Neden olabilir?

bayandipali

edirneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
939
987
18
35
bana iftira atıyorlar edirnede de olabilirim mardin dede

Son düzenleme:
Planı kimle yapmış o öenmli tabi bu kadar tepki vermesi normal değil cnm

Anneniz şehir dışı mı ya da uzak mı?
Sanki çok da bilmenizi istemediği plan yapmış ve siz gitmeyince de çuvallamış gibi duruyor.

Annem başka yerde günübirlik gidip gidince kalıyorum
Çuvallamış mı bilemiyorum bunu kaç oldu yapıyor anneme gidicem deyip vazgeçersem hemen planımı bozdun modu

Annem başka yerde günübirlik gidip gidince kalıyorum
Çuvallamış mı bilemiyorum bunu kaç oldu yapıyor anneme gidicem deyip vazgeçersem hemen planımı bozdun modu
Var bi iş,abartılı tepki.
Karışmıyormuşsun da hem,
Çok geç gelecek ve sen anlayacaksın diye bozulabilir,
Ya da başka şeyler

Esin bence uyanik bi insan.Asil plan pazar gunuydu bence bugunu de sirf sen tirip atma diye bozdum diyor.Yani senin icin neler yapabiliyor modunda ki yarin ses etme diye.

Esin bence uyanik bi insan.Asil plan pazar gunuydu bence bugunu de sirf sen tirip atma diye bozdum diyor.Yani senin icin neler yapabiliyor modunda ki yarin ses etme diye.

Olabilir pazar günleri genelde evde istiyorum çünkü, bir ara ipin ucunu kaçırmıştı arkadaşlarıyla buluşmanın

Keske evin bi kosesine saklanip ne yapiyor eve birileri mi geliyor dinleseydiniz
Ayy bende ajan yani

Keske evin bi kosesine saklanip ne yapiyor eve birileri mi geliyor dinleseydiniz
Ayy bende ajan yani

Eve kimse getirmez içmeye gidecek olabilir yada eve içki alıyordur ben yok öyle bağımlı değil ama ben ayda bir bile istemiyorum

En kötüsünden başlıyorum ama aklıma direk eve biri getireceği geldi.
Tövbe bismillah

Muhtemelen içmeye gideceklerdi içmeye kızıyorumda
Bence neye kızıyorsan kızdığını belli etme ki gizli saklı yapma ihtiyacı duyup seni böyle çıkmaz düşüncelere sokmasın belki dediğin gibi arkadasları ile içecekti sen kızdığın için sakladı ama senin aklına daha kötüleri geliyor

Arkadaşlarıyla sizin evde bi plan yapıyorsa bozulmasına sinirlenmiş olsa gerek

siz evde yokken arkadaşları eve gelecektir belki de...
ama sürekli iptal olup sürekli aynı tepkiyi veriyorsa sorgulayın diğer davranışlarını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…