• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden,neden,neden?

Bende bunun hiç anlamam. ya madem sorun yok neden eskisi gibi değiller, bizlere; benden sıkıldı heralde yorumunu yaptıroyorlar! yok neden böylesin diye soruncada suçlu kim oluyo? doğru tahmin:)) tabi ki biz:)

Kızlar bu iş böyle gelmiş böyle gider....bir erkeğin bir kız için ölüyorum bitiyorum demesi, bir kızın bir erkekten hoşlanması gibi bişeydir. ben buna inanıyorum. onların sevgisi bizimkinin yanında oooo baya bir sönük kalıyor ne yazık ki. Ha istisnalar yok mu var tabi ama burdada karşımıza ünlü sözümüz çıkıyor.'
''İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZ''

Hoş bozsada o istisna da beni bulmaz:D:D:D

haklısın bende snn gibi düsünüyotrum..ölüyorum bitiyorum diyen arkadaslarım war 2 gun snra ayse kim yaa oluyoo

Çok yanlızş gerçek dışı teoriler kurmuşsunuz :)

Şimdi göz ardı ettiğiniz şey, insan yapacak birşeyi yoksa mesaj bekler , telefonda konuşmak ister çoğu zaman, özlediğinden falan demeyin alakası yok, telefona konuşunca özleminmi gidecek, mesajlasinca ozlemin mi dinecek? Ondan bence kendinize uğraş bulun, burada neden böyle diyeceğinize. Farklı alanlara yönelin, göreceksinizki çok gereksiz şeyler üzerinde zaman harcamışsınız.

ben senin gibi düsünmüyorum insan nekdar yogun olursa olsn sewgilisine ayırcak bi 5 dkka bulur.gerisi bahanedir bence.sürekli görüsebiliyosunuz bukadar msja falan gerek kalmaz ama bz aytrı sehirlerdeyiz yani baska caremiz yok.görüsemedigimiz icinde sürekli aklım onda konusunca özlem giderebiliyorum

Son düzenleme:
Neden erkekler onlara öküz gibi davranınca peşimizden koşarlar iyi davranınca sallamazlar?ve gene neden sebepsiz sorun çıkartıp gereksiz kavgalar yaratıp bide her konuda üste çıkmaya çalışırlar??
güzel soru:delphin:
cnm ben hep şuna inanmışımdır : hayatın 4 S kuralı..
Sewersen Si...sin, Si...senn Sewilirsin... :umursamaz:

:roflol:bak bunu hic duymamisdim...
sonuc olarak si.... yoz yane:icecream::roflol:

Ben bunu bizzat yasadim...
Erkek arkadasim dedigim sahsi bir zamanlar ben terk etmek istiyordum,cünkü birlikteligimizin ilk aylarinda kuyruk gibi ben nereseydem oda oradaydi...Ben ona mesaj cekmezdim hatta hic aramazdim,ama o neredeyse günde 50 mesaj yollardi ben takmazdim.Sonraki zamanlarda ben bunlari yapmaya basladim her mesajina karsilik verdim.Sonra ne oldu cark döndü.O artik kesti aramalari mesaj cekmeyi.Bende ayrilalim dedim,bana ne dedi tahmin edersiniz.
- Ben hep düsündüm ki sen beni birakmazsin bensiz yapamazsin,cünkü bensiz olamazsin gibi görünüyordun....
Yani adam bakti ki bu kiz artik benimle ilgileniyor salla gitsin moduna gecti...
Sonra ben ne yaptim hadi bakalim hodri meydan ben sallamaya basliyorum dedim.
Ayrilmaktan vazgectim ama bu sefer o kovaladi.
Ve sonunda terk etti bipppp herif....Neymis efendim ev kuramazmis,aile babasi olamazmis,evde onu bekleyen bir karisi olunca eve erken gelmesi lazimmis,hayatinda engeller olacakmis,baba evinden ayrilamazmis,hazira alismis...mis mista mis mis....
Yani demek istedigim adam kendi agziyla bana dedi,ben emindim sen beni birakmazsin diye dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok yanlızş gerçek dışı teoriler kurmuşsunuz :)

Şimdi göz ardı ettiğiniz şey, insan yapacak birşeyi yoksa mesaj bekler , telefonda konuşmak ister çoğu zaman, özlediğinden falan demeyin alakası yok, telefona konuşunca özleminmi gidecek, mesajlasinca ozlemin mi dinecek? Ondan bence kendinize uğraş bulun, burada neden böyle diyeceğinize. Farklı alanlara yönelin, göreceksinizki çok gereksiz şeyler üzerinde zaman harcamışsınız.

