Neden.....Neden....Neden...

çok teşekkür ederim,evet özgüven eksikliğimin sebebi ailem keza bu kadar yıl kaybetmiş olmamda ailem yüzünden oldu güçlü olup ayağa kalkmalıyım

çok sağolun.Evet kendimi sevip güçlü olup toparlanmalı kabul edip yola devam etmeliyim

95 yaşında hukuk fakültesi kazanan dedeyi gördüm hey yavrum heyyy öğrenci işlerinde belgesını vs gördüm duysam ınanmazdım belkıde

hep 'kaybettim' diyip duruyorsunuz, ya herşey iyi olursa, güzel üniversite yılları, seveceğiniz bir meslek, kafa dengi eş, ilerde bir çocuğunuzun olması. geçmişe takılı kalırsanız gelecek de elinizden kayabilir. psikoloğumun işe yarar bir tavsiyesi var, düşünceleri karşılarına da alternatif düşünceleri yazın, çocukluktan gelen yanlış düşünce kalıplarını değiştirmek için

Mesele ne okumak , ne başka bir şey ben anladım seni .

Kendini çevrenle kıyaslamayı acilen bırakmalısın. Aksi taktirde böyle mutsuz olursun . Kıstasın sonu yok çünkü , ilk senende de okul kazanmış olsan başka bir şeye bakıp mutsuz olurdun.

Bende topuklularla yuruyemiyorum, bende ayni sizin gibi 23 yasinda baslayip 27 yasinda mezun olacagim. Suan tezimi yaziyorum pedagog olacagim. Hayatim boyunca insanlar beni gormedi, yokmusum gibi. Lisede cok zorbalik gordum. Daha sekiz ay oncesine kadar yine bosluga/depresyon baslangicina dustum ve aylarca disariya cikmadim. Daha onceleri de yaptim bunu maalesef. Araya corona girince dedim ki simdi istesen bile cikamazsin bir sey yapamazsin. Karantin bitince hayatinda bir seyler degisecek... ve birtakim seyler degistirdim oraya girmeyim. Diyecegim o ki yalniz degilsin, mesela yazdan once tezimi bitirmem gerekiyordu ama yapmadim cunku yine bosluga dusmustum ama soz verdim kendime 40'ima da girmis olsam bu okulu bitirecegim.

Ah ah hep hayalmdı hemşire olmak.. Sımdı kazansam okurum ama ımkanzız

Bence başardıklarinla övün. Senin yaşında bunu yapamayan onlar için hayal olan şeyi basarmissin.Ayaginda ki problem mutlaka zordur kendine guvenmeni engelliyordur ama bununla yaşamayı kabul etmek gerekmiyor mu artik?Mutlu ol hayatın nerede ne getireceğini bilemezsin

yaşadıklarımız çok benziyormuş yanlız tez son sınıfta yazılmıyor mu?Nasıl 27 de mezun oluyorsunuz anlamadım o kısmı

Meslek gec yasta mezun olunmaya üzülünecek bir meslek değil.Her yerde hemşireye ihityaç var özel sektörde yitip gitmek zorunda değil bizim gibi.

Olumsun düşününce hiç bir şey yoluna gıtmıo .Ayrıca her şerde bin hayır vardır.Yapacak bişey yol.Mıllet 50 yasından sonra okuyo.Şükret bence.Bak ınsanların evlerıne uyurkem bomba yagıyor.Ne acılar var .

30 yaşındayım elimdeki avcumdaki uçup gitti. Bir moka sahip olamadım... Çok da fifi benim için hayattan hiç bir zaman büyük beklentim olmadı... Vicdanım rahat olsun sağlığım yerinde olsun yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…