• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden?neden? neden? Ihanet×ihanet

Yukarıda ki resimde demek istediği şu anladığım kadarıyla evlilik resmi olarak bitmeden taraflardan birinin ilişkisi olduğu ispatlanirsa ikinci bir dava açma şansı doguyormus bence bunu da kullanın derim ben.
Avukatimla gorustum bugun. Zaten dun ogrenmistim. Kanitta buldum. Ayri dava acalim mi dedi istemedim. Cok yoruldum çünkü dava sureclerinden. Burada yazmadigim da o kadar sey var ki bu onun yaninda basit geliyor. Ama dava dosyama ekleyecek kanitlarimi. En azindan hakim bilsin tazminatta kanaat oluşturur dedi.

Yasadiklarin gercekten cok zor kabul hem esinden,hemde dost bildiginden yara almissin.Birde hayasizca sozlenmesi zaten nasil da karaktersiz oldugunun bir gostergesi.Yalniz ne yasarsa yasa asla gecmise tikanip kalma!!Acini gozunde ne kadar kucultursen yaran o kadar iyilesir kendimden biliyorum.13 yillik evlilik dile kolay biliyorum ama attigi kazikla unutmak bir alisverise bir kuafore gitmeye bakmali cunku bu adam ve sulalesi bunu hakediyor!yazik degilmi guzel canina niye hala yasini tutuyosun?Ne guzel calisiyosun ailen arkanda,arkadasin esin dostun varmis,bosamak uzeresin nihayetinde bir gun hayatinda s.... gidicek,cok sanlisin ki maddu manevi her turlu gucun vardi terkettin.Bugun dayak yiyen,aldatilan,eziyet edildigi yine de kalmak zorunda kalan bir kadin degilsin ama sende gecmisin de kalmissin o da ayri mesele...
Gorduklerimi, duyduklarimi aklimdan cikaramiyorum. Ben bir kadinin kocasinin gorebilecegi en rezil hallerini gormek zorunda kaldim. Alisverisle kuaforle atlamayacak kadar buyuk. Birakin yurtdisi tatillerine bile ciktim. Toparladim dedim dondum hop bir durusma onume bir dilekce geldi yataktan 1 hafta cikamadim. Yine toparliyorum saniyorum yine bir durusma taniklarini duyuyorum ya da iliskilerini ya da arkamdan soylediklerini. Ben evliligim boyunca biran olsun sevilmedigimi hissetmedim. O yuzden hazirliksizken yakaladim. Cok guzel oyuncuymus. Hem o hem ailesi. En ufak bir sorunumuz yok gibi gorunuyordu. Yapim da evet cok duygusal ve hassas. Ayrilik sonrasi yasadiklarimda gorduklerim kadar agir oldu. Bilmiyorum bir sekilde atlatamadim atlatamiyorum. Sebep onlar ya da ben

Peki o pislik komşuya olan kızgınlığınız ne oldu?
Ona ne yapabilirim ki? Dava acmak istedim ama hukuk sistemimiz bu konuda kadina dava acmaya izin vermiyor. Cok ofkelendim anlatamam yasadiklarimi ama ugrasamadim kadinla. Ilk cumlemde uste cikti. Zihniyetini degistiremem ki ben de allaha havale ettim. Kanun bile bana hesap sorma hakki vermiyor. Keske yapabilecegim birseyler olsaydi. Ama sucun buyugu kocada. Kadin konusunda kendimi daha fazla yipratmamayi sectim.yanina kaldi maalesef

Anlıyorum.Ama büyük yıkımlar gerçekten.Sizin eş kişisi zaten full problemli ya üzülmeye değecek biride değil.Adamda karakter yok malesef.Hani insan hata yaparda bundaki hatada değil karakter oluşmamış..

