- 18 Mart 2017
- 939
- 987
- 18
- 35
- Konu Sahibi bayandipali
-
Anneniz şehir dışı mı ya da uzak mı?
Sanki çok da bilmenizi istemediği plan yapmış ve siz gitmeyince de çuvallamış gibi duruyor.
Planı kimle yapmış o öenmli tabi bu kadar tepki vermesi normal değil cnm
Var bi iş,abartılı tepki.Annem başka yerde günübirlik gidip gidince kalıyorum
Çuvallamış mı bilemiyorum bunu kaç oldu yapıyor anneme gidicem deyip vazgeçersem hemen planımı bozdun modu
Var bi iş,abartılı tepki.
Karışmıyormuşsun da hem,
Çok geç gelecek ve sen anlayacaksın diye bozulabilir,
Ya da başka şeyler
bana sanki planı evde yapacakmış da siz gelince engel olmuşsunuz gibi geldi
Esin bence uyanik bi insan.Asil plan pazar gunuydu bence bugunu de sirf sen tirip atma diye bozdum diyor.Yani senin icin neler yapabiliyor modunda ki yarin ses etme diye.
Bir işler var bu işte. ..
Keske evin bi kosesine saklanip ne yapiyor eve birileri mi geliyor dinleseydiniz
Ayy bende ajan yani
En kötüsünden başlıyorum ama aklıma direk eve biri getireceği geldi.Arkadaşlar eşime anneme gidicem demiştim ama sonradan vazgeçtim. Eve gelince eşim kızdı sen annene gidicen diye ben arkadaşlarla plan yapmıştım dedi.Bende sen git buluş arkadaşlarınla dedim .Sonra bana trip yaparsın diye vazgeçtim dedi.Ne gezdiğine ne geldiğine ne gittiğine karışan bir tip değilim bu arada.Ben yatar uyurum o gelene kadar kaçta geldiğini bile bilmem.Bu akşam için arkadaşlarıyla anlaşmış.Yarın için arkadaşlarıyla anlaşmış. Akşamda dışardaydı.Madem trip atan bir insanım yarın için tüm gün nasıl plan yapabiliyor. Ama ben anneme gitmicem deyince niye planını iptal ediyor.Çelişki yok mu burda arkadaşlar ?
Zaten yarım senedir evde pazar günü arkadaşlarıyla buluşması gerekmiyor bence orası ayrı konu da haftaiçi buluşsun..
Bence neye kızıyorsan kızdığını belli etme ki gizli saklı yapma ihtiyacı duyup seni böyle çıkmaz düşüncelere sokmasın belki dediğin gibi arkadasları ile içecekti sen kızdığın için sakladı ama senin aklına daha kötüleri geliyorMuhtemelen içmeye gideceklerdi içmeye kızıyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?