmalarını... sonsuz anı ve hatıra var yakamı bırakmayan. Değer mıydı diyorum bazen. Cok canım yanıyor benim de
O bir surec sanirim. Ben de yasadim onu. Sanki mutfaktan heran karsima cikacak gibi. Her an arayacak yazacak gibi. Psikologa gittim o donem. Ben bu adami hala seviyor olamam dimi ben de kendime ihanet edemem dimi diye aglaya aglaya. Ama bana bunun ozlem sureci oldugunu, kadinlarin bu donemde kocalarini affettiklerini soyledi. Ne olursa olsun ozellikle bu donemi atlatana kadar uzak dur gececek dedi. Ben de atladim tatile gittim. Telefonlari falan hep kapattim.Nasil iyi geldi. Dondugumde o ozlem bitmisti. Sadece suan napiyor acaba, akluna geliyor muyum, vicdani sizlamis midir acaba diye ara ara aklima geldi. Sonra bu iliskiler durusmalar derken merakta bitti. Sadece ilahi adalet dileniyorum surekli. Bisey olsun ve benden helallik istesin ki yuregim sogusun. Bunun tek nedeni de t.c adaletine guvenmemem. 3 yildir mahkemelerde surunuyorum. Elimde ispatlarim goruntulerim herseyim var. Avukatim daha 2 yil daha surer diyor. Mal davasi da 3 yili alir diyor. Temyize gideriz demisler bi de o var. Bu kadar delile ragmen neden bu kadar uzin surer? Ustelik gelir kaciriyor. Bu kadar ugrasa ragmen ne kadar tazminat karari cikar ki? 20.000 mi 30.000 mi? Karsiligi bu mu? Zaten o kadar masrafi ben simdiye kadar yaptim bile. Avukat ucreti mahkeme ucreti ciktilar bilmem neler. Anliyorum ki kotulerin yanina kaliyor ve ben bu kadar pislik icerisinde hala aman hak yemeyim, yalan beyanda bulunmayim, gunah islemeyim diye temiz kalmaya calisiyorum. En cokta insanligim gitmesin diye caba vermek yoruyor beni. Benim de nefsim var,isteklerim var. Allahlarindan bulsunlar ama bisey duyayim goreyim artik. Motivasyonum icin buna ihtiyacim var.

Kadin hissediyor sanirim bu cok dogruymus. Ufaktan sebep yokken kadinin evime sık sık gelmesinden rahatsiz olmaya baslamistim. Aslinda hep oyleydi ama bir sekikde rahatsiz olmaya basladim. Eger ben isten esimden sonra geleceksem arar bisey lazim mi ekmek su falan diye sorardim. Bazen almayi unuturdu cunku. Marketle evim 5 dk uzaklikta. Birgun tesadufi apartmanin onune geldigimde aradim. Bisey lazim degil dedi. Katima bir ciktim kadin bizim evden cikiyor ve basortusunu kapatmaya calisiyor. Yani bizim evde acmis belli ki. Ogun anladim. Gormemezlikten geldim. Gece telefonunu kurcaladim aman allahim oteller yatagim bir suru sey ogrendim. Sonra sabah evde telefonumu biraktim goruntu aldim. Aksamina da goruntuleri yaninda acip evden kovdum.
Sonrasi dava sureci iste.

:oha:

Hastayken bile corbasini elimle icirdigim dostum dedigim karsi komsumla. Meger birlikte yaptigimiz camasir alisverisi bile ayni adam icinmis. .
Ya şu cümleler bile çok fena. :KK43: o karşı komşu olacak insan ne oldu peki? Evli miydi? Evliyse eşide öğrenmiştir. O da karısına boşanma davası açarsa senin açından daha iyi olur kocan olacak o pisliğin ailesi istediği kadar seni suçlasın karşı tarafın kocasıda bi şekilde şahit olarak katılırsa bence iyi olur. Bide sanmıyorum hiç bi hakim sen eşine ilgi göstermesen bile bunu kabul edeceğini bi kere zinanın hukuken kabul edilecek bi tarafı yok. Umarım yaraların çabucak kapanır

Siz de elinizdeki videoyu tüm akrabalara gönderin rezil olsunlar böyle sizi kötülemek neymiş görürler.
Bazen bazı konularda susmak ithamları kabul etmek gibi oluyor.
Tüm bunları yaşatmanıza gerek yoktu. Elinizeki video da samimi görüntüler vardır. Kullanın onları.
Siz susup ezildikçe üstünüze gelecekler çünkü ahlaksız insanlarla karşı karşıyasınız.

Cocuk yok. Ama dava ya da hayata da gucum yok.
Herşeye gücün olsun canım.mutlu olduğunu sandığın günleri düşünme..ihanet var ortada iğrenç bir şekilde hemde.