Ben aileyi anlamıyorum. Bizde olsa kadına sahip çıkılır, erkek rezil kepaze edilir. Kimse yüzüne dahi bakmaz. Ama bu insanlar nasıl böyle aklım almıyor. Şerefsizlik yapan birine sahip çıkıyorlar. Herkes kendi karakterini ortaya koyuyor.
Net soyluyorum. Bu da bir ihanet. Ve bir o kadar can yakiyor. Onlarin sahip oldugu hersey kiymetli. Ben de gelinleriyken kiymetliydim. Dava acipta onlardan ciktigimda sadece ogullari kiymetli oldu. Adam prrogosyonel yalanciymis. Nasil gormemisim bu kadar mi aptalmiydim bu da ayri bir travmam zaten. Ailesine ona siddet uyguladigimi, ailesine kufurler soyledigimi, onunla ilgilenmedigime inandurmis bir sekilde. Halbu ki cok naif ve sabirli birisiyim. Ailesinde de ihanet konusu geleneksel zaten. Ben konuyu buyutmus oldum. Tum sulale agiz birligi yapti beni onlerine gelen herkese kotuledi durdu. Kuaforume, alisveris yaptigim marketime bile. Sen misin mallari isteyen oldular. 1 kez bile beni arayip isin asli nedir demediler. Insanlar onlara tuh tuh neler cekmisler yazik dediler destek oldular. Ben ve ailem naiflikten ve mahremiyete saygimizdan kimseye kendi akrabalarima bile aciklama yapmadik boylece iftiralarini kabul etmis sayildik. O nu da sonradan anladik. Onlar destek goren, guclenen oldu. O kadar doluyum ki, yine kendimi aciklama yapiyor buluyorum iste.

Artik hikayemi acikca yazabilirim sanirim.
Klasik cok mutlu oldugumu dusundugum evlilik hayatim ve ayaklarimin yerden kesildigi bir donemde ihaneti ogrenmem. Ustelik karsi komsumla. Hastayken bile corbasini elimle icirdigim dostum dedigim karsi komsumla. Meger birlikte yaptigimiz camasir alisverisi bile ayni adam icinmis. Sonunda evden atip bosanma davasini actim. Tum mallari bana birakmayi kabul edip imza vermesine ragmen, ailesi malalri birakacagini duyunca araya girip kabul etmediler ve durusma da anlasmalidan vazgectim dedi cekismeliye dondu is. Tabii ki zinadan acmak durumunda kaldim dosyayi ve dava suruyor. Ailesi sadece mallari konu etti ustelik beni sucladi. Yogun mesaili bir isim oldugumdan az ilgilenmisim ben tesvik etmisim mallari alabilmek icin, kumpas kurmusum,oyun oynamisim.Ogullari bal kaymak. Ihaneti konusan yok. Ustelik tum sulalesi buna inanip beni disladilar.dava da tanik oldular, bana iftiralar attilar. Bir suru psikolojik travmalar yasattilar. Ve sonunda bugun duydum ki baska bir kizla ailesini tanistirmis. Yakinda soz kesebilirlermis. Ustelik henuz bosanma davam sonuclanmadi ve o sonuclandiktan sonra da mal davasi acilacak. Herkese beni kotuledi herkese. Is cevremiz ortakti, onlara bile. O kadar ki isimden bile ayrilmak zorunda kaldim. O hayatina devam etti ama ben dagildim kaldim. Hergun baska bir gundem yaratiyor ve ben toparlanmakta zorlaniyorum.
Derdim su ki, kendi ayaklarim uzerinde durabiliyorum, ailem destekci, saglam dostluklarim var ve sosyal olmaya calisiyorum. Ama affedemiyorum. Bu yuzden de bu olumlu taraflar beni mutlu etmiyor. Sirtim da yuk oldu. Cok aci cekiyorum, yeri geliyor o nu degil ama evliligimi cok ozluyorum, icim yaniyor agliyorum. etrafa karsi surekli kendimi aciklamaya calistigimi farkediyorum. Bosanmanim bile bir adabi vardir. Insan biraz mahcup olur, ailesi utanir. Ama yok onlarin kuyrugu hep dik ve isin acisi 13 yillik evliligimin, emegimin bir degeri yokmus gibi yok sayiliyorum ve ben ne halleri varsa gorsunler bana ne diyemiyorum. Cok mutlular, cunku onursuzlar. Ama ya ben mutluluklarini takmayim diliyorum ya da onlar ben bu haldeyken mutlu olamasinlar. Ama hayat kendi bildigini okuyor. Ve bu konu da bana hic destek olmuyor hayat. Takildim kaldim. Sozlenecek madem neden hayati mi caliyor? Anlasmaliya donup neden benden kurtulmuyor. Hem kendi hayatini rahatca yasiyor hem de benim kini nasil bu davalarla, dilekcelerle yiprattigini umursamiyor? Neden bana bunu yapiyor? Daha ne kadar surecek bu iskence ve ben daha ne kadar boyle aci cekecegim ve neden? Sozu duydugumda hissettigim bunun ofkesi mi yoksa icimde duygum mu var? O nu bile ayirt edemiyorum ve cok korkuyorum. ne olur 2. Si olmasin. Bu kadar aptal olmayim.
Ikisinde de cikacak emin ol rabbimin 1 gunde dunyayi kuracak kudreti varken zamana yaymis.Azicik sabirli ol.Ve destek al kimseye de kendini aciklama anlatma tekrar tekrar yasarsin.Farkli bir cevreye gir adinin anilmadigi.O komsunun da gözü kör olsun.Kadinin dusmani gene kadin.Esinle kiminle ne yapiyorsa yapsin 13 yillik emege bunu yapan yâr olmayan adam baskasina mi olacak kafan rahat olsun insaallah eline düşer:KK62:

