Neden olabilir

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.950
4.220
173
İki gün önce cikma teklifi etti şimdi sebep yokken engellemis neden olabilir. yalan miydi herşey ve kimsenin beni sevecegine inanmıyorum artik

yedeksindir başkasına daha etmiştir sonra sana gerek kalmamıştır bunu anlamak çok zor olmasa gerek

İki gün önce cikma teklifi etti şimdi sebep yokken engellemis neden olabilir. yalan miydi herşey ve kimsenin beni sevecegine inanmıyorum artik
O zaman aldatılsan, terk edilsen ne hissedeceksin bilemedim. Dakikalar süren bir ilişki neticesinde kimse sevmeyecek mi demek ilgünççç

İki gün önce çıkma teklif etti sonra engelledi ve siz de artık kimsenin sizi sevebilecegini düşünmüyorsunuz.
Kusura bakmayın ama öz guveninizi kaybetmek için bahane ararsanız böylesini bulamazsınız Allah aşkına size değer vermeyen birinin yanında asla bulunmayın ve evet empati kurun ama bu durumda nerde kendinizde kusur buldunuz anlamadım

Büyük ihtimalle yedekteydiniz diğer kişiyi beğenince sizi engellemiştir

İki gün önce çıkma teklif etti sonra engelledi ve siz de artık kimsenin sizi sevebilecegini düşünmüyorsunuz.
Kusura bakmayın ama öz guveninizi kaybetmek için bahane ararsanız böylesini bulamazsınız Allah aşkına size değer vermeyen birinin yanında asla bulunmayın ve evet empati kurun ama bu durumda nerde kendinizde kusur buldunuz anlamadım
Ozgüven sorunum var onun dışında bir kusurum olmadı normal konusuyorduk mesajıma cevap vermeyip engellemis

😂😂😂oğlan ruhilerden gelmis
Inanmayin boyle şeylere ya dengesiz dolu etraf.
Çıkma teklifi hemde oohoooooo
Birgunde evlenme teklifi eder arkasindan gine engel
Inanma insanlara güvenme 😏

İki gün önce hayatınızda yoktu. O iki gün, yaşanmamış gibi hayatınıza devam edin. Hayat böyle odunlar için üzülmeye değmez. Seversiniz de sevilirsiniz de. Umutsuz olmayın.

ergen misin nesin bu ne sacma bi olay ve cıkarım😂😂

Back
X