Iyiki çocuk yokmuş. Birde ordan vururdular kesin.
Boşanma sonuçlanmadan söz yapiyorsa onu da ispatli sekilde davaya eklettir canim.
O herfin donuna kadar almazsan kadinlar kulubu olarak iki elimiz yakanda olur bunu bil arkadaşım. Manen yikmislar seni sende maddi olarak yık onları. Hakkini çatır çatır al

Bende boşandım bildiğin ağır bir travma .Aldatılmadım belki ama her cumledı yalanmış buda bir aldatılma bence.Avukatınızı bence degıstırın boşanma davasında avukat çok onemlı.Sizin bir çok belgenız var ıspatınızda kolay olur.Adamlar serefsızmıs.Ayrıca psıkologa boşanma suresınce gıdebılırsınız bende avukatıma sormustum gıdebılırmıyım dıye bunu delil olarak sunarlar deli diye adımı çıkarırlar dedım.Bana dedıgı ne ılgısı var zor zamandan gecıodum yasadıgım seylerden oturu gittim dersın dedı hem herkes gıdebılır giden deli mi oluo dedi.İşten cıkmak ıstemek her boşanma surecınde oluo bence .Bende cok ıstedım sureklı uyumak ıstıodum.Tualete gıdıp aglıodum ısyerınde.Once kabul de etmedım psıkologu sonra kalbım carpınca mecbur gıtmek zorunda kaldım.Demet şenerınkıde elınde bır cok delıl olmasına ragmen uzun surdu.Ama avukatında iş yok canım oncelıkle avukatını degıstır.İşini keske degıstırmeseydın.Sizmi hatalısınız o der olup hitdin.Her sey gecıcek.Benımkınde hıc bır mal yoktu be kadar uzun surdu.Ama rabbım cok buyuk çok.

Ya şu cümleler bile çok fena. :KK43: o karşı komşu olacak insan ne oldu peki? Evli miydi? Evliyse eşide öğrenmiştir. O da karısına boşanma davası açarsa senin açından daha iyi olur kocan olacak o pisliğin ailesi istediği kadar seni suçlasın karşı tarafın kocasıda bi şekilde şahit olarak katılırsa bence iyi olur. Bide sanmıyorum hiç bi hakim sen eşine ilgi göstermesen bile bunu kabul edeceğini bi kere zinanın hukuken kabul edilecek bi tarafı yok. Umarım yaraların çabucak kapanır
O iliskileri surasinda esiyke bosanma asamasindalardi zaten. Siddetli gecimsizlikten. Tasindi sonra ne yapti bilmiyorum. Umursamadim da. Esiyle de hic muattap olmadim. Zaten ayriydilar o donem. Bulandirmak istemedim. Sonucta goruntulerden daha saglam sahide ihtiyacim olmadigini dusundum. Henuz karar asamasina 2 yildan uzun suremiz var. Umarim bu cektiklerime deger karar. En azindan yuregime su serper. Bir de bu cabam bosa cikarsa naparim bilmem

Dilerim bu kadar cok onun bunun yerinde gezen burnu beladan kurtulmaz. Ne çamur bi aileymis bi tane iyi insan yok mu be koca sulalede. Bi sülale dolusu villain. Az görülür bu durum cidden boylesi bulunmaz.

Siz de elinizdeki videoyu tüm akrabalara gönderin rezil olsunlar böyle sizi kötülemek neymiş görürler.
Bazen bazı konularda susmak ithamları kabul etmek gibi oluyor.
Tüm bunları yaşatmanıza gerek yoktu. Elinizeki video da samimi görüntüler vardır. Kullanın onları.
Siz susup ezildikçe üstünüze gelecekler çünkü ahlaksız insanlarla karşı karşıyasınız.
Yapamam. Cunku;
Asiri fazla mahrem bir goruntu.herseyler meydanda. Ben o gunaha giremem.
Ayrica birine gondermeyi cok istedim avukatima sordum. Ozel hayati ihlalden dava acabilirler girme o riske hapis cezasi var dedi ki hak verdim. Onlar hayatini yapip hukuk sistemimiz buna sadece dusuk miktarli tazminat yuku verirken bu konuya hapis veriyor sicil etkikeniyor ki onlar da bu hirsla yaparlar. Bu riske giremem kariyerim hepten gider.
Ben onlarla iletisime gecmemeye ozen gosteriyorum cunku beni cok yaraliyirlar. Kendime gekmem zor oluyor. Toparlayamiyorum ve kabul etmiyorlar. Yapmasaydin diyip duruyorlar. Hukuken haklarimi ariyorum ama surec cok yavas ve sonunda ne olacak bilemiyorum. Cezalar hafif umudum yok pek. Ve hep kendime onalrin seviyesine dusme diye telkinde bulunuyorum. Bana yakismaz

Herşeye gücün olsun canım.mutlu olduğunu sandığın günleri düşünme..ihanet var ortada iğrenç bir şekilde hemde.