Mesela ben de bunu bilmiyordum. Daha mahkemeye 2 ay kala eski eşinin evine gidip yerleşmiş, yani evden ayrılır ayrılmaz. Benim de mahkeme açma hakkım var mı şimdi?
tabıkı
bu bılgıyı avukatınız bılmesıne ragmen sıze soylemedı mı ?
cok ılgınc gelıyor bana yanı muvekkılının hakkını arayan avukat bu tarz seylerı takıp eder haklarınızı sıze soyler bılgılendırır dosyaya ekleyeyım mı dıye sorar
sız kendınız mı arastırıp buldunuz yoksa ucretsız avukat hakkınızdan mı yararlandınız

Ya ben böyle şeyler duydukça o kadar kötü oluyorum ki...özellikle bir kadın mutlu ve ayakları yerden kesilmisken aldatıldigini duyunca.

Ben de mutluyum hiç beklemiyorum ve direkt empati yapıyorum... mutluyken de yapılıyor yani..sorun yokken de..kavga soğuk araya girmeden de..hem de dostunla..çok zor bir durum...o şüphen neydi nasıl öğrendin bunu merak ediyorum ilerde bir gün bizim gibi mutlu kadınların başına geldiğinde dikkat etmesi gereken ney ?

Yani bu kanser gibi bir şey sanırım, gayet sağlıklı halde ufak bir şüpheyle doktora gittiğinde ruhen kanser olduğunu ve alınması gereken bir canın olduğunu öğreniyorsun ..mahkeme süreci, ailesi, çevre ise kemoterapi yaşatıyor..senin bir suçun yok.

Daha güçlü atlatacaksin umarım bu süreci her şey bitecek Allah senin yolunu açsın inşallah.
Kadin hissediyor sanirim bu cok dogruymus. Ufaktan sebep yokken kadinin evime sık sık gelmesinden rahatsiz olmaya baslamistim. Aslinda hep oyleydi ama bir sekikde rahatsiz olmaya basladim. Eger ben isten esimden sonra geleceksem arar bisey lazim mi ekmek su falan diye sorardim. Bazen almayi unuturdu cunku. Marketle evim 5 dk uzaklikta. Birgun tesadufi apartmanin onune geldigimde aradim. Bisey lazim degil dedi. Katima bir ciktim kadin bizim evden cikiyor ve basortusunu kapatmaya calisiyor. Yani bizim evde acmis belli ki. Ogun anladim. Gormemezlikten geldim. Gece telefonunu kurcaladim aman allahim oteller yatagim bir suru sey ogrendim. Sonra sabah evde telefonumu biraktim goruntu aldim. Aksamina da goruntuleri yaninda acip evden kovdum.
Sonrasi dava sureci iste.

tabıkı
bu bılgıyı avukatınız bılmesıne ragmen sıze soylemedı mı ?
cok ılgınc gelıyor bana yanı muvekkılının hakkını arayan avukat bu tarz seylerı takıp eder haklarınızı sıze soyler bılgılendırır dosyaya ekleyeyım mı dıye sorar
sız kendınız mı arastırıp buldunuz yoksa ucretsız avukat hakkınızdan mı yararlandınız
Ben burada okudum. Şimdi avukatımı aradım. Öyle bir şey varsa da ben bilmiyorum. Boş ve dıttırı et. Kurtulduğuna bak dedi.

