Neden oluyor ?

Doktora geç kalmadan gideseniz merhemle ilaçla tedavisi çok kolay ama benim gibi utanip gitmezseniz ameliyata kadar gider yirtiklar oluşur basur ilerler biran önce doktora gidin geçmiş olsun...ben ameliyat oldum ilk zamanlar çok zordu şimdi şükür iyiyim ama ameliyattan sonra onbeş gün çok zor oyuzden geç kalmayın

Geçmiş olsun.Geçici çare olması kötüymüş kremin ya.Ameliyat ben de düşünmem doktor ne der bilemem tabi
Evet ben de kabızlık yok çok şükür.Teşekkür ederim bilgilendirmenizden dolayı.
Baharat özellikle çok tüketirim ama mecbur azaltacağım.Sağlık için ama bırakacağım artık.Daha yeni yeni böyle bir sorunla karşılaştım ben de.
Hemoroid olmussunuz
Acilen doktora gidin...
Peki teşekkür ederim.
Ben neler denedim, lakin hicbirsey fayda etmedi. Uzun sure doktorada gitmedim utandigimdan. Baktimki acidan yerlerde kivraniyorum artik, doktora gitmekte careyi buldum.. iyikide gittim, bi ameliyat oldum gecti.. bi senedir sukur hic birsey yok..
Ameliyat illa tek çözüm mü ben ameliyat olmak istemem.
Bol bol su tüketirim normalde.Sıcak suyu yapayım teşekkür ederim.
basurdur büyük ihtimal.özellikle acılı yeme büyük ihtiyacını yaparken daha fazla yanman olur.
Peki teşekkür ederim.Acı yiyen birisi olarak zor olacak acıyı yememek.

Gitmeyi düşünmüştüm yarın için ama hastalandığım için ertelemek zorunda kaldım.Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Kanama olması normal yani değil mi bu hastalıkta beni biraz da kanama korkuttu çünkü.

Ablam başında farketip gitti doktora arkadaşı korkup tee uçlanıp meme ucu gibi ele gelen et parçaları çıkana kadar gitmedi ve sonuç olarak ameliyat oldu.

Öncelikle doktor malesef parmakla kontrol ediyo iç tarafta yırtık vs var mı diye...
Onun dışında ablama fitil ve krem vermişti. Çok katı şeylerden kaçınması gerekti kabız olmaması için. Bol sıvı alması gerekiyodu.
Ayrıca senin de çok başında -doktorun önerisi- gün içinde banyodayken sıcak suyu doldurup içine otur.
Bi'dönem kabızdan dolayı bende de kanama olmuştu bir hafta sıcak suyla böyle pansuman yaptım kendiliğinden geçti.

Tuvalette fazla ıkınma, ıkınmaya bağlı yırtılma-çatlak olduğu için öyle kanıyo. Geçmiş olsun:26:

Ablana da arkadaşına da geçmiş olsun.
İşte ben de parmakla kontrol edecek diye gitmek istemiyorum hastalandım çünkü en azından hastalığım bitince gideyim dedim.Parmakla kontrol de çok utanırım heralde sağlıkk ama ister istemez utanıyor insan.
Çok teşekkür ederim canım bilgilendirmelerinden dolayı dediklerini dikkate alacağım.

bende kanama olmuyor kabızlık sorunumda cok nadirdir bazen oluyo ama o meme ucu durumu evet var dus yaparken farkettım.anüs dısında meme ucu gibi.msjları okuyunca korktum sımdı bendemi gitmeliyim doktora .