Iyiki çocuk yokmuş. Birde ordan vururdular kesin.
Boşanma sonuçlanmadan söz yapiyorsa onu da ispatli sekilde davaya eklettir canim.
O herfin donuna kadar almazsan kadinlar kulubu olarak iki elimiz yakanda olur bunu bil arkadaşım. Manen yikmislar seni sende maddi olarak yık onları. Hakkini çatır çatır al
Ben yakaladigimda hamileydim. 1 hafta sonra dusuk yaptim. Ama keske yasasaydi diyorum. Evlat hasretim ve acisi cok fena. Ve yasim geldi. Annelik hakkimi da aldilar elimden. Sirf bu dusunceyle hakkimi istedim pes etmedim ama hukuk ne karar verecek bilinmez. Keske elimde olsa.ama yine de haramdan korusun rabbim

Ben yakaladigimda hamileydim. 1 hafta sonra dusuk yaptim. Ama keske yasasaydi diyorum. Evlat hasretim ve acisi cok fena. Ve yasim geldi. Annelik hakkimi da aldilar elimden. Sirf bu dusunceyle hakkimi istedim pes etmedim ama hukuk ne karar verecek bilinmez. Keske elimde olsa.ama yine de haramdan korusun rabbim

Canım kimse kimsenin elinden analık hakkını alamaz .sen duygusal zamanlarda olduğun için böyle diyorsun ama inan o aileye bir torun vermedigin icin şükür edeceksin.
Simdi olaylar sicak..hele bir boşan hele bir uzaklaş bu saçma insanlardan..sesleri kesildiginde ve artik hic seslerini duymayacagini bildigin o an müthiş bir özgürlük ve rahatlama hissedeceksin.

Herşey geride kalacak canim..iyiki Allahim nasip etmemis diyeceksin bebeği.

Çünkü Allahin senin icin ne düşündüğünü bilemezsin..belki ilerde çok mutlu bir yuvan olacak ve 2 3 tane de mutlu yuvada yasayan evlatların olacak..herşeyin hayırlısını iste kuzum.
Geçecek bu günler inan bana

Bende boşandım bildiğin ağır bir travma .Aldatılmadım belki ama her cumledı yalanmış buda bir aldatılma bence.Avukatınızı bence degıstırın boşanma davasında avukat çok onemlı.Sizin bir çok belgenız var ıspatınızda kolay olur.Adamlar serefsızmıs.Ayrıca psıkologa boşanma suresınce gıdebılırsınız bende avukatıma sormustum gıdebılırmıyım dıye bunu delil olarak sunarlar deli diye adımı çıkarırlar dedım.Bana dedıgı ne ılgısı var zor zamandan gecıodum yasadıgım seylerden oturu gittim dersın dedı hem herkes gıdebılır giden deli mi oluo dedi.İşten cıkmak ıstemek her boşanma surecınde oluo bence .Bende cok ıstedım sureklı uyumak ıstıodum.Tualete gıdıp aglıodum ısyerınde.Once kabul de etmedım psıkologu sonra kalbım carpınca mecbur gıtmek zorunda kaldım.Demet şenerınkıde elınde bır cok delıl olmasına ragmen uzun surdu.Ama avukatında iş yok canım oncelıkle avukatını degıstır.İşini keske degıstırmeseydın.Sizmi hatalısınız o der olup hitdin.Her sey gecıcek.Benımkınde hıc bır mal yoktu be kadar uzun surdu.Ama rabbım cok buyuk çok.
Avukatimdan memnunum aslinda. Siz neden oyle dusundunuz ki? Birsey mi atliyorum ben? Ben tatile gittim hemen dosyalarina eklediler bakin bizi kandirdi keyif yapti diye.psikolaga gittim bakin sorunlari var diye. Anneme gittim bakin ailesini orgutluyor diye. Gitmedim bakin ailesi bile sahip cikmadi diye. Isten de onun yuzunden ayrilmak zorunda kaldim. Is cevremiz ortakti. Ben yonetici pozisyonundaydim ve ben firmaya hic hissettirmedim bu surecimi. Maskemi taktim calistim. Ve ondan bu surecte tek istedigim sirketin duymamasiydi. Ama o her yerde benim psikolojik bir vaka oldugumu anlatip durdu. Bosaniyorum dedi Ve is yerindekilerle flortlesti. Benim ekipte ogrendi. Tum isyerinde sansasyon oldu. Yaptirimim ve saygi azaldi. Dolayisiyla performans dustu. O donemde tehditleri basladi. Uzaklastirma almam gerekti ve onun binasindaki toplantilara gidemez oldum. Sirkette en sonunda beni karsisina alip konustu. Magdur olmayacak sekilde ayrildim. Bu benim istegim degildi.ama onun yuzunden olmak zorunda kaldi.
Her yerden vurdu. O suclu haliyle hayatina daha iyi sekilde devam etti ama ben sanki onu aldatmisim gibi hirsla her yerden etkiledi. Elimden fazlasi gelemedi

Back
X