Ben bir adamın karısını,karşı komşusuyla aldattığını evine giren çıkan biriyle aldattığını duysam, kadını ne kadar kötülerseler kötülesinler, adamın şeref ve haysiyetsiz olduğunu düşünürdüm.Eğer bu olayda sizi suçlayan varsa bilin ki onlarda haysiyetsiz ve ahlaksizdır.Dolayisıyla bu tarz kişilerin sizin hakkınızdaki düşünceleri çokta umrunuzda olmamalı.Etrafa kendinizi açıklamaya çalışmayın.Yarayi kanırtmaktan öte bir işe yaramaz.Sözlenmiş 🤭Ay gülesim geldi.Onda bu cibilliyetsizlik varken,o kızla da mutlu olamaz.Yeni heves bulunca onu da aldatacak.Adam heyecan seviyor.Valla bence siz rezil bir aileden kurtulmuşsunuz ama şuan onun farkında değilsiniz.Bu güzel günlerinizi yıllarınızı,ciğeri beş para etmez kişiler için heba etmeyin
Ben mahremiyetten yana oldugum icin cevreme anlatmiyorum ve onun yaptiklarini ben anlatirken utaniyorum. Onlar da etrafa bizim oglan aldatmis diye anlatmiyorlar ki. Ben cift karakterliymisim, psikolojik sorunlarim varmis disaridan cok naif cok kibar olduguma bakmasinlarmis evde kan kusturmusum, ogullari da dayanamamis artik. Boyle anlatiyorlar ve anlata anlata kendileri de inanmis kendi yalanlarina. Ihanetin adi asla gecmiyor. Beni rezil ettiler tum cevreme .

Ben burada okudum. Şimdi avukatımı aradım. Öyle bir şey varsa da ben bilmiyorum. Boş ve dıttırı et. Kurtulduğuna bak dedi.
sinir oldum tovbe yarabbım ya
yazdım yazdım sıldım en az kocanız kadar o avukatınızla da ısınızın bıttıgıne sevının gercekten ısını ıyı yapana denk gelmek zor

Ben mahremiyetten yana oldugum icin cevreme anlatmiyorum ve onun yaptiklarini ben anlatirken utaniyorum. Onlar da etrafa bizim oglan aldatmis diye anlatmiyorlar ki. Ben cift karakterliymisim, psikolojik sorunlarim varmis disaridan cok naif cok kibar olduguma bakmasinlarmis evde kan kusturmusum, ogullari da dayanamamis artik. Boyle anlatiyorlar ve anlata anlata kendileri de inanmis kendi yalanlarina. Ihanetin adi asla gecmiyor. Beni rezil ettiler tum cevreme .
Çevreniz aklı başında insanlarsa neyin ne olduğunu bilir.Eeh öyle rezillik yapmış ki oğulları onlar bile aklamak için size çamur atmaya kalkmış ama tutmaz.Allah görüyor.

Çünkü sana o mallari tek başına yedirmeyecekler muhtemelen kadin olsaydida kocasini elinde tutsaydi diyolardir ve sana bir kurus bile vermemek için ellerinden geleni yapacaklardir mumkunse sozlenecekse kanitlayabileyecegin bi resim bul ve kullan mahkemede esin bellki yeni bi sayfa acip seni bitirmiş sende gecmise bakma hakkini al ve yeni bi sayfa ac gecmis geçmişte kaldi bellki kalitesiz bir insanmis uzulme diyemecegim cok zor icin yanıyor anliyorum ama hersey zaman onunda zamanı gelecektir emim ol
..

naif olduğunuz yazdıklarınızdan belli
başkası olsa o aldığı görüntüleri tüm tanıdıklara eşe dosta akraba vs vs yollayıp
hani ben kötüydüm yazar :kahve:

İnsanlara neden kendini açıklama gereği duyuyorsun? Neden işinden ayrıldın? Evet psikolojik olarak çok zor ama bir insan çirkinse ben de larşısında çirkefleşmekten asla geri durmam. Size uygulanan tüm psikolojik şiddeti de davaya eklerdim. İş hayatınızdan tutun da, sosyal hayatınıza kadar... bu da bir suçtur ve hukuki olarak hakkınızı arama hakkınız var. Kim sana ne derse desin, "En yakınımdaki insanla düşüp kalkmış bir adam hakkında konuşmak istemiyorum," deyip geçeceksin. Kulağını tıkayacak ve sadece hakkını arayacaksın. Güçsüz ve zayıf değilsin. Kalk kızım, daha fazla kendini yerlere atarsan bir daha kalkamazsın. Kuşan silahlarını, ne gerekiyorsa yap. Nişanlandığını ispat et, hakkında arkandan söylenenleri ispat et. Onun yüzünden sosyal hayatının ve iş hayatının zedelendiğini ispat et. Elinden geleni ardına koyma ama sakın bir daha yere düşmeye kalkma.

