• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden neden nedennnn

Ben esimle hic ummadığım anda tanıştım bir yil icinde hepsi oldu inş senin de tam zamani gelince olacaktır degerini bilen biriyle ve iyi ki simdi oldu onceden olmadı dersin. Bazi beyinsizlerin yorumunu dikkate almamak gerekir cok boyle insan var sanirim kendisinin yarasi var

Seçmekte zorlanıyorsun.
Çünkü kör alıcı yaşlarını geçmişsin.
İnsanın kör alıcı dönemi 20-26 yaşları..

Ben şuan 29 um hayata, evliliğe, koca denen şahısta olması gereken vasıflara o kadar başka bakıyorum ki.

Hiç üzülme, inan çok isterdim senin yaşlarında mantığı elden bırakmadan seçimler yapmış olmayı.

Çok sığ ve anlayıştan uzak yorumlar var şu an. Okuduğunu anlamaktan aciz, linç kültürüyle sürü şeklinde hareket eden insanlar.

ahh canım benim. ANLAYIŞ demiş, LİNÇ demiş...

Bak şimdi senin yaptığın yorum neye benziyor biliyor musun ??

Mesela biri çıkti KK'da dert yanıyor..

"""NEDEN NEDEN NEDEN !!HER DİYETİ YAPTIM HEPSINI DENEDİM AMA OLMUYOR"""DİYEN

yani his, duygu ve anlatım şekli aynen bu konunun tıpkısı...
ŞİMDİ senin verdiğin yanıtın aynısını yazalım, hiç değiştirmeden bakış açısı aynen...

Şimdi ona da girip ""ah canım sen bildiğin ŞİŞKOSUN, OBEZSIN yaa, BENİM DE ETRAFIM DA VAR SENİN gibi ŞİŞKO VE OBEZ """"

İşte senin bahsettigin """ LİNÇ KÜLTÜRÜN, BAKIŞ AÇIN ve SÜRÜDEN BAĞIMSIZ DÜŞÜNCE"" Şeklin.. bunlar da senin cümlelerin..

bu ablanın alnında yazılı kısmeti gelir onu bulur da.. sen o kafayı nasıl degistircen napcan orası muamma ?? gerçi senin durumu düşününce insan vehamete kapılıyor..... malum ülkemizde henüz TAM BEYİN NAKLİ YAPAMIYORLAR...:KK59::KK59::KK59:

ahh canım benim. ANLAYIŞ demiş, LİNÇ demiş...

Bak şimdi senin yaptığın yorum neye benziyor biliyor musun ??

Mesela biri çıkti KK'da dert yanıyor..

"""NEDEN NEDEN NEDEN !!HER DİYETİ YAPTIM HEPSINI DENEDİM AMA OLMUYOR"""DİYEN

yani his, duygu ve anlatım şekli aynen bu konunun tıpkısı...
ŞİMDİ senin verdiğin yanıtın aynısını yazalım, hiç değiştirmeden bakış açısı aynen...

Şimdi ona da girip ""ah canım sen bildiğin ŞİŞKOSUN, OBEZSIN yaa, BENİM DE ETRAFIM DA VAR SENİN gibi ŞİŞKO VE OBEZ """"

İşte senin bahsettigin """ LİNÇ KÜLTÜRÜN, BAKIŞ AÇIN ve SÜRÜDEN BAĞIMSIZ DÜŞÜNCE"" Şeklin.. bunlar da senin cümlelerin..

bu ablanın alnında yazılı kısmeti gelir onu bulur da.. sen o kafayı nasıl degistircen napcan orası muamma ?? gerçi senin durumu düşününce insan vehamete kapılıyor..... malum ülkemizde henüz TAM BEYİN NAKLİ YAPAMIYORLAR...:KK59::KK59::KK59:
Resmen hayranlarım var. Hangi başlığa gitsem takip ediyorlar. :KK70: Söylediğin kötü şeylere cevabım kötü söz sahibine aittir. Bir de şu erkek erkek laflarına kendimi ispatlayacak değilim. Azıcık değişik olaylara farklı açıdan bakan eğlenceli insanları anlayın artık. Ötekileştirmeyin canlar.

farkında mısın bilmiyorum ama konuların hep biriyle tanışma üzerine. bak bazen yalnız olmak çok daha iyi gelir. birazcık bu konuları kafandan atsan başka şeylerle uğraşsan kendine zaman ayırsan daha iyi olur gibi geliyor bana. çünkü sürekli bu isteğin üzerine gittiğin için her olumsuzlukta daha da dibe çöküyorsun.

Back
X