:nazar:çok genel bir yargılama yapmışsın bence. görüşemiyorsak ne yapalım.mesaj atmayalım,telefon etmeyelim...eee ne anladım ben bu işten.benim sevgilim ankara'da değil.herzaman buraya gelemiyor.ne yapıyım şimdi,nasıl bir alana yönelmeliyim sence?:1no2::1no2:

Burda olmasa da onun sesini duymak bile yeri geliyo yetiyo bana. bir günaydın mesajı çekmesi en basitinden o günümün daha güzel geçmesini sağlıyor..:a015:

şımarıyolar,havalanıyolar kendini bulunmayan bursa kumaşı sanıyolar.. oo yüzden gerektiği kadar yaklaşıcaksın fazla yaklaşırsan ısırıverirler vlla:umursamaz:

:))) kesinlikle gerektiği kadar yaklaşacaksın ama onun ayarını yapmakta biraz zor oluyo sanki:)

bencede çok genel bir yargılama olmuş.sevgilini tabiki özleyeceksin.seviyorsan eğer onun bir alo demesini bile duymak seni mutlu eder attığı bi mesajda bile özlemin azalır sevgin daha da yoğunlaşır bence.hiç konuşmadan haberleşmeden mesajlaşmadan bi ilişki nasıl devam edebilir ki?ve inanki çok boş zamanı olan bir insan değilim özellikle son iki aydır ama buna rağmen sevdiğim kişi her an aklımda zaten olmasa ne anlarım ben sevgiden!!

Konuşmadan etmeden,haberleşmeden bırak bir ilşkinin devam etmesini,böyle bir ilişki olmaz ki zaten.bunun neresi ilişki olur ki!

Bazen anlamakta cidden zorluk çekiyorum ama gerçekten böyle.
Kaçan kovalanıyor. Bizzat yaşadım doğruluğu kesin.
Başka biriyleyken ben kafasını taşlara vuruyodu ben ayrıldım çıktığım çocuktan bir iki konuştuk bikaç gün
sonra bana arkadaş olmak istdiğini bi kızla çıktığını falan söyledi.
Kadınlarda pek görülür mü bilmiyorum ama erkekler bu oyunu çok seviyor sanırım.
:uhm::uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:
evet öyle ama oyun değil bence bu çünkü oyun oynayacak bunları düşüncek kadar bi beyin geliştirdiklerini sanmıyorum sadece karaktersizler ne istediklerini bilmiyolar dengesizler.bıktım yaa bende bi gün süper diğer gün kötüyüz.dün gene şaka gibi kavga ettik beyfendiyle 3 kez nerde olduğumu haber verdim sallamadı tam sayıcam bunu aradım gene ben suçlu oldum.nasıl oluyo ya anlamadım ki :S

insan umursanmak değer görmek ister. bunları elde ettiği kişi için vazgeçilmez olur. ama bunlar sürekli o kişiyi belli biyerden sonra sıkar. artık farklı tatlar arar.

nihayetinde de bu sefer herkes size iyi davranıp değer verirken hiç ummadığınız birisi sizi tınlamaz, önem vermez, öküz gibi davranıp arayıp sormaz vs.. gibi davranırsa bu sefer merak uyandırırak o kişiye hafiften bir nefret başlar, sonra da istemsiz bir aşk doğar. o kişiyi sizi etkilemiş ona hayran olmuş olursunuz.

belki istemli ya da istemsiz yapılır bunlar ama kural hiç değişmez kızlar. ne demişler, seversen üzülürsün, üzersen sevilirsin.

Back
X