Doktora gitmen şart
Kizkardeşimde de oldu geçen senelerde
Genel cerraha gittigimizde sordum
Makattan gelen kanama çok ciddiye alinmalidir dedi
Bir kere dahi başina gelse doktora gidilmeli dedi,
Allah korusun ama kanser belirtileri de böyle olabiliyor, ayrimini yapabilmek için tetkik yapilmali
Korkutmak istemem seni tabii ki canim; bende de oldu bu şikayetler ben de daha gitmedim
Muayenede korkacak bişey yok, bakiyor ordan illa ki,, basur varsa da ilerlemeden tedavi ederler

Kardeşine de sana da geçmiş olsun canım.
Bölüm olarak genel cerraha mı gitmek gerekiyor peki ?
Bende kan felan gelmesinden dolayı tedirginim aslında o yüzden gitmeyi istiyorum ama tam da hastalanacak zamanı buldum.
O yüzden de gitmek istemiyorum ilerler diye de korkuyorum.
En azından aile hekimliğine gitsem şimdilik onlar heralde bakmadan ilaç verirler şikayete göre yani en azından ilerlememesi için yoksa sonraya bırakıp genel cerraha mı gitsem bilemedim.

Ya baksinlar neden korkuyosun ki öyle acili bi muayene degil bu
Genel cerrahin alani , aile hekimi bakmadan ilaç yazacak , olmaz ki
Kardeşime operasyon yapmadi mesela, ilaç krem falan verdi
Ama diger kardeşim yirtik var diye ayni dr.a ameliyat oldu,, böylesi daha mi iyi?
Korkma canim doktor bu utanilacak bişey yok , ayrica hassas bi konu makat kanamasi
Ameliyat durumuna ilerlemesin

Son düzenleme:
Ya peki şimdi hastayım işte adetliyim yani bu şekilde gitmem uygun olur mu ?Kontrolü nasıl oluyor bilmiyorum.
Bilen birisi olduğun için soruyorum sana da.Yoksa hastalığım bittikten sonraya mı gideyim hastaneye ?

Ya peki şimdi hastayım işte adetliyim yani bu şekilde gitmem uygun olur mu ?Kontrolü nasıl oluyor bilmiyorum.
Bilen birisi olduğun için soruyorum sana da.Yoksa hastalığım bittikten sonraya mı gideyim hastaneye ?
Adetin bitince git yani böyle çikma tabi
Şimdi tabiri caizse poponu dikiyorsun yukari,, elle ya da bi aletle açip bakiyor
Alet dediysem ufak bişey orayi esnek tutsun diye, korkma yani :)
Hemen ameliyat da demez gibime geliyor
Duruma göre tetkik ister
İçini ferah tut ama geciktirme canim, basit bi durumdur hemen geçer inşallah

canım adetın bıtsın oyle gıt genel cerrahıye..bende de basur ve catlak var..ılk basta cok korktum muayeneden ama korkma acımıyor..ınsan utanıyor ama yapacak bırsey yok..zaten cok kısa suruyor

İnşallah canım ya çok teşekkür ederim.
Bir iki haftaya yakın var bu sorun önceleri önemsememiştim bu ara evham yapmaya başladım kötü bir durum varsa diye.
Ameliyat demesinler evet o ayrı bir durum zaten.Çok teşekkür ederim canım yardımlarından dolayı.

canım adetın bıtsın oyle gıt genel cerrahıye..bende de basur ve catlak var..ılk basta cok korktum muayeneden ama korkma acımıyor..ınsan utanıyor ama yapacak bırsey yok..zaten cok kısa suruyor

Tamam canım teşekkür ederim artık evham yaptım ya bu hızla adet dinlemeyeceğim gidecektim yani o derece insan korkuyor ister istemez.Artık adetim bitsin öyle giderim.İster istemez biraz utanırım ben de ama ne yapalım sağlık işte.

Rica ederim canim ne demek
Sana diyorum ama benim de gitmem gerek doktora:26:
Geçmiş olsun

Rica ederim canim ne demek
Sana diyorum ama benim de gitmem gerek doktora:26:
Geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım.
O zaman benim bu konu da açılmışken sen de kendine gün ayarlayıp gitmiş ol canım sen de ihmal etme.
Sana da geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…