Not: Karadenizliyim ve bizim oralarda bir laf vardır; s*çtum üstüne de geç.
Neden isimden ayrildim? Ayrilmak zorunda kaldim. Buyuk bir firmada yonetici pozisyonunda calisiyordum. Bu sureclerin hepsini ben icimde yasadim. Sirketime azini bile hissettirmedim. Maskemi taktim calistim. Ama is cevremiz ortak. Herkese beni kotuledi. Kendi yazdigi icinde benim cadi oldugum bir senaryo yazdi ve milletle flortlesti. Benim mahremiyet istegime asla saygi duymadi. Ekibim duydu, tum sirkete yayildi. Sevilen ve basarili biriydim ama konu aldi basini gitti ve benim yaptirimim kalmadi artik. Performans dustu. O arada onun tehditleri basladi. Uzaklastirma almak zorunda kaldim onun oldugu binalarda toplantilara gidemez oldum. Sirkette artik aldi beni karsisina konustu. Magdur olmayacak sekilde ayrildim. Yukselisteki kariyerim,evliligim!, bir de o surecteki dusugumle beraber hayallerim hepsi heosi elimden gitti. Tirnaklarimla kaziyarak geldigim, onun ustunde zerre emegi olmayan herseyim elimden alindi.
Mahkemeler hicte hayal ettigimiz gibi degil. Hakim ne kadar dinliyor ki, yazili kanitlarin disina cikmiyor, hukuk disinda hicbir yerde hakkimi aramadim. Ben cirkeflesemiyorum, icima atiyorum. Baska ne yapabilecegimle ilgili zerre fikrim yok. Kotu olamiyorum ve kendimi onlarin yerine koyamiyorum.anlayamiyorum.careyi bu sitede ariyorum. Cunku dayanamiyorum.
Ve butun bunlari birikimlerimi istedihim icin mallari istedigim icin yasiyorum ki ben hep ondan yuksek maas alirdim. O otellerde hediyelerle harcarken ben birikim yapiyordum. Herseyi her savunmamda baska birsey yapip uste ciktilar. Beni yordular. 3 yildir ayaga kalkmaya kendimi zorluyorum ama bu soz olayinda patladim artik. Kismetleri de acik. Ben kimsenin yuzune bakamazken o kac kisiyle birlikte oldu. Insanlar onu kabul etti. Aldi basini gitti.

naif olduğunuz yazdıklarınızdan belli
başkası olsa o aldığı görüntüleri tüm tanıdıklara eşe dosta akraba vs vs yollayıp
hani ben kötüydüm yazar :kahve:
Hukuk sistemi o konuda da beni bagliyor. Ozel hayat ihlaline giriyor. Hapis bile yatabilirim onlara tuz biber olur bu. Annesine gondermeyi dusunmustum bir ara.

Yasadiklariniz hiç kolay şeyler değil.
Psikolojik destek aldınız mı almıyorsanız mutlaka destek alın.
Er geç bu günler geçecek dava illa ki sonuçlanacak.
Etrafınızdan da destek isteyin gerekirse.
Evet almaya calistim ama mahkeme de bakin psikolojisi bozuk diye bunu kanit sundular. Ve etrafa da. Ayagim gitmez oldu biraktim.

Actiginiz yaradan birgun hesap soracak yaradan diyor Mevlana...Elbette herseyin,her hesabinin cekildigi bir gun var,ama bu dunyada ama ahirette.Kimsenin yaptiginin yanindan kar kaldigi hic gorulmus mu?bir yerlerden bir sekilde mutlaka cikiyor o bedel illaki odeniyor.Allaha havale ermek intikamlarin en guzelidir. Allah bundan sonra karsina deger bilen ,vicdanli merhametli insanlar cikarsin karsina,kalbinin acisini hafifletsin...